• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil - Fiziksel Şiddet - Aile Kaynaklı Boşanma

Anlatmayayım diye pislik çıkarmadan boşanır demek istedim ben

Şiddete uğrayan kim? Neyin pisliğinden korkuyorsun bu kadar? Ailem deme oraları geç ailen eninde sonunda öğrenmeyecek mi? konuda yerlerde sürükledi yazmışsın kanım dondu. sonrasında şiddet dediğim ufak sıyrıklar gibi bir mesajın vardı onu silmişsin. Sen aslında bu şiddeti çoktan normallestirmissin.

Onun valizini toplayıp kapıya koydum anahtarları aldım çıktım
Inşallah bunu gerçekten kendin için yapmışsındır, umarım bundan sonrası senin için daha az yıpratıcı olur , kararlı dur ve sakın bir an bile geri adım atma , boşanmadan vazgeçsen bile iyice kapında köpek et ve hemen dava aç kesinlikle , geri dönmek gibi bir ihtimaliniz olursa eğer; bir daha ailesini evine dahil etmemesi ve sizi o saçma insanlarla muhattap etmemesi karşılığında dön, tabi dönmek ne kadar doğru olur o konu tartışılır artık orası sana kalmış, gelişmeleri yaz mutlaka 🙂 Allah kolay eylesin imtihanını..

Anlatmayayım diye pislik çıkarmadan boşanır demek istedim ben
Ben seni çok iyi anliyorum. Ayni yollardan gectim ben de. Sen haklisin deyip annesinin iki lafiyla onlari temize çeken seni suçlayan koca çok zor. Kocan degismeden bir şey olmaz bu evlilikten. Ama degisecege de benzemiyor. Benim koca yontuldu degismeye calisti hala da enerji sarfediyor bu konuda , en azindan biz bir yol katettik, evliligimin ilk zamanlariyla şimdi arasinda koca bir uçurum var yasanir hale geldik. Adam annesi bize gelmek istediginde bile benden izin aliyor artik izin vermezsem getirmiyor, bu noktaya gelmek çok zamanimi aldi çok yipratici ama oldu. Eşinde bu işigi göruyor musun sen ? Siz yerinizde sayiyorsunuz. Sonunuzu göremedim eşinde bu ışıgı görmuyorsan hic bekleme o evde. Ne dersen de ben içini hissediyorum ayrilmaya hazir degilsin kendine bahane üretiyorsun ayrilmamak için. Böyle hissetmen de normal suçlamiyorum.

Katip öğrenmemelerinin mümkünatı var mı? İstatistiği tutulmuş mudur bilmiyorum ama şu ülkede kaç boşanma davası sessiz sedasız sonuçlanmıştır ki🤷‍♀️
Genelde mahkeme salonunda taraflar arasında kavga çıkar, birbirlerini tehdit ederler ve tek celsede bitmez yıllarca sürer.
Yani, hadi adam kabul etti, boşandılar, kızlarının boşandığını ne zamana kadar bilmeyecekler?

Benim düşündüğüm gibi değilse, çilek gerçekten boşanmak istiyorsa çok ütopik hayaller peşinde. 😬 Aile mahkemelerinin önünden geçemiyoz.

Merhaba,

Eski konum şurda:

