• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil - Fiziksel Şiddet - Aile Kaynaklı Boşanma

Keşke ne yaptınız yazsanız. Merakta kaldım ne yalan söyleyeyim.

Üç gün bir bahane ile ailemde kaldım, üstteki arkadaşın dediği gibi ailem üzülür diye korkmamı kullanmasını farkettim bundan kurtuldum, evden gitmesini istedim, kilitleri değiştirttim, arabasını sistemden kaldırttım, siteye girişi olasılıksız. Bir avukatla görüştüm ona da çenesini kaptmasını bir hafta sonra konuşacağımızı söyledim. Bu konuşma ister rezillik çıkmadan ayrıl istersen çıkartalım olacak. Bir daha yeltenmedi, pişmanım modunda. Bu beni etkilemiyor çünkü problem onun kişilik problemi. Küs değilim o yüzden affetmek meselesi değil. Bu kabul edilmez bir şey. Üzgün müyüm tabii ki. Bazen unutuyorum sonra aklıma geliyor aa ben bunu yaşadım diye..
Darmadağın bir şeyler hissediyorum. Kırgınlık, pişmanlık her şey..

Buraya geç yazabildiğim için üzgünüm. İş görüşmesi, aile evi, buradakiler okurken ağlamasıydı derken uzak kaldım. Her ihtimale karşılık biraz ev de baktım. Ancak yazabildim.

Bunca gördüğünüz örnekten sonra böyle düşünmenizi anlıyorum. Ben az daha cesaretsiz ya da ailesi olmayan biri olsaydım insanlar böyle der diye susar etkilenirdim yazdıklarınızdan belki bir daha dayak yesem burda yardım bile istemezdim. Yargılarınıza üzüldüm. Çocuk düşünmedim, düşünmüyorum. Kimseyi de çocukla bağlama düşüncem olmadı. Nişanlıylen kördüm söz verdi diye düzelir sandım. Ama kötü evlilik çocukla düzelmez biliyorum. Hiç böyle insanlar görmediğim için ve kendim öyle olmadığım için insan sözünü tutar sandım. Eşimle barışmadım. 3 gün ailemin evinde kaldım, evime döndüm o evden ayrıldı kapı kilitlerini değiştirttim. Devamını diğer mesajlarda anlatacağım.
Çilek sana inanmayı çok isterdim. Ailene kendi ağzınla her şeyi anlattığın gün inanacağım sana, o güne kadar kocanı yokluğun ile terbiye ettiğini düşüneceğim. Sana istese de dönemez çilek, onun bir amacı var ve sen ona hizmet edersen birlikte olabilirsiniz. Bu da içine sinmedikçe sana dönemeyecek. Amacı senden kıymetli yani, üzgünüm.

Katip evet çok sohbet ettik, desteğini gördüm ama ithamına üzüldüm. Evim site içinde ama lüks değil. Ortalama ve güvenli.
Bu evi ben buldum, ev kira yani kapışacak bir şey yok. Evi günlerce aradım, depozito, emlakçı vs mdedim evimi çok sevdim ve şimdi yalnızken de kalacağım, gece güvenle tek uyuyacağım bir yer. İşin maddi boyutunda da şu an kiralar tam 3 katı. Taşınma, depozito, fazla kira neden ben ödeyeyim tek kalacağım memlekette. Sorun çıkaran düzen bozan ben değilim. KV ise sadece pislik için bunu isteyen biri.
Şu an çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, koca da yok şimdi, o evden çıkmayıp napacaksın, nasıl döndüreceksin o evi?

Çilek sana inanmayı çok isterdim. Ailene kendi ağzınla her şeyi anlattığın gün inanacağım sana, o güne kadar kocanı yokluğun ile terbiye ettiğini düşüneceğim. Sana istese de dönemez çilek, onun bir amacı var ve sen ona hizmet edersen birlikte olabilirsiniz. Bu da içine sinmedikçe sana dönemeyecek. Amacı senden kıymetli yani, üzgünüm.

