• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım DIŞ GEBELIKMI

Üzülme desem yine üzülürsün ama sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur öyle düşün. Bundan sonra testlerini tahlillerini yaptır hsg ni çektir vakit geçmeden sağlıkla gelecektir 🤲
Bide b12 ve tiroidi aksatma bende tiroid yükseliyordu ilk bakıldı 2.4 mı ne çıkmıştı bir hafta sonra yine baktırdım içime kurt düştü 3.6 ya çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi beni. O zaman bana söylediği bu değere ilaç vermem ama öyküne bakarak ilaca başlamak doğru geliyor demişti iyiki başlamışız zamanla yarım doz 1.5 dozda çıktı. Zaten kan veriyorsun ilk zamanlar bu ikisi çok önemli arada bunlara da baksınlar oynama falan var mı
3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasın 🥺 Dr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek diye

3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasın 🥺 Dr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek diye
Ya bu tiroid de başa bela 🤦‍♀️ bende merak ettim cevap verince yazar mısın?

Üzülme desem yine üzülürsün ama sağlıklı bir bebek mutlaka tutunur öyle düşün. Bundan sonra testlerini tahlillerini yaptır hsg ni çektir vakit geçmeden sağlıkla gelecektir 🤲
Bide b12 ve tiroidi aksatma bende tiroid yükseliyordu ilk bakıldı 2.4 mı ne çıkmıştı bir hafta sonra yine baktırdım içime kurt düştü 3.6 ya çıkmıştı dahiliye doktoruna yönlendirdi beni. O zaman bana söylediği bu değere ilaç vermem ama öyküne bakarak ilaca başlamak doğru geliyor demişti iyiki başlamışız zamanla yarım doz 1.5 dozda çıktı. Zaten kan veriyorsun ilk zamanlar bu ikisi çok önemli arada bunlara da baksınlar oynama falan var mı
3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasın 🥺 Dr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek
Ya bu tiroid de başa bela 🤦‍♀️ bende merak ettim cevap verince yazar mısın?
Pataloji yokmuş hastanede onlar test yapamıyor yarın devlete gidecem onlar da yaparsa artık bilmiyorum

3 4 yıldır zaten tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde Dr ona göre vermişti ilaç dozunu ona düzenli olarak baktıryorum zaten bu olayı atlatıyım bütün herşeye baktıracaz zaten inşaallah çok üzücü yıpratıcı bi süreç Allah bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasın 🥺 Dr aradım ameliyattaymış düşen parçanın da incelenmesini istiycem kabul ederse tekrar arıycam onu bekliyorum ne diyecek

Pataloji yokmuş hastanede onlar test yapamıyor yarın devlete gidecem onlar da yaparsa artık bilmiyorum
Devlet hastanesinde vardır ama böyle numune kabul ederler mi ki 🤔

Geçen hafta ilk devlete gitmiştim zaten hamile olduğumu orda öğrendim Dr cuma günü tekrar gel demişti o doktora gidicem yine kabul etmesi lazım bu küçücük yerde ben başka nerde yaptıracam ki bu testi
Konu hakkında net bilgim yok canım ama steril bir ortamda olmadığı için sağlıklı sonuç çıkmaz diye kabul etmezler belki diye düşündüm. Ama inşallah kabul ederler

Konu hakkında net bilgim yok canım ama steril bir ortamda olmadığı için sağlıklı sonuç çıkmaz diye kabul etmezler belki diye düşündüm. Ama inşallah kabul ederler
Anladım ama hastane çok uzak yarın zaten gidecektik eşimin bugün izin alması biraz zor buzdolabı poşetine koyup dolaba koydum kabul ederlerse artık inşaallah ederler

Ay vermesin ya hsg nşye çektiriyoruz çocuk olsun diye önüne taş koymasınlar 😅 benim 2.sinde yaklaşık 3 ay sonra adet olduğum için sanırım enfeksiyon kaparım diye yasakladı işime de gelmedi değil 🤣
Aa iğneden sonra 3 ay regl olmadın mı👀
O zaman 3 ay korunmuş gibi oldun zaten 😆
Bende sandım iğneyi vurundun diğer ay hamile kaldın 😀

Aa iğneden sonra 3 ay regl olmadın mı👀
O zaman 3 ay korunmuş gibi oldun zaten 😆
Bende sandım iğneyi vurundun diğer ay hamile kaldın 😀
Yok canım hiç öyle şanslı biri değilim 🤣 ocakta vuruldum iğneleri değerim teee 28 şubatta sıfırı gördü 7 martta hsg çekildim. Min. 1, 5 ay var işte bi o kadarda öncesinde olmamıştım

Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah cuma günü gittiğinizde kalp atışı duyarsınız Allah'tan ümit kesilmez
Bnmde cuma günü hamile olduğumu öğrenme serüvenim son bulmak üzere ikinci kan testi%55 civarı artmıştı bugün ise düşüşe geçmiş Dr kimyasal dedi henüz leke veya kanama yok ama yakında oda başlar sanırım bu 3. kaybım olacak bnmde 😢
Benim üst üste 4 kaybım var, dördüncünün durumu hala belli değil. Beta değerim artarken düşüşe geçti şimdi yeniden yükseliyor. 5+2 deyiz hala kanamam yok ve betam 2 gün önce 217 di. Bugün yeniden vereceğim, umarım dış gebelik değildir.

Benim üst üste 4 kaybım var, dördüncünün durumu hala belli değil. Beta değerim artarken düşüşe geçti şimdi yeniden yükseliyor. 5+2 deyiz hala kanamam yok ve betam 2 gün önce 217 di. Bugün yeniden vereceğim, umarım dış gebelik değildir.
Eğer artışı düzenliyse olması gereken gibi 2 katı artıp düşüşe geçtiyse dış gebelik değildir inşaallah bide 5 haftalığa göre 217 düşük bi değer değil mi daha yüksek olması gerekmez mi bnm dış gebeliği öğrendiğimizde değer 2000lere yakındı Dr 6 haftalık falan demişti o zaman
Tahlil sonucunu haber verir misiniz merak ettim bende sonucu inşaallah bebeğiniz sizinledir 🤲

Back