acil yardım istiyorum

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
54
Ben ssk üzerinden tüp bebek tedavisine başlıyacağım.İrenbe de olsun istiyorum.İlk önce rapor alınması gerektiğini biliyorum,önce İrenbe tüp bebek merkezinemi gideyim,yoksa direk üniversite hastanesinemi gideyim.Birde rapor için ne istiyorlar.Benim rahim filmim yok bunu ssk karşılıyormu?:uhm:

selam canım, öncelikle bol şanslar şimdiden...
bildiğim kadarıyla rapor için devlet yada üniv. hast. ne gitmen gerekiyor.. rapor için rahim filmi şart ama raporu hazırlarlarken sadece sonuç kağıdını alıyorlar filimler sende kalıyor..
birde daha önceden iğneli 3 aşılama yaptırmış olman lazım.. aşılama yok ve sende yada eşinde tüp bebeği gerektirecek bir durum varsa rapor işini daha kolay halledersin herşey normalse aşılama şart malesef bu sebeple bende 4 aşılama oldum.. (birini geçersiz saydılar 3 aşılama ile tüp raporu aldım..ben emekli sandığına bağlıyım) ssklı arkadaşlarım vardı üniv. hastanesinde rahim filmini çekerler sanırım..
ssklı arkadaşlar çok var burada sana yardımcı olacaklardır..

selam canım, öncelikle bol şanslar şimdiden...
bildiğim kadarıyla rapor için devlet yada üniv. hast. ne gitmen gerekiyor.. rapor için rahim filmi şart ama raporu hazırlarlarken sadece sonuç kağıdını alıyorlar filimler sende kalıyor..
birde daha önceden iğneli 3 aşılama yaptırmış olman lazım.. aşılama yok ve sende yada eşinde tüp bebeği gerektirecek bir durum varsa rapor işini daha kolay halledersin herşey normalse aşılama şart malesef bu sebeple bende 4 aşılama oldum.. (birini geçersiz saydılar 3 aşılama ile tüp raporu aldım..ben emekli sandığına bağlıyım) ssklı arkadaşlarım vardı üniv. hastanesinde rahim filmini çekerler sanırım..
ssklı arkadaşlar çok var burada sana yardımcı olacaklardır..

Canım bende emekli sandığına bağlıyım bişey sormak istiyorum bilgin varsa...tüp bebek için ödediğin paranın bir kısmını almak için raporu çalıştığın kuruma mı veriyorsun yoksa direk emekli sandığına falan mı?

merhaba şehrazat,
ben kent ve şifa hastanesinde tedavi gördüm, maddi altından kalkamayınca ege üniversitesine geçtim. Ege üniversitesinde önce 3 defa aşılama yapılıyor sonra tüp bebek yapılıyor, aksi takdirde tüp bebek raporu alamıyorsun. Tabi sorun eşindeyse durum farklı. Ozaman tabi direk rapor verebiliyorlar. Eğerki yok ben beklemek istemiyorum dersen benimgibi. Ege Üniversitesine 1800+1400 ytl ödedim birde ilaç masrafları tabi sana ait. Raporun olmadan ilaçlarıda kendi cebinden ödüyorsun. Komple hepsi yaklaşık 5000 ytl yi buluyor. HSG gibi filimler içinse 40 ytl gibi bir para ödüyorsun. Şimdiden allah yardımcın olsun canım.

Ben ssk üzerinden tüp bebek tedavisine başlıyacağım.İrenbe de olsun istiyorum.İlk önce rapor alınması gerektiğini biliyorum,önce İrenbe tüp bebek merkezinemi gideyim,yoksa direk üniversite hastanesinemi gideyim.Birde rapor için ne istiyorlar.Benim rahim filmim yok bunu ssk karşılıyormu?:uhm:

selam canım bende irenbede tedavi oluyurum 2. aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum devletten rapaor aldık ilaçlarımızı karşıladı ancak aşılama için 350 ytl ödedik çok güzel tavsiye ederim dilek aslan , nurettin demir ve refik keleş hepside süper doktorlar çalışanlarda öyle güzel ilgi gösteriyorlar ben çok memnun istersen bi görüş derim benim doktorum refik keleş