Bunların üzerine eşimin annesinin rahat durmayıp kocasıyla ve kendisiyle bir sürü olay çıkartması sebebi ile eşim çok kırıldı.
Bir dün uzunca dertleştik. Annem bunu nasıl yapar, yeni görüyorum, babam çok zor durumda, bana da şunu bunu yaptı, çok üzgünüm vs. diye. Konuların benle hiç alakası yoktu.
Ben de rencide etmeden iyilik yaparken hata ettin alttan alarak, haklısın ama üzülme vs. diye teselli ettim.
Bu konu bana o değişir umudu verdi, onda da aydınlanma yaşattı ta ki düne kadar!
Eşim bu süreçte annesiyle görüşmedi pek, konuşmadı. En son görüşmek zorunda kaldığımızda kv yine isteklerini, hırslarını sıraladı. Benden kocasına gidip eşimle kavga ettğimizi söylememi, kendi kök ailesini sıkıştırarak bazı maş davalarını çözmesi gerektiğini ima etmemi istedi.
Artık olaylarda değilim.
Dün eşim bir iş için tüm gün annesi işe birlikteydi akşam geldi ya canım anam, yalan söylüyor ama işte bizim için, dengesiz davranıyor ama menapozda herhalde.
Sen daha iki gün önce delirmiyor muydun? Bir insana yaptığının karşılığını vermezsen böyle her iki günde bir unutursan nasıl düzelir bir insan? Sen bana şunu bunu yapacağım demedin mi deyince kavga patladı.
İnanılmaz çirkinleşti. Kendi söylediği şeyler inkar eder, en pis şeyleri savunur hale geldi.
Bir gün önce beni ailem sensin, çok üzgünüm diyen adam beni yerde sürükleyerek kapıya atmaya çalıştı. Kollarımı tartakladı ve gecenin köründe ailemi aramaya kalktı.
Ne diyeceksin; annem delirdi ben karımdan her türlü yalan ve pisliğe katlanmasını istiyorum. Aksi durumda da koruyamıyorum sorunlu bir ailem var mı diyeceksin dedim.
Adam olaymışım, onun ailesi bu kadarlıkmış, söz vermiş ama değiştiremezmiş. Babası bile onu kötü biliyormuş artık. Oturmuş ağlıyor. Bir de ben suçluyum! Onu bunları yapacak hale getirmişim!
Ben anasına kızınca kendimi tutamadım, kendisi bana kızınca onu bu hale ben getirdim.
Baban annenin fitnelerni biliyor doğruları anlatsaydın o zaman dediğimde de annemi boşar gebertir sen kötülük istiyorsun diyor.
Ya babanın çekemediğini ben niye çekeyim? Baban olayları bilmeyip seni suçluyorsa bu senin seçimin. Bu bilinçten çok uzak. Ailen sorunlu olabilir sen de kötü yetişmiş olabilirsin ama tedavi olmamak senin seçimin.
Şu an yeni bir yerle iş görüşmesi yapıyorum. Birikimim var biraz ama maaşım yok.
Aileme olayı süreçte söyleyemem biliyorum sakin kalamazlar ve çığrından çıkar.
Evden çekip gitsem beni ailemde arar, gidebileceğim dostlarım var.
Ona git dedim ama ailesinden başka gidecek çevresi yok, ona da gitmez zaten. Giderse de ailesine anlatır rezalet çıkar.
Kilitledim kapıyı gece yattım.
Sabah gelip kapıda uyumadın mı uyusana napıyorsun dedi.
Anahtarını al defol git dedim.
Beynim durdu. Saatlerdir.
Bazen unutuyorum uyuyorum uyanınca da a ben bunu yaşadım diye o korkuyu yaşayıp ağlama krizi geçiriyorum.
Bana fikir verin, ne yapmalı en doğru? Şu an evde yok. Akşama kadar sağlıklı bir hareket yapmam gerek..
Deli bozuk bir aile ortada ,es olamayan koca ortada ,eee siddette var simdi cigirindan cikmayacakta ne zaman cikacakta ailenizin haberi olacak . Boyle tepmeyi basmak filanda degil ese dosta gitseniz bulur vs diyorsunuz yani 3gun gidip geriye o sacma sapan eve doneceksiniz . Bize simdi neyi soruyorsunuz .
Ben olsam ne mi yapardim arardim polisi alirdim raporu sonrada burnundan fitil fitil getirerek bosardim

Gerçekten durum şu;

yır gerçekten öyle değil. Olsaydı açıkça söylerdim.
Babam evlenmemi istemedi. Ben gidip ona bana bağırdı bile desem gidip saldırır. Neticede 60küsür yaşında belli hastalıkları olan adam.
Karşısındaki pislik. Zarar görür, tansiyonu çıkar diye korkuyorum. Daha önce sadece sesinin yükseldiğini duyduğunda sinirden köpürüp hastanelik olmuştu.
İstemiyorum üzülsünler, yıpransınlar. Bu kadar kötü insanlara benim yüzümden bulaştılar zaten. Ben kendim ettim kendim buldum, onları üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum.
Daha buyuk bir dayak sonrasi sizi hastaneden toplarsa babaniz iste o zaman saldirip , tansiyonu cikar sizde keske daha once gitseydim dersiniz.

Başlık "Acil - Fiziksel Şiddet - Aile Kaynaklı Boşanma" Karakteri oturmamış aile bağımlı insanlar boşanmalara kendileri sebep olur, boşanmalarına suçlu arayanlar nikah defterine imza atan eşlerine bakacaklar.
Di mi di mi, lafa gelince ailesi değil sorun kocam oluyor ama. Bilinçaltı nasıl da bir yerden dökülüyor.

