- 18 Mayıs 2021
- 21
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi imagination forever
-
Kanamam yok sukur kasilma varBenden size tek bir tavsiye zaten bebek 1500,2000 den once gozukmuyor(beta) kanda vermeyın bekleyın 1 hafta,aynı seylerı yasadım stres ınsanı hasta edıyor,benımkı dıs gebelık cıkmadı ama 5+3 te düşük basladı dun gece kürtaj olmak zorunda kaldım,sadece bekleyın ve korkmayın ,sadece ıkı degerle kımse bırsey bılemez fakat dıs gebelıği keseyı gormeden herkese bır ıhtımal olarak soylerler ozellıkle kan varsa,sakin olun ve dr a gıtmeyın en az 1 haft yoksa kabus gıbı bırsey oluyor
Korkmayın sadece sureklı gıdıp beta yaptırmayın 1500 lere zaten 1 hafta gıbı kısa surede gelıyor sabredın sonra umsallah hersey gonlunuzce olurKanamam yok sukur kasilma var
Kafanıza takmayın fitil olarak daha etkili biliyorum ama ben kanama yaşadığımdan içmeyi tercih etmiştim baş dönmesi çok yapiyo bilginiz olsun ikinci hapı gece uyadan içerseniz rahatlarsiniz yarım saatte etki ediyo kanama çoğaldığını hissederseniz aynı zamanda iğne de vurulmak isteyinçok tesekkurler bugun baslayacagım pekı sozce ıcmekmı gıtıl olarak mı kullanmak daha ıyu
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaKanamam yok sukur kasilma var
Canim su saate kadar sorun yoktu ama kahverengi lekem geldi ve kasilmalarim basladiyarin doktora gidicemMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Son durumunuz nedir acaba bi sıkıntı yoktur inşaallahCanim su saate kadar sorun yoktu ama kahverengi lekem geldi ve kasilmalarim basladiyarin doktora gidicem
Canim durum kotu kanama kesilmedi ve en son care igne verdi onu vuruldum . Cuma gunu bebegin kalp atisi olacak diye gidecektik. Fakat doktorum artik dusuk bi ihtimal dedi kalp atisinin olmasi yani nasip degilmis diyorum artikSon durumunuz nedir acaba bi sıkıntı yoktur inşaallah
En son keseyı gorememıstı dr,kesenız gozuktumu artık?beta sonucununzda azalma olmadıysa dusmuyor olanılır bebek.Canim durum kotu kanama kesilmedi ve en son care igne verdi onu vuruldum . Cuma gunu bebegin kalp atisi olacak diye gidecektik. Fakat doktorum artik dusuk bi ihtimal dedi kalp atisinin olmasi yani nasip degilmis diyorum artik
En son keseyı gorememıstı dr,kesenız gozuktumu artık?beta sonucununzda azalma olmadıysa dusmuyor olanılır bebek.
Ilk gunden beri hayirli bisey demediki allah askina hamile miyim neyim bilmiyorum. Simdide bu durum cok kotu kalp atisi alamayabilir dedi . Kese var 11 mm gerisi yok ben cidden bisey anlamadımEn son keseyı gorememıstı dr,kesenız gozuktumu artık?beta sonucununzda azalma olmadıysa dusmuyor olanılır bebek.