Selam canim
Bana sorarsan ben sana daha kaliteli ve daha ucuz bir yeri daha cok tavsiye ederim.Kent Hastanesi ve Israel Aruh diyorum ben.Ama tabiki karar senin.Bol sanslar

daha ucuz bir yer kent hastanesi ve israel aruh öyle mi? güldürmeyin beni iki lafından birisi paradır o dr un şu an iki hafta önce dilek aslan arkadşım tup bebek yaptırdı ve şu an hamile üstelik irenbe ne para kaygısı ne de hasta kaygısı olan bir yer........

sefilcim ben hamileiym canım ilk gittiğim ay hamile kaldım pkosum ve rahim agzım enfeksiyon kaplıydı hamile kalamıoyrdum üstelik rahim agzım çok uzun ve gerideydi......dileirm allahım isteyen herkese versin amin

daha ucuz bir yer kent hastanesi ve israel aruh öyle mi? güldürmeyin beni iki lafından birisi paradır o dr un şu an iki hafta önce dilek aslan arkadşım tup bebek yaptırdı ve şu an hamile üstelik irenbe ne para kaygısı ne de hasta kaygısı olan bir yer........

sefilcim ben hamileiym canım ilk gittiğim ay hamile kaldım pkosum ve rahim agzım enfeksiyon kaplıydı hamile kalamıoyrdum üstelik rahim agzım çok uzun ve gerideydi......dileirm allahım isteyen herkese versin amin

bana umut oldun canım bende çok memnun kaldı irenbeden bende okadar yer dolaştım en son irenbede yaptırmaya karar verdim. sanırım benim daha zamanım var. allah kucağına almayıda nasip etsin canım. aşılamaylamı hamile kaldın. bende14 şubatta olmuştum aşılama az önce idrar testi yaptım negatif 20.günüm bu gün ama regl de olamıyorum adetlerim düzensizdi ama ilk aşılamada hemen gelmişti neden böyle oldu bilmiyorum

bizle rbir insanın yaratılmasından bahsediyoruz eger allah ol demezse ne yapabiliriz ki? degil mi dünyaya gelmek insanın kendi elinde olan bişey degil yaratıcımızın istemesi dilemesi lazım ama bak allah dilioyr ki senin çaba sarfetmeni saglıyor o zaman kaygıların nedendir? yerimseniben kaygı yok rahatlık huzur ve güven var unutma

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.Ben kararımı verdim,İRENBE diyorum.
hayırlı olsun şehrazat bende irenbede şubatta tüp bebek yaptım ama maalesef benim olmadı dondurulumuşlar için nisan ayında tekrar gidecem allah busefer yüzümüzü güldürür inşallah dr um dilek hanım çok iyi bir insan her konuda seni çok iyi anlıyor tavsiye ederim sen nezaman başlıyorsun tedaviye a.s.

merhaba şehrazat,
ben kent ve şifa hastanesinde tedavi gördüm, maddi altından kalkamayınca ege üniversitesine geçtim. Ege üniversitesinde önce 3 defa aşılama yapılıyor sonra tüp bebek yapılıyor, aksi takdirde tüp bebek raporu alamıyorsun. Tabi sorun eşindeyse durum farklı. Ozaman tabi direk rapor verebiliyorlar. Eğerki yok ben beklemek istemiyorum dersen benimgibi. Ege Üniversitesine 1800+1400 ytl ödedim birde ilaç masrafları tabi sana ait. Raporun olmadan ilaçlarıda kendi cebinden ödüyorsun. Komple hepsi yaklaşık 5000 ytl yi buluyor. HSG gibi filimler içinse 40 ytl gibi bir para ödüyorsun. Şimdiden allah yardımcın olsun canım.

özlemcim merhaba bende 3 aydır yumurtlama ilaçları ve çatlatma iğnesiyle yumurtlama takibindeyim fakat olmadı ,önümüzdeki ay aşılamaya geçicez,eşim egede öğretim görevlisi,ücretsiz aşılama yaptırabilir miyim acaba bir bilgin var mı?prosedür nedir bilgi verirsen çok sevinirim canım,bu arada rahim filmim de var eşimde ve bende hiçbir problem yok,şimdiden sağol ..

canımİRENBEDE BİRSEN HANIM var ropar ile ilğili bilğileri o düzenliyo.
eksik olanları hazırlıyo geri kalanı test vs oradada yaptıra bilirsin ( biraz pahalı)yada devlet hastanelerinede konuşman yeterli
2240 tüp bebek işlemi ,aşılamada 350-500 civarında olsa gerek ilaçlarında yüzde 20 ödüyorsun.
irenbede birebir takipte iyi
başarıkar.

