Acil yardım gebelik testi

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
197
56
13
28
Kızlar adet gecıkmemın bugün 13.günü ama bende pcos var gecıkme günü normal Benım ıcın ama dün akşam kahverengi sürüntü geldi yerleşme mi anlamıyorum da ama regl başlangıcı değil sıkı değil yani öyle tarif edeyim . Erken gebelik testleri hep çok çok ısıkta belli olan silik cızgıler çıkarıyordu bugün sabah ilk idrar değil ama hiç birşey yiyip içmedim 2. İdrarla yapmış oldum foto koyucam o da çok sılık ben daha fazla koyu beklerdim ama beklemelimiyim biraz daha

geç döllenmede olabiliyor görsel yok canım

Test bu

Eklentiler

• 7EAEEB13-1217-45C2-B69E-F0B7DE3575CC.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 62CDE30E-BD3D-49D4-B89E-97E44CEA692C.jpeg
    138,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 71C1A035-6BAE-4D11-94DE-C22F7CA82EE5.jpeg
    141,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 99800F18-46BA-40DD-9FBB-3490779DF2FD.jpeg
    151,2 KB · Görüntüleme: 31
Canım yumurtlama gününü biliyormusun? Bir arkadaş da yazmış zaten ama geç döllenme olabilir. Genelde yumurtlama sonrası 14. Gün bat olarak hesaplanıyor. Ben bu ay döngümün 26.sında yumurtlama gördüm yani aşırı geç. O yüzden yumurtladıpım güne 14 ekleyip yeni bat tarihim dedim. Ve suan onu bekliyorum belki sende de öyle olmuştur

Bilmiyorum işte uygulama kullanıyorum ne kadar doğru onu da bilmşyorum onun gösterdiği tarih 5 ocaktı yumurtlama ben 4. De bırlıktelık yasadımm tuttuysa o tuttu o zaman

Ama daha belirgin çizgi olması gerekmez miydi

Ama daha belirgin çizgi olması gerekmez miydi
Yumurtlama günü tam belli değil ki belki sizde benim gibi geç yumurtladınız o yüzden suan çıkmıyordur. Uygulamalar tahmini olarak gösterir. Coook düzenli regl gören biri bile aynı gün yumurtlamıyor bazen. Eğer gebelik düşünüyorsanız bence ovülasyon ile takip edin

Onda marka önemi var mı peki hepsi aynı mı

Ben 2 marka kullandım biri loboquick diğeri ise innovita. İkisini de kullanan çok var ama loboquick kaset testti ve bende hep silik çıktı innovitadan daha memnun kaldım ben.
Haaa bu bır gebenın gublugunu çok duydum belkı sızde duymuşsunuzdur çok övdüler eğer bu ay da gebe değilsem ondan alayım deneyeyim hıc denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…