Adetim 3 gün gecikti hafif adet sancısı var hamilelik olabilir mi?

Peki ne zaman test yapacaksınız bende 2. Günündeyim gecikmenin
Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorum 😐

Sadece uyku hali arada bi adet sancısı var göğüslerim çok hassastı ama söndü
Göğüse takılmayın, regl olurken göğüsler acır şişer ya daha çok regl belirtisi gibi geliyor göğüslerin ağrıması. Kasıkta bence asıl olay orada değişik ağrılarda 🍀

Kizlar internette boyle diyor bir doktor sitesi:
Gebelik testleri ne zaman pozitifleşir?
Erken dönemde adetinizin yeterince gecikmesini beklemeden yaptığınız gebelik testi hamile olduğunuz halde negatif sonuç verebilir. Emin olabilmek için adetinizin en az 7 gününün gecikmesini beklemenizde fayda var. (Bu da yaklaşık olarak ilişkiden 20 gün sonrası bir dönem demektir
)

Eklentiler

• IMG_3264.png
    IMG_3264.png
    482,8 KB · Görüntüleme: 6
Ya 30unda randevu aldım doktora evde idrar testi negatif çıktı bat günü, yarin yine yaparim ama bende pcos var daha oncede gec yumurtladim ve gecikmenin onuncu gununde beta hcg 33 tu ama kimyasal oldu. O yuzden 8. Gecikme gunu doktora gidicem kan vericem bebek yoksa bile adet icin guvenilir bir sokturucu verir. Aslinda belirtim de yok umudum da bir yanım heves etme diyor, regl duzenli ama pcos var duzenimi şaştı diyorum 😐
Allah nasip etsin inşa....

X