- Konu Sahibi imagination forever
-
3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasınÜzülme desem yine üzülürsün ama sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur öyle düşün. Bundan sonra testlerini tahlillerini yaptır hsg ni çektir vakit geçmeden sağlıkla gelecektir
Bide b12 ve tiroidi aksatma bende tiroid yükseliyordu ilk bakıldı 2.4 mı ne çıkmıştı bir hafta sonra yine baktırdım içime kurt düştü 3.6 ya çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi beni. O zaman bana söylediği bu değere ilaç vermem ama öyküne bakarak ilaca başlamak doğru geliyor demişti iyiki başlamışız zamanla yarım doz 1.5 dozda çıktı. Zaten kan veriyorsun ilk zamanlar bu ikisi çok önemli arada bunlara da baksınlar oynama falan var mı
Ya bu tiroid de başa bela3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasınDr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek diye
3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasınÜzülme desem yine üzülürsün ama sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur öyle düşün. Bundan sonra testlerini tahlillerini yaptır hsg ni çektir vakit geçmeden sağlıkla gelecektir
Bide b12 ve tiroidi aksatma bende tiroid yükseliyordu ilk bakıldı 2.4 mı ne çıkmıştı bir hafta sonra yine baktırdım içime kurt düştü 3.6 ya çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi beni. O zaman bana söylediği bu değere ilaç vermem ama öyküne bakarak ilaca başlamak doğru geliyor demişti iyiki başlamışız zamanla yarım doz 1.5 dozda çıktı. Zaten kan veriyorsun ilk zamanlar bu ikisi çok önemli arada bunlara da baksınlar oynama falan var mı
Pataloji yokmuş hastanede onlar test yapamıyor yarın devlete gidecem onlar da yaparsa artık bilmiyorumYa bu tiroid de başa belabende merak ettim cevap verince yazar mısın?
Devlet hastanesinde vardır ama böyle numune kabul ederler mi ki3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasınDr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek
Pataloji yokmuş hastanede onlar test yapamıyor yarın devlete gidecem onlar da yaparsa artık bilmiyorum
Geçen hafta ilk devlete gitmiştim zaten hamile olduğumu orda öğrendim Dr cuma günü tekrar gel demişti o doktora gidicem yine kabul etmesi lazım bu küçücük yerde ben başka nerde yaptıracam ki bu testiDevlet hastanesinde vardır ama böyle numune kabul ederler mi ki
Konu hakkında net bilgim yok canım ama steril bir ortamda olmadığı için sağlıklı sonuç çıkmaz diye kabul etmezler belki diye düşündüm. Ama inşallah kabul ederlerGeçen hafta ilk devlete gitmiştim zaten hamile olduğumu orda öğrendim Dr cuma günü tekrar gel demişti o doktora gidicem yine kabul etmesi lazım bu küçücük yerde ben başka nerde yaptıracam ki bu testi
Anladım ama hastane çok uzak yarın zaten gidecektik eşimin bugün izin alması biraz zor buzdolabı poşetine koyup dolaba koydum kabul ederlerse artık inşaallah ederlerKonu hakkında net bilgim yok canım ama steril bir ortamda olmadığı için sağlıklı sonuç çıkmaz diye kabul etmezler belki diye düşündüm. Ama inşallah kabul ederler
Aa iğneden sonra 3 ay regl olmadın mıAy vermesin ya hsg nşye çektiriyoruz çocuk olsun diye önüne taş koymasınlarbenim 2.sinde yaklaşık 3 ay sonra adet olduğum için sanırım enfeksiyon kaparım diye yasakladı işime de gelmedi değil
Yok canım hiç öyle şanslı biri değilimAa iğneden sonra 3 ay regl olmadın mı
O zaman 3 ay korunmuş gibi oldun zaten
Bende sandım iğneyi vurundun diğer ay hamile kaldın
Hee korunma dönemi 1.5 ay oldu yaniYok canım hiç öyle şanslı biri değilimocakta vuruldum iğneleri değerim teee 28 şubatta sıfırı gördü 7 martta hsg çekildim. Min. 1, 5 ay var işte bi o kadarda öncesinde olmamıştım
Aynen bide buna hsg den sonraki 2 haftayı ekle oldu mu sana 2 ayHee korunma dönemi 1.5 ay oldu yani
Bende ağustosun ortasını bekliyorum sabırsızlıklaAynen bide buna hsg den sonraki 2 haftayı ekle oldu mu sana 2 ay
Ay hadi inşallah olacak bu defaBende ağustosun ortasını bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah canım yaAy hadi inşallah olacak bu defa
Alooo teyzeİnşallah canım ya
Annemlere bile söylemedik dış gebelik olayını üzülmesinler diye
İnşallah torunları doğduğunda söylcem
aahha burdan ispiyonlamaya mı çalşyonAlooo teyze
En azından şansımı denedimaahha burdan ispiyonlamaya mı çalşyon
Bi umutEn azından şansımı denedim
Benim üst üste 4 kaybım var, dördüncünün durumu hala belli değil. Beta değerim artarken düşüşe geçti şimdi yeniden yükseliyor. 5+2 deyiz hala kanamam yok ve betam 2 gün önce 217 di. Bugün yeniden vereceğim, umarım dış gebelik değildir.Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah cuma günü gittiğinizde kalp atışı duyarsınız Allah'tan ümit kesilmez
Bnmde cuma günü hamile olduğumu öğrenme serüvenim son bulmak üzere ikinci kan testi%55 civarı artmıştı bugün ise düşüşe geçmiş Dr kimyasal dedi henüz leke veya kanama yok ama yakında oda başlar sanırım bu 3. kaybım olacak bnmde
Eğer artışı düzenliyse olması gereken gibi 2 katı artıp düşüşe geçtiyse dış gebelik değildir inşaallah bide 5 haftalığa göre 217 düşük bi değer değil mi daha yüksek olması gerekmez mi bnm dış gebeliği öğrendiğimizde değer 2000lere yakındı Dr 6 haftalık falan demişti o zamanBenim üst üste 4 kaybım var, dördüncünün durumu hala belli değil. Beta değerim artarken düşüşe geçti şimdi yeniden yükseliyor. 5+2 deyiz hala kanamam yok ve betam 2 gün önce 217 di. Bugün yeniden vereceğim, umarım dış gebelik değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?