Bence ikinci bir dr görüşü almalısınız,kese varsa dış gebelık yok demektır çok şanslısınız oncelıkle onu soyleyım,ikincil olarak şuanda beta degerınız ve progestron degerınız kaç ve beta degerınız duzenlı artıyormu,yoksa bır dusme dalgalanma oldumu,eger duzenlı arttıysa ınsallah duyarsınız benegınızın kalp atıslarınıIlk gunden beri hayirli bisey demediki allah askina hamile miyim neyim bilmiyorum. Simdide bu durum cok kotu kalp atisi alamayabilir dedi . Kese var 11 mm gerisi yok ben cidden bisey anlamadım
Insallah ama kahverengi lekelenmeden kurtulamıyorum. Kanama gibi degil her idrara ciktikca belli belirsiz peceteyle geliyor . Ignede vuruldum durmadi . Cuma gunu hepsi belliolur . Betada duzenli yukselmisti takip etmedik sonra son umut cuma gunuBence ikinci bir dr görüşü almalısınız,kese varsa dış gebelık yok demektır çok şanslısınız oncelıkle onu soyleyım,ikincil olarak şuanda beta degerınız ve progestron degerınız kaç ve beta degerınız duzenlı artıyormu,yoksa bır dusme dalgalanma oldumu,eger duzenlı arttıysa ınsallah duyarsınız benegınızın kalp atıslarını
Kayıplarınız kimyasal gebelik şeklinde oluyorsa bi pıhtılaşma testi yaptırmanızı öneririmHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah cuma günü gittiğinizde kalp atışı duyarsınız Allah'tan ümit kesilmez
Bnmde cuma günü hamile olduğumu öğrenme serüvenim son bulmak üzere ikinci kan testi%55 civarı artmıştı bugün ise düşüşe geçmiş Dr kimyasal dedi henüz leke veya kanama yok ama yakında oda başlar sanırım bu 3. kaybım olacak bnmde
Daha önce 1 kimyasal 1 dış gebelikti şu an ne olduğu belli değil değerim düştü diye Dr kimyasal dedi ama kimyasal olma aşamasını geçti bence çünkü bnm yumurta çatlayalı nerdeyse 1 ay olacak ve ben ilişkiden 8 9 gün sonra falan lekelenme yaşadım muhtemelen yerleşmeydi o leke biraz uzun sürdü ama şu an yok kesildi leke bittikten sonra gittiğimde gebe olduğumu öğrendim bu durumda kimyasal olamaz herhalde cuma tekrar gidicem değer ne alemde baktıracam bi şu an bi kanama falanda yok zaten nasıl bir durum anlamadım son 2 testi yaşadığım ilçedeki hastanede yaptırdım sonuç 15 20 dk da çıkıyor acaba onlar mı düzgün bakmadı anlamadım ki biri demiş aynı gün farklı yerlerde yaptırdım 1000 değer fark vardı diye cuma günü başka yerde yaptırıcam bideKayıplarınız kimyasal gebelik şeklinde oluyorsa bi pıhtılaşma testi yaptırmanızı öneririm
Benimde 5 kimyasal ve bir dış gebeliğim oldu. Pıhtılaşmam varmış son kimyasal da geç kalmıştık üstüne de dış gebelik oldu. Ben dış gebelik sonrası rahim filmi çekildim onun etkisi olduğunu düşünüyorum üstüne hamile kaldım. Anlattığın bana dış gebelik gibi geldi ama makine farkındandır inşallahDaha önce 1 kimyasal 1 dış gebelikti şu an ne olduğu belli değil değerim düştü diye Dr kimyasal dedi ama kimyasal olma aşamasını geçti bence çünkü bnm yumurta çatlayalı nerdeyse 1 ay olacak ve ben ilişkiden 8 9 gün sonra falan lekelenme yaşadım muhtemelen yerleşmeydi o leke biraz uzun sürdü ama şu an yok kesildi leke bittikten sonra gittiğimde gebe olduğumu öğrendim bu durumda kimyasal olamaz herhalde cuma tekrar gidicem değer ne alemde baktıracam bi şu an bi kanama falanda yok zaten nasıl bir durum anlamadım son 2 testi yaşadığım ilçedeki hastanede yaptırdım sonuç 15 20 dk da çıkıyor acaba onlar mı düzgün bakmadı anlamadım ki biri demiş aynı gün farklı yerlerde yaptırdım 1000 değer fark vardı diye cuma günü başka yerde yaptırıcam bide
Genetik test yaptırmayı düşünüyorum zaten eşimden de sperm testi istedi hepsini değerledirecez artık inşaallah sıkıntılı bi durum yoktur ama en büyük sıkıntı zaten bende haşimato da var oda büyük engel