Ben anlamıyorum biri kiralık ev için bu kadar tantana yapar, diğeri evdeki çamaşır makinesini bekler. Tam boşanacak kadın imajı bunlar. ;) ben ikna oldum. Çalışmayan kadın kiralık ev kavgası yapıp ailesinden kaçıyor. Yerlerde sürüklendiği kiralık evi sırf çok sevdiği için bırakmayan bir konu sahibi Allahim sen aklıma mukayyet ol.

Ben anlamıyorum biri kiralık ev için bu kadar tantana yapar, diğeri evdeki çamaşır makinesini bekler. Tam boşanacak kadın imajı bunlar. :KK66: ben ikna oldum. Çalışmayan kadın kiralık ev kavgası yapıp ailesinden kaçıyor. Yerlerde sürüklendiği kiralık evi sırf çok sevdiği için bırakmayan bir konu sahibi Allahim sen aklıma mukayyet ol.
Ya aile desteği olmasa onu bahane edecekler rahat edecekler, geçerli olur yani ne yalan söyleyeyim. Ama duysa kolundan çeke çeke o evden çıkacak bir aile, başka bahane lazım tabi.

Ya aile desteği olmasa onu bahane edecekler rahat edecekler, geçerli olur yani ne yalan söyleyeyim. Ama duysa kolundan çeke çeke o evden çıkacak bir aile, başka bahane lazım tabi.

Valla herkesin kendi hayatı ve herkes istediği gibi yaşamakta özgür. Kendilerinin bile inanmadıkları şeyleri yazıyorlar ya ona ayar oluyorum. Başlıga bak acil fiziksel şiddet ama aile kaynaklı tövbe est. ve hala o evde. sebep evi çok sevmesi. La havle..

Valla herkesin kendi hayatı ve herkes istediği gibi yaşamakta özgür. Kendilerinin bile inanmadıkları şeyleri yazıyorlar ya ona ayar oluyorum. Başlıga bak acil fiziksel şiddet ama aile kaynaklı tövbe est. ve hala o evde. sebep evi çok sevmesi. La havle..
Heye heye.., aile kaynaklı. Kocanın hiç suçu yok, masum bir melek. Ailesi olmasa kessin mis gibi yaşar giderdiler. Şimdi gelir '' Tabi ki baş suçlu kocam. '' der. Ama bilinçaltı başlıkta dökülmüş.

Ben anlamıyorum biri kiralık ev için bu kadar tantana yapar, diğeri evdeki çamaşır makinesini bekler. Tam boşanacak kadın imajı bunlar. :KK66: ben ikna oldum. Çalışmayan kadın kiralık ev kavgası yapıp ailesinden kaçıyor. Yerlerde sürüklendiği kiralık evi sırf çok sevdiği için bırakmayan bir konu sahibi Allahim sen aklıma mukayyet ol.

+1
Bunlari okudukça, kendime Hakkim olamiyorum. Ben arkamda Neler Neler biraktim, tabiki insan üzülür. Ama onlar bir EŞA !

Aii sinirim bozuliyor.. Ben arkamda arabalar, ev, altin, eşalar, türkiyede bazi evler (yatirim) biraktim. Ve yanima HICBIRSEY getirmedim.
Ama Beni açitan, sadece ailem Arkamda olmadiğini, Boşanmak istediğim icin ailem kararima saygi durmadiklari.

Artik eşalari aklindan Cikart ve rahat Nefes alabilmek için Çabala.
Hayatin alt üst oliyor, sen Burda hala Evim Evim diyorsun.

Şu an çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla, koca da yok şimdi, o evden çıkmayıp napacaksın, nasıl döndüreceksin o evi?
Birımiş param var, faizde. Bir miktar o gelir. Bir de işsizlik maaşı. Bi yandan da görüşme yapıyorum. Şu an kafa kafaya aylık masrafım çıkıyor.

Katip aileme protokol yapınca anlatacağım. Avukat bir aile tanıdığımız zaten. Emin ol bana çok yardımcı oldun sayende çözdüğüm yerler var. Abiye kini, annesinin kötü olduğunu kendisinin de bilmesi gibi. Artık istesem bile bunlar yok gibi davranamam. Ailemle yaşayamam sonraki süreçte evde kalma çabam bu yüzden. İşim de oturursa yaşar giderim diye. Onu terbiye etme derdim yok gerçekten hatta olmasın mümkünse ki iyiliğim dokunmasın ona. Ailemle konuştuğumda da sizleri bilgilendireceğim.

