Kızlar 10 aylık evlıyım eşim asker aralıkta askere gıttı bız temmuzda evlendık temmuza kadar acık konusmak gerekırse her gun ılıskıye gırdık her gırdıgınde ıcıme yapt... Hıc hamıle kalmadım devamlı stres ıcındeydık askere gidicek diye sık sık bıraraya geldık 4 ay olmayınca doktor gıttım baktılar allaha sukur hıc bırsey yok ne yumurtalıklarımda kis ne iltihap nede baska bırsey aralıkta kontorle gel dedı gıttım ocak ayında hormon testlerım yapıldı adetın 3. günü butun hormonlarım normel seviyede neyse eşim dagıtım iznine geldı 3 hafta ilişkıye gırmeden ilişkiye gırdık 3 hafta sonra geldı cunku adretıme 10 gün vardı ılıskıye gırdık 7 gun sonra adet oldum gıttı tekrar ızıne geldı bır ay sonra yıne adetıme 3.4 gün vardı ılıskıye gırdık 3 gun sonra adet oldum dun doktora sordum ara verdık askere gıttıgı ıcın ızınde yaptık ama yınede kalmadı dedım adetın yakınsa ılıskıye gırdı bıle sayılmazsın dedı sımdı nasıpse ramazan da gelıcek adetım bıttıkten sonraya denk gelıyo sızce bu sefer kalırmı yada bu zamana kadar neden kalmamış olabılır? buarada zayıflamak ıcın 2 gundur maydonoz suyuna basladım sabahları ıcıyorum bunun bı faydası olurmu dunde doktor folık asıt verdı gelmesıne 1,5 ay kala basla dıye bana bı akıl verırmısın lutfen neden bu zamna kadar kalmamış olabılır yada reamazanda ggeldıgınde ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.. bıldıgınız bılgılerı benımlede paylasırmısınız