Maalesef zincirleyemiyorsunuz, bizim bir akrabanın kızı ailesinin tüm ikazlarına rağmen aşık oldum dedi evlendi, tamam ortada fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet var, eşi kayınvalidesi berbat karakterde insanlar, kısa keseyim kızın ailesine bile iftira attılar, ki başka biri olsa o iftirayı asla affetmez ama kız kocasının yanına döndü tıpış tıpış, üstüne de mükafat gibi 3. çocuğu yaptı, neymiş kocasını seviyormuş🤦‍♀️
Of…
Tabi doğru diyorsun. Aile kızlarıyla görüşmeye devam ediyor mu ?

Benden boylesi büyük bir olayı ne sebeple olursa olsun saklasa kızım bir daha ona guvenemezdim sanırım.

Bakın biz burda okurken bunun sebebinin kocanizi affetme eğilimi içinde olmanıza bağlıyoruz kim bilir aileniz ne düşünür? Kızım onu yerlerde sürükleyen adamı affedebilir?! O yüzden bize soylemedi diye düşünmezler mi? Ne kadar aşağılayıcı bir durum.

Ailenize söylemeyerek onlara iyilik yapmıyorsunuz.

Uyanın bu sacmaliktan!!!

Tabii. Annesi baban umrumda değil fırlasın tansiyonu der ağzını açmaz. Aynı anası oğlum babanı üzdünüz der ortalığı yıkardı. Anlatırsam babası reddeder onu o yüzden asla istemez anlatmamı diye güveniyorum. Bilmiyorum kafam yandı.
Yav saf misin bacim ne halleri varsa gorsunler Sen caninin derdine dus.

Ben mesaj silmedim. Hastane bunu söyledi
Şiddete uğrayan kim? Neyin pisliğinden korkuyorsun bu kadar? Ailem deme oraları geç ailen eninde sonunda öğrenmeyecek mi? konuda yerlerde sürükledi yazmışsın kanım dondu. sonrasında şiddet dediğim ufak sıyrıklar gibi bir mesajın vardı onu silmişsin. Sen aslında bu şiddeti çoktan normallestirmissin.
esa

Inşallah bunu gerçekten kendin için yapmışsındır, umarım bundan sonrası senin için daha az yıpratıcı olur , kararlı dur ve sakın bir an bile geri adım atma , boşanmadan vazgeçsen bile iyice kapında köpek et ve hemen dava aç kesinlikle , geri dönmek gibi bir ihtimaliniz olursa eğer; bir daha ailesini evine dahil etmemesi ve sizi o saçma insanlarla muhattap etmemesi karşılığında dön, tabi dönmek ne kadar doğru olur o konu tartışılır artık orası sana kalmış, gelişmeleri yaz mutlaka 🙂 Allah kolay eylesin imtihanını..
Hepinize yazamıyorum ama hastanedeyim ben dönmeyeceğim ona köpek de olsa kendi havlasın artık

Evliliği sürdürmeyeceğim zaten. Tamam ailene anlatmayacağım babanın bilmesini istemediklerini nafaka vs de istemiyorum boşan git demek isteğim.

O zaman yarın taslak bir anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatın.

Biz geçinemiyoruz artık bunu sen de biliyorsun işi bitirelim diyin.

Yok boşanmam derse akşam darp raporunu alın, avukatla görüşüp çekişmeli açarsınız.

Yoksa şu an bekledikçe kavga ertelenmiyor sadece şiddeti artıyor buna emin olabilirsiniz.

Olayları kontrol etmek istiyorum diyorsunuz o zaman ipleri elinize alın. Aileniz olanları duyacaksa da sizden duysun eş ailesinden acil servis doktorundan değil.

Bunu biliyorum. Neden derseniz ödü patlıyor babası annesinin yaptıklarını duycak diye. Sen anlatma diye dolanıyor etrafımda. Yiyip de anlatamaz, o zaman benim de anlatacağımı bilir. Ben de çok şey biliyorum. Babası anında annesini de onu da afaroz eder. Zaten mesele de bu ya. Anne nasılsa oğlum kocama söylemez diyor, bu söylemiyor, aynen devam.
Ne bekliyorsun? Babasını arayıp rezil etsene anlatsana her şeyi. Sonra ailenin yanına git. Hatta ailenin yanına gidince ara.
Boşanmaya niyetiniz yoksa bile yapın bunu. Adam iyice ezmesşn bari.

Back
X