Katip aileme protokol yapınca anlatacağım. Avukat bir aile tanıdığımız zaten. Emin ol bana çok yardımcı oldun sayende çözdüğüm yerler var. Abiye kini, annesinin kötü olduğunu kendisinin de bilmesi gibi. Artık istesem bile bunlar yok gibi davranamam. Ailemle yaşayamam sonraki süreçte evde kalma çabam bu yüzden. İşim de oturursa yaşar giderim diye. Onu terbiye etme derdim yok gerçekten hatta olmasın mümkünse ki iyiliğim dokunmasın ona. Ailemle konuştuğumda da sizleri bilgilendireceğim.
Ya bak tamam ne diyorum sana, sen aç davayı çık ayrı eve, iş de bul, kenarda paran varmış bi müddet götürür sanıyorum, o zamana kadar yine kimseye bişey söyleme. Ya bi de anlamıyorum ki, ailenin nesi çok geliyor da sana onlarla yaşayamıyorsun da elin evine el koydun?

O kadar paran varsa aç davayı, ayrı eve çık?
Şu an yeni ev için depozito, emlakçı, iki kira peşin istiyorlar. Bu da 20000 tutuyor. Şu anki evin kontratı benim adıma bedelleri de ödemiştim. Haberlerde de izlemişsinizdir resmen ev yok harabelere bile iki bin istiyorlar. Güvenlik vs için site istiyorum ben. Paramdan buraya verip baştan işe girersem kendi kaynağım azalacak.

Ya bak tamam ne diyorum sana, sen aç davayı çık ayrı eve, iş de bul, kenarda paran varmış bi müddet götürür sanıyorum, o zamana kadar yine kimseye bişey söyleme. Ya bi de anlamıyorum ki, ailenin nesi çok geliyor da sana onlarla yaşayamıyorsun da elin evine el koydun?
Yahu evin onların olduğunu nerden çıkarttın. Evi bulan tutan depozito ödeyen kontrat yapan benim. Avukat da protokol hazırlıyor. İmzalayıp daha tenha adliyeden gün alacağım burada Beykoz gibi ücra adliyeler iki haftaya gün veriyormuş. Nafaka tazminat istemedim ki paragöz olayım. Elin evine el koymaya bakacak olan olsa olsa kv olur evlendiğimizden beri evini kiraya verip geleyim buraya ben ama siz evden çıkın modunda. Adamın kendi malı ev olsa ne demeye durmak isteyeyim. Aptal mıyım 3 ayda iki kere depozito ödeyeyim ben

Şu an yeni ev için depozito, emlakçı, iki kira peşin istiyorlar. Bu da 20000 tutuyor. Şu anki evin kontratı benim adıma bedelleri de ödemiştim. Haberlerde de izlemişsinizdir resmen ev yok harabelere bile iki bin istiyorlar. Güvenlik vs için site istiyorum ben. Paramdan buraya verip baştan işe girersem kendi kaynağım azalacak.
Çilek az rahatını bozarsan daha ekonomik bir yer bulursun, senin o dediğin paranın yarısına çocuklu aileler ev bulup yaşıyor, bi başınasın sen kaldı ki.

Ailem evde kardeşim ve ananemle dört kişi. 3 oda düzenleri var gitsem gelme demezler ama ev ev üstüne olur

Yahu evin onların olduğunu nerden çıkarttın. Evi bulan tutan depozito ödeyen kontrat yapan benim. Avukat da protokol hazırlıyor. İmzalayıp daha tenha adliyeden gün alacağım burada Beykoz gibi ücra adliyeler iki haftaya gün veriyormuş. Nafaka tazminat istemedim ki paragöz olayım. Elin evine el koymaya bakacak olan olsa olsa kv olur evlendiğimizden beri evini kiraya verip geleyim buraya ben ama siz evden çıkın modunda. Adamın kendi malı ev olsa ne demeye durmak isteyeyim. Aptal mıyım 3 ayda iki kere depozito ödeyeyim ben
Sen hiç çalıştın mı, nerden geldi bu paralar?

Back
X