Acil..lütfen yardım edin çok korkuyorum

anqeL03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2
0
:1no2:arkadaşlar 19 yaşındayım adetim 15 gün geçikti olduğunda ise koyu kahverengi bir et parçası gördüm pedimde bu ne demek yaaa çok korkuyorum adetim koyu gelirdi ama bu kadar koyu hiç gelmemişti korkuyorum hiç bi kişiylede ilişkiye falanda girmedim bu ne anlama geliyorr birisi açıklasın bana lütfen doktor kirs var demişti ondan olabilir mi ?

kisttendir cnm kanın pıhtılaşmış öyle gelm,iştir tekrar usgde baktır acil doktoragit cnm düzenleyici verir sana geçmiş olsunnn

ben böyle konularda çok korkuyorum yaa bilemezsinizz valla çok kötüyüm şuan bile inş dediğiniz gibidir içime su serptiniz saloun

:1no2:arkadaşlar 19 yaşındayım adetim 15 gün geçikti olduğunda ise koyu kahverengi bir et parçası gördüm pedimde bu ne demek yaaa çok korkuyorum adetim koyu gelirdi ama bu kadar koyu hiç gelmemişti korkuyorum hiç bi kişiylede ilişkiye falanda girmedim bu ne anlama geliyorr birisi açıklasın bana lütfen doktor kirs var demişti ondan olabilir mi ?

canım muhtemelen bir yumurtalık kistin vardı gecikmen de ondan kaynaklanmıştı ve regl ile kistini attın.

kistini attın muhtemelen. dr. a gidip kistine bi baktır. kisti de vücut kendi yapıyor bende de oldu 2 defa. birinde hapla daılmasaydı ameliyat riski vardı. ama doğum kontrol hapıyla dağıldı..

bence korkulacak birşey yok,benim de sürekli adet dönemlerimde et şeklinde kanamalarım oluyor,bence seninki de öyle birşey yada kistini attın.emin ol korkulacak birşey yoktur,ama sadece burada yazılanlara bakma ve mutlaka ama mutlaka doktora git,rahatlarsın.

Arkadaşlarımı onaylıyorum. Evlenmeden önce bende de 1-2 kez olmuştu. Minik parçalar halinde gelmişti. Dert etme hiç.

X