acil yardım istiyorum

Canım peki bu miktarın dışında herhangi bir ücret ödemedinmi? mesela rahim filmi,tahlil vs. için.
canım benim zaten rahim filmim vardı ilk muayne ve eşimin sperm tahlili artı simir testi için 200 ytl verdik ayrıca 210 ytlde embriyo dondurulması için 100 ytl progesteron iğneleri için (devlet bu iğneleri karşılamıyor) 465 ytlde uygulamadan önce ilaçlara verdik bu kadar canım a.s.

Ben ssk üzerinden tüp bebek tedavisine başlıyacağım.İrenbe de olsun istiyorum.İlk önce rapor alınması gerektiğini biliyorum,önce İrenbe tüp bebek merkezinemi gideyim,yoksa direk üniversite hastanesinemi gideyim.Birde rapor için ne istiyorlar.Benim rahim filmim yok bunu ssk karşılıyormu?:uhm:

Bence maddi durumun iyiyse asagi yukari da 500 milyon gibi de paran varsa Irenbenin yardimiyla rapor almak problemsiz.Cok yardimci oluyorlar.Ama daha fazlada olabilir azda olabilir diyorum parasal acidan(max.800 ytl gibi).Ben bu odemeyi yapmam diyorsan Tepecik SSK dan raporunu alirsin sonra Irenbeye gidersin sadece tup bebek maliyetini odersin.Bu verdigim bilgiler fiyatlar bu aralikta oynar.Direkt yasadigim icin biliyorum.

Bence maddi durumun iyiyse asagi yukari da 500 milyon gibi de paran varsa Irenbenin yardimiyla rapor almak problemsiz.Cok yardimci oluyorlar.Ama daha fazlada olabilir azda olabilir diyorum parasal acidan(max.800 ytl gibi).Ben bu odemeyi yapmam diyorsan Tepecik SSK dan raporunu alirsin sonra Irenbeye gidersin sadece tup bebek maliyetini odersin.Bu verdigim bilgiler fiyatlar bu aralikta oynar.Direkt yasadigim icin biliyorum.

Rahim filmini devlet cekiyor ama bu film adetin bittikten sanraki ilk 3 -5 gunun icinde oluyor.Heyet icin istenen raporlarin en mesakkatlisi rahim filmi.Oldukca sancili oluyor.Ben ozelde yaptirmistim(irenbede degil) 350 YTL.O bile zordu.Yesilyurt Dev. Hast. gittim.Rahim filmi icin.Ogun iki kisye randevu vermislerdi.Dr. geldi film sadece bir kisiye cekebilirim dedi.Obur kadin basladi bende ur var kanser riski tasiyorum vs. dedi ve onunki cekildi.Benimde ogun 5. gunumdu adetten sonraki.O dr. yuzunden biray kaybettim.Kadinin filmini cekti ama bir dakika bile surmedi ve kadin oyle bir bagiriordu ki anlatamam.Ben bunlari gorunce sinirlerim bozuldu ozelde tup bebegi yaptirmayi dusundugum dr.a cektirttim.Dr.um en az 5-6 dakikasini harcadi.Iceriye basincli sivi veriyor bekliyor tekrar devam ediyor falan bu halde bile sancili oluoyr.O dev. hastanesindeki dr.u hic unutamitorum hakkimi da helal etmiyorum.Ssk da durum nedir bilmiyorum ama sskli arkadaslar sskdan rapor alip geldiler aci oluor aa boyla bisey anlatmadilar.Bu filmi disarda yada ozelde cektirsende biraz zorlu oluyor

canım öncelıkle şimdiden bolşans tedavın hyrlı olsun umarım allh emeklrnızn karsılgnı verır allah ısteyen herkse bebek sahbı olmayı nasıp edr inşllh

X