Benimde 5 kimyasal ve bir dış gebeliğim oldu. Pıhtılaşmam varmış son kimyasal da geç kalmıştık üstüne de dış gebelik oldu. Ben dış gebelik sonrası rahim filmi çekildim onun etkisi olduğunu düşünüyorum üstüne hamile kaldım. Anlattığın bana dış gebelik gibi geldi ama makine farkındandır inşallah
Benimde 5 kimyasal ve bir dış gebeliğim oldu. Pıhtılaşmam varmış son kimyasal da geç kalmıştık üstüne de dış gebelik oldu. Ben dış gebelik sonrası rahim filmi çekildim onun etkisi olduğunu düşünüyorum üstüne hamile kaldım. Anlattığın bana dış gebelik gibi geldi ama makine farkındandır inşallah
İnşaallah dış gebelik değildir 2. defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum eğer kaybedeceksem hiç bir işleme maruz kalmadan kendisi düşer inşaallah ilk adette bende çektiricem rahim filmi eğer bu gebelik olmasaydı çektirecektim ama nasip olmadı sizin rahim filminde sıkıntı çıktı mı sonrasında olan sağlıklı bir gebelik dimiBenimde 5 kimyasal ve bir dış gebeliğim oldu. Pıhtılaşmam varmış son kimyasal da geç kalmıştık üstüne de dış gebelik oldu. Ben dış gebelik sonrası rahim filmi çekildim onun etkisi olduğunu düşünüyorum üstüne hamile kaldım. Anlattığın bana dış gebelik gibi geldi ama makine farkındandır inşallah
Benim dış gebeliğim de zor sonlandı 2 mtx vuruldum 2 hafta hastanede yattımİnşaallah dış gebelik değildir 2. defa aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum eğer kaybedeceksem hiç bir işleme maruz kalmadan kendisi düşer inşaallah ilk adette bende çektiricem rahim filmi eğer bu gebelik olmasaydı çektirecektim ama nasip olmadı sizin rahim filminde sıkıntı çıktı mı sonrasında olan sağlıklı bir gebelik dimi
Bana tek doz yapıldı iğne sonrasında düzenli düşüş oldu 1 gün yattım hastanede iç kanama da vardı ama Dr iğneyi denemek istedi çok şükür ki işe yaradı değerim tamamen sıfırlama dan kanamam başladı ve parça düşürdüm keseydi muhtemelen bide Dr bana adet olduğun zaman gel rahim filmi için gün vericem dedi dış gebelik takibi yapan Dr da rahim filmi için adet olman lazım demişti size nasıl hiç adet olmadan çektiler anlamadım doğrusuBenim dış gebeliğim de zor sonlandı 2 mtx vuruldum 2 hafta hastanede yattımama rahim filmi tertemizdi. Bide benim değerim sıfırlanınca kanamam başlamadı sıfırı gördük bir hafta sonra rahim filmi çekildim o gün adet oldum o ay erken yumurtlamam oldu 24.gün idrar da 25.gün kanda pozitifi yakaladık hemen kan sılandırıcı başladık ve şuan 19 aylık kızım
Çok farklı tarzda Dr var inan bende şundan dolayı şunu yaptılar diyemiyorum artık. Bizim için sonu güzel bitti inşallah sizinde öyle olurBana tek doz yapıldı iğne sonrasında düzenli düşüş oldu 1 gün yattım hastanede iç kanama da vardı ama Dr iğneyi denemek istedi çok şükür ki işe yaradı değerim tamamen sıfırlama dan kanamam başladı ve parça düşürdüm keseydi muhtemelen bide Dr bana adet olduğun zaman gel rahim filmi için gün vericem dedi dış gebelik takibi yapan Dr da rahim filmi için adet olman lazım demişti size nasıl hiç adet olmadan çektiler anlamadım doğrusuama sonuç güzel olmuş kızınız var
Şu an yine kimyasal gebelik sanırım benim dün düşen değer sonrası bugün kanama başladı cuma yine gidicem artık rahim filminden sonra düşünüyorum bende o zamana kadar da ara veririm 1 aya başka şehire taşınıcam sonrasında biraz tatil yapıcaz ondan sonra nasipse inşaallah bende kendimi toparlamış olurum birazÇok farklı tarzda Dr var inan bende şundan dolayı şunu yaptılar diyemiyorum artık. Bizim için sonu güzel bitti inşallah sizinde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?