özlemcim merhaba bende 3 aydır yumurtlama ilaçları ve çatlatma iğnesiyle yumurtlama takibindeyim fakat olmadı ,önümüzdeki ay aşılamaya geçicez,eşim egede öğretim görevlisi,ücretsiz aşılama yaptırabilir miyim acaba bir bilgin var mı?prosedür nedir bilgi verirsen çok sevinirim canım,bu arada rahim filmim de var eşimde ve bende hiçbir problem yok,şimdiden sağol ..

merhaba nevaa, kusura bakma yeni gördüm mesajını. Canım ben Ege üniversitesinden önce randevu aldım. 2-3 ay sonraya veriyorlar malesef ama eşin maden orda mutlaka öne aldırabilir diye düşünüyorum. Önce Dosya açıyorlar 30 ytl dosya parası veriyorsun. Dosyanı açtırdığında direk aşılama istediğini söyle.Sonra kan tahllilleri ve HSG ayrıca eşinin tahlillerini isteyecekler. Tahlillerimmi ben Devlet hastanesinde yaptrıdım. Tüm tahliller yapıldıktan sonra Dosya Heyete giriyo orda ne yapılacağına dair karar veriliyor.
Sonrasını zaten onlar seni sürekli araryarak yönlendiriyorlar. Aşılama için 120 ytl + bir miktar ilaç parası veriyorsun, yaklaşık cebinden çıkan 400-500 ytl arası. Ben aşılama yaptırmadığım için tam net bilmiyorum ama aşılama fiyatı 120 ytl o kesin. Ege üniversitesinin desavantajı çok koşturmacası ve sıra beklemesi var. İrembeyi arkadaşlardan okudukca kulağa İrembe daha cazib miş gibi geliyo. Ben ilk tüp bebeğimi yaptırdım ve maalesef tutmadısenağlamayeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. Ama napalım nasip değilmişsenağlama

hayırlı olsun şehrazat bende irenbede şubatta tüp bebek yaptım ama maalesef benim olmadı dondurulumuşlar için nisan ayında tekrar gidecem allah busefer yüzümüzü güldürür inşallah dr um dilek hanım çok iyi bir insan her konuda seni çok iyi anlıyor tavsiye ederim sen nezaman başlıyorsun tedaviye a.s.

Kusura bakma hafta sonu giremedim net'e.Ben Allah nasip ederse bu yaz düşünüyorum.
Sen SSK vs. üzerindenmi tüp bebeğe başvurdun,ne kadar ödeme yaptın? İnşallah bu seferki denemede yüzün güler,pozitif düşün lütfen.:emir_bebek:

Kusura bakma hafta sonu giremedim net'e.Ben Allah nasip ederse bu yaz düşünüyorum.
Sen SSK vs. üzerindenmi tüp bebeğe başvurdun,ne kadar ödeme yaptın? İnşallah bu seferki denemede yüzün güler,pozitif düşün lütfen.:emir_bebek:

ben bağkurluyum ücret olarak 2 240 ytl verdim merkeze tabi raporlu

Canım peki bu miktarın dışında herhangi bir ücret ödemedinmi? mesela rahim filmi,tahlil vs. için.

canım bunları elbet ister dr un ama bunla rrapor almak içinde gerekli olan şeyle rdegil mi gerçi ben çok bilmioyrum ama eger dilek hanım bunlaır isterse gidip ssk da yaptırabilirsin ayrıca sizde ssk lı iseniz irenbenin ssk ile anlaşması var orada da yaptırabilirsin tabi son dönem saglık politikalarından onlarda nasibini aldıysa bilemem ama en kötü ihtimalle canım ssk hastanesinde bu istediği şeyleri yaptrıabilirsin demi?yerimseniben

X