Acil yardım kızlar sütten kesiyorum

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Kızlar 2 gün oldu 20 aylık oğlumu sütten kesiyorum dün iyiydik ama bugün gece çok ağlıyor mama içmiyor normal süt cicibebe tarzı yemiyor napacam çok ağlıyor gece bide benim göğüslerim çok kötü ya napabilirim çok şişti ağrıyor çok

Ayy valla bol sabır diliyorum sana canım oğlum 22 aylık bende kesmek istiyorum ama sabrım olmaz diyor şakın sağım falan yapma ılık bez falan koy göğsüne bir iki güne inşallah çekilir sütün ilk zamanlar ağrı falan oluyor ama napcaz bilmiyorum.

Akşam uykusundan önce beslemeye gayret göster ve mutlaka yorulmasına izin ver ne kadar yorulursa o kadar derin uyur bitlikisel bir çay falan da kullanabilirsin oğluna uyku ve sakinlik için sende sütün daha erken nasıl çekilir gibi bi araştırma yap vallahi kızımı 2 yıl emzirdim bir anda sütten kesiyorum dedim kestim gram zorlanma ağlama olmadı ne mama verdim ne başka bişey ama gelgelelim oğlum canı sağ olsun sütten kesmeyi aklıma bile getiremiyorum ben bu savaştan galip ayrılamam çünkü en iyisi denize falan gitmeye başladığımızda deneyecgim

Kucağınızda gezdireceksiniz su vereceksiniz. Süte mamaya alıştırırsanız bu sefer de onları ister. Her kalktığında su vereceksiniz. Maalesef 3-4 gün ağlar ama kucağınızda gezdirin su verin, artık meme yok süt bitti deyin güzelce. Alışır merak etmeyin.

Yok artık meme istemiyor ama uykuya dalamiyor yani aciktigini düşünüyorum bende mama icmiyor kabul etmedi naptiysam

Önce geceyi sonra gündüzü aşamalı olarak kesmenizi öneririm. O zaman göğüslerde de şişlik olmuyor

Meme ucuma salça sürmüştüm iğrenip emmek istemezdi bi deneyin. Şu verin,süt veya pipetle meyve suyu 3 4 gün ağlar alisir

Haşlanmış lahana koyun gögüslerinize sütü kesiyor. Bende sütten kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Süt gelmeyince otomatik bırakır mı yoksa bos bos yine ceker mi acaba? Bide uyutmayı nasıl yapıcaz ayakta sallamaya da alışkın degil hiç sevmez, memede uyuturken bile boş anı yakalayıp kaçmaya çalışıyor o olmadan oturmaz bile siz başarınca tecrübelerinizi de yazın

Boş da olsa alıştığı için yinede emmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…