Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy valla bol sabır diliyorum sana canım oğlum 22 aylık bende kesmek istiyorum ama sabrım olmaz diyor şakın sağım falan yapma ılık bez falan koy göğsüne bir iki güne inşallah çekilir sütün ilk zamanlar ağrı falan oluyor ama napcaz bilmiyorum.Kızlar 2 gün oldu 20 aylık oğlumu sütten kesiyorum dün iyiydik ama bugün gece çok ağlıyor mama içmiyor normal süt cicibebe tarzı yemiyor napacam çok ağlıyor gece bide benim göğüslerim çok kötü ya napabilirim çok şişti ağrıyor çok
Yok artık meme istemiyor ama uykuya dalamiyor yani aciktigini düşünüyorum bende mama icmiyor kabul etmedi naptiysamKucağınızda gezdireceksiniz su vereceksiniz. Süte mamaya alıştırırsanız bu sefer de onları ister. Her kalktığında su vereceksiniz. Maalesef 3-4 gün ağlar ama kucağınızda gezdirin su verin, artık meme yok süt bitti deyin güzelce. Alışır merak etmeyin.
Önce geceyi sonra gündüzü aşamalı olarak kesmenizi öneririm. O zaman göğüslerde de şişlik olmuyorKızlar 2 gün oldu 20 aylık oğlumu sütten kesiyorum dün iyiydik ama bugün gece çok ağlıyor mama içmiyor normal süt cicibebe tarzı yemiyor napacam çok ağlıyor gece bide benim göğüslerim çok kötü ya napabilirim çok şişti ağrıyor çok
Meme ucuma salça sürmüştüm iğrenip emmek istemezdi bi deneyin. Şu verin,süt veya pipetle meyve suyu 3 4 gün ağlar alisirKızlar 2 gün oldu 20 aylık oğlumu sütten kesiyorum dün iyiydik ama bugün gece çok ağlıyor mama içmiyor normal süt cicibebe tarzı yemiyor napacam çok ağlıyor gece bide benim göğüslerim çok kötü ya napabilirim çok şişti ağrıyor çok
Valla 3 gün oldu aynı anda kestimÖnce geceyi sonra gündüzü aşamalı olarak kesmenizi öneririm. O zaman göğüslerde de şişlik olmuyor
Bende salça sürdüm istemiyor çocuk görünceMeme ucuma salça sürmüştüm iğrenip emmek istemezdi bi deneyin. Şu verin,süt veya pipetle meyve suyu 3 4 gün ağlar alisir
Boş da olsa alıştığı için yinede emmek isterHaşlanmış lahana koyun gögüslerinize sütü kesiyor. Bende sütten kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Süt gelmeyince otomatik bırakır mı yoksa bos bos yine ceker mi acaba? Bide uyutmayı nasıl yapıcaz ayakta sallamaya da alışkın degil hiç sevmez, memede uyuturken bile boş anı yakalayıp kaçmaya çalışıyor o olmadan oturmaz bile siz başarınca tecrübelerinizi de yazın
O zaman geri donus yok :) lahana koyabiliesiniz ya da nane sut icin.Valla 3 gün oldu aynı anda kestim
Valla biraz biraz şişlik azaldı gbi sanki yani galiba gecicek artikO zaman geri donus yok :) lahana koyabiliesiniz ya da nane sut icin.