- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi imagination forever
-
Benim iki defa hsg çekildi ikisinde de aynı ay hamile kaldım inşallah sana da nasip olurSenim
değerler yüksekmis. Benim en fazla 640a çıkmıştı ondan. Şimdi ağustosu bekliyorum hsg için
İnşallahBenim iki defa hsg çekildi ikisinde de aynı ay hamile kaldım inşallah sana da nasip olur
Halime bende şükrediyorum burda olduklarımdan sonra falanda ama işte dış gebelik ne kadar az hasarla atlatılırsa atlatılsın psikolojiyi çok etkiliyor özellikleOperasyon olmaması çok iyi olmuş ben hastanede yatarken bir kadın alınmıştı operasyona onu görünce kendi halime bile şükrettim her aşaması ayrı zor dış gebeliğin bir daha yaşamayız inşallahrahim filmi de temiz çıkarsa daha kolay hamile kalırsın inşallah sağlıkla
İlk hsg de yasak vermemişti bunda enfeksiyon riski yüksek diye verdi. Bence sana da vermezİnşallah
Benim ilk gebelikti
Hsgden sonra korunma mı öneriliyor? Benim yumurtlama 10.gün oluyor
2hafta korunma önerirse kaçırmış olurum
Ay amam Allah düşmanıma versin dış gebeliğiHalime bende şükrediyorum burda olduklarımdan sonra falanda ama işte dış gebelik ne kadar az hasarla atlatılırsa atlatılsın psikolojiyi çok etkiliyor özellikle
Amiin inşaallah bi daha yaşamayız ben buda dış gebelik diye korktum ama değil gibi şu taşınma süreci geçsin çocuk düşündüğümüz zaman çektiricem sonrasında ihtimal daha yüksek oluyo diye
İnşaallah bana da vermez yaa bnm zaten adetler düzensiz hsg sonrası yumurtlamayı kaçırmak istemiyorumİlk hsg de yasak vermemişti bunda enfeksiyon riski yüksek diye verdi. Bence sana da vermez
Amin yaa çok zor gerçektenAy amam Allah düşmanıma versin dış gebeliği
Evet rahim temizleniyor az da olsa tıkanıklık varsa açılıyor
Ay vermesin ya hsg nşye çektiriyoruz çocuk olsun diye önüne taş koymasınlarİnşaallah bana da vermez yaa bnm zaten adetler düzensiz hsg sonrası yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Öyle mi ilacın etkisini hiç hatırlamıyorum ama mümkündür ilk çekildiğim kötüydü eski usuldü ikinci kez ilaç verilirken az ağrım olmuştu. ikincisi ise çok kolay oldu hiç birşey anlamadan oldu bittiAmin yaa çok zor gerçekten
Evet onları biliyorum da film çekilirken ki verilen ilaçta ihtimali dahada arttırıyormuş sanırım bi yerde öyle okumuştum
Ay vermesin ya hsg nşye çektiriyoruz çocuk olsun diye önüne taş koymasınlarbenim 2.sinde yaklaşık 3 ay sonra adet olduğum için sanırım enfeksiyon kaparım diye yasakladı işime de gelmedi değil
Dr hsg isteyince araştırma yapmıştım ordan hatırlıyorumÖyle mi ilacın etkisini hiç hatırlamıyorum ama mümkündür ilk çekildiğim kötüydü eski usuldü ikinci kez ilaç verilirken az ağrım olmuştu. ikincisi ise çok kolay oldu hiç birşey anlamadan oldu bitti
Bence düzeninizi kurun ondan sonra çektirin erken çektirip napacaksınız kiSizin açınızdan iyi olmuş o zaman bakalım 2 ay sonra görecez artık salı gittiğimde Dr da hemen çektireyim demiştim ama sonradan beklemek daha iyi olacak gibi o zaman ki üzüntüyle bi an önce çektireyim gitsin diye düşündüm ama işte..
Yok anestezi istemedim ilkinde ilk ilaç verdiğinde de acı hissetmedim ikinci kez vermesini beklemiyordum hazırlıksız yakalandım yine öyle aşırı bir acı değil anlık Regl sancısı gibi bir ağrıydı zatenDr hsg isteyince araştırma yapmıştım ordan hatırlıyorum
Çektirirken anestezi istemediniz sanırım belden aşağı falan ağrı hissettiğinize göre Çok ağrı olmuyo dimi şimdi de ondan korkmaya başladım
O zaman ki psikolojiyle öyle düşünmüştüm ama sonradan mantıklı düşününce iyi fikir olmadığına karar verdim erteledimBence düzeninizi kurun ondan sonra çektirin erken çektirip napacaksınız ki
Anladım inşaallah bende hissetmem ama bide eğer tıkanıklık veya yapışıklık varsa ağrı oluyormuş sanırımYok anestezi istemedim ilkinde ilk ilaç verdiğinde de acı hissetmedim ikinci kez vermesini beklemiyordum hazırlıksız yakalandım yine öyle aşırı bir acı değil anlık Regl sancısı gibi bir ağrıydı zaten
İlkinde benimde tıkanıklık varmış o yüzden ikinci kez ilaç vermişler o acıda ondan ama ben hala haberim olsaydı acımazdı diyorumAnladım inşaallah bende hissetmem ama bide eğer tıkanıklık veya yapışıklık varsa ağrı oluyormuş sanırım
Bide siz kimyasal gebelik yaşadınız mı hiç yoksa sadece dış gebelik mi oldu kaç kaybınız var
Yok hiç iyi fikir değil, vakit nakittir zamanında yaptırO zaman ki psikolojiyle öyle düşünmüştüm ama sonradan mantıklı düşününce iyi fikir olmadığına karar verdim erteledim
Anladım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bu acıları bnmde kimyasal değil normaldi sanırım az önce parça düştü görünce çok kötü oldum ağladımİlkinde benimde tıkanıklık varmış o yüzden ikinci kez ilaç vermişler o acıda ondan ama ben hala haberim olsaydı acımazdı diyorum
5 adet nur topu gibi kimyasalım var hemde
Taşınalımda ondan sonra yaptıracam inşaallahYok hiç iyi fikir değil, vakit nakittir zamanında yaptır
Üzülme desem yine üzülürsün ama sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur öyle düşün. Bundan sonra testlerini tahlillerini yaptır hsg ni çektir vakit geçmeden sağlıkla gelecektirAnladım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bu acıları bnmde kimyasal değil normaldi sanırım az önce parça düştü görünce çok kötü oldum ağladımkimyasal diye çok kafama takmamaya çalışıyordum ama görünce mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?