• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil nedir bu saç rengii? çok güzl yaa..

seedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
66
3
96
İstanbul
kızlar bayıldım ya bu renkleri hep seviorm arıyorum bu renge bayıldım yani nasıl elde edebilrm ya nolr söyleynn??
$1627595.jpg $1633_pink.jpg

sıcak çikolata değil,o siyaha yakın oluyor denedim.
ama bronz kahveye benziyor,ben de yazın boyayacağım ama tenim esmer,yakışmaz diye korkuyorum

bronz kahvede değil bronz kahve koyu tutuyor ve içinde kızıllık oluyor.. bu altın parıltılı toffe gibi daha açık bi ton boyanırsa olur.. tek seferde bu renk yine elde edilmez sanıyorum..

aynen sıcak çikolata çok koyu tutuyor, bronz kahve de 6 lı bişey o da daha koyu tutar gibi geldi. dilşad sen memnun muydun kullanırken hangi markanın hangi boyasıyla elde ediodn ve cabuk akıomuydu, makyajsız falan kullanınca solgn göstern bi renk mi?

aynen sıcak çikolata çok koyu tutuyor, bronz kahve de 6 lı bişey o da daha koyu tutar gibi geldi. dilşad sen memnun muydun kullanırken hangi markanın hangi boyasıyla elde ediodn ve cabuk akıomuydu, makyajsız falan kullanınca solgn göstern bi renk mi?

evet kızlar sıcak çikolata bunun bir ton koyusu garnıerın ama canlı ve sıcak çok da koyu değildi bronz kahveninde açığı bu biraz ben garnıerden artık palette deluxe geçtim altın karamele hatta resmim var, kahve tonları hemen akmıyor benim tenim çok beyazdır öyle soluk da durmuyor çok uzun yıllar kullandım sıkıldım da karamele geçtim palette deluxe tavsiye ederim çünkü çok canlı renkleri ve hemen akmıyor ben onu kullanıyorum artık :13:

Back