inşAllah hayırlısını diliyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz sizin betanız nasıl işerlemiştiHayırla olur inşallah haberdar etmeyi unutmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllah hayırlısını diliyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz sizin betanız nasıl işerlemiştiHayırla olur inşallah haberdar etmeyi unutmayın
Benim ilk iki beta normal sonra çok az ilerledi sonrasında bir indi geri çıktı çok dengesizdi bende çarşamba doktorum inşallah dua edin düşmüş olursa yatış yapmayacağım ikinci iğneye gerek kalmayacak inşallahinşAllah hayırlısını diliyorum siz nasılsınız nasıl oldunuz sizin betanız nasıl işerlemişti
inşAllah düşmüştür değeriniz Rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberler alın inşAllahBenim ilk iki beta normal sonra çok az ilerledi sonrasında bir indi geri çıktı çok dengesizdi bende çarşamba doktorum inşallah dua edin düşmüş olursa yatış yapmayacağım ikinci iğneye gerek kalmayacak inşallah
İnşallah inşallah haberdar edeceğiminşAllah düşmüştür değeriniz Rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberler alın inşAllah
2 gün araylainşAllah düşmüştür değeriniz Rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberler alın inşAllah
Sonuncu biraz az artmış ama herkesin iki katı artacak diye bir şey yok gönlünüzü ferah tutun takipte kalın zaten 6. Hafta da her şey belli olur2 gün arayla
15.30
30.90
66.35
121.63
203.35
az artıyo sanki
evet hayırlısı bakalım siz naptınızSonuncu biraz az artmış ama herkesin iki katı artacak diye bir şey yok gönlünüzü ferah tutun takipte kalın zaten 6. Hafta da her şey belli olur
Bende şimdi tekrar beta verdim inşallah düşük çıkar da tekrar iğne ve yatış yapmam duanızı eksik etmeyin, sizin de inşallah istediğiniz gibi sonuçlanırevet hayırlısı bakalım siz naptınız
inşAllah düşük çıkar değeriniz haber verin mutlakaBende şimdi tekrar beta verdim inşallah düşük çıkar da tekrar iğne ve yatış yapmam duanızı eksik etmeyin, sizin de inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır
İnşallah inşallah yazacağım inşallah sizde yine haberdar edininşAllah düşük çıkar değeriniz haber verin mutlaka
tabiki ederim sizde bana dua edinİnşallah inşallah yazacağım inşallah sizde yine haberdar edin
tabiki ederim sizde bana dua edin
Ederim tabi ki çok şükür betam 213 ten 97 ye düşmüş. İkinci doza gerek kalmayacak Rabbim sizinde güzelce ilerlemesini nasip etsintabiki ederim sizde bana dua edin
çok şükür sizin adınıza çok sevindim çok geçmiş olsunEderim tabi ki çok şükür betam 213 ten 97 ye düşmüş. İkinci doza gerek kalmayacak Rabbim sizinde güzelce ilerlemesini nasip etsin
Allah razı olsun çok sağ olun yine sizde beni haberdar edin lütfen isterseniz özelden de yazabilirsiniz haber vermek için inşallah iyi olur her şey hepimiz içinçok şükür sizin adınıza çok sevindim çok geçmiş olsun
Başımdan geçtiği için öncelikle sizi çok iyi anlıyorum her zaman o ihtimal var maalesef bu şekilde olan beta da mutlaka doktora gidin bir an da çok yükselmiş betanız çünküKızlar merhaba benimde iki gün arayla yazıyorum ilk betam
24
143
169
381
371
1782
Bu şekilde dış gebelik olabilir mi kanama ağrı vs yok tüp bebek birde çok korkuyorum dış gebelik ihtimalinden
merhabalar doktora sordunuz mu acaba bir de ilk beta değeriniz 24 transferden sonra kaçıncı günde çıkmıştı?Kızlar merhaba benimde iki gün arayla yazıyorum ilk betam
24
143
169
381
371
1782
Bu şekilde dış gebelik olabilir mi kanama ağrı vs yok tüp bebek birde çok korkuyorum dış gebelik ihtimalinden