- 29 Ağustos 2014
- 4.844
- 16.931
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru sıra bu konu sahibi bi şekilde zaman geçirip affetmeyi bekliyor malesef boşanmayacak dayak yediği o yerde durmaktan korkmuyorkonu sahibi kafanız gerçekten durdu
burda yazacağınıza hemen hastaneye gidin darp raporu alın
sonra karakola giidp uzaklaştırma isteyin
kadın beyanı esastır verirler uzaklaştırmayı
şunları yapın sonra yazın buraya
O dönemde yine aynı sorunlar varmiydi?Aynen öyle barışmayı bekliyor ama barışsa bile bunu sindirmiş eşini de bu duruma alıştırmış olacak , bari bu sefer bizi dinlese nişanlıyken yırttık kendimizi dinlemedi
Doğru sıra bu konu sahibi bi şekilde zaman geçirip affetmeyi bekliyor malesef boşanmayacak dayak yediği o yerde durmaktan korkmuyor
Bak Çilek duygusallığı bırak ve mantıklı ol .. Mantıklı olursan hem aileni hem kendini daha büyük üzüntülerden korursunİşte mihrimah ben kendime ettim ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum. Tecrübeleri için açtım konuyu. Kafam başka olsa eşimi nasıl pişman ederim diye sorardım ya da napsam kaybetmekten korkar derdim, oh çiçek aldı affettim derdim. Mesele bunlar değil.
Evet aile üzüntüsü gibi gelmiyor aile nasıl dahil edilmeden bu olay çözülür ki ailenin aranmasını bile engellemişeşim beni yerde sürüklese korkumdan çıplak ayakla kaçarım o evden herhalde
insan canını nasıl hiçe sayabilir bu kadar
Maalesef zincirleyemiyorsunuz, bizim bir akrabanın kızı ailesinin tüm ikazlarına rağmen aşık oldum dedi evlendi, tamam ortada fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet var, eşi kayınvalidesi berbat karakterde insanlar, kısa keseyim kızın ailesine bile iftira attılar, ki başka biri olsa o iftirayı asla affetmez ama kız kocasının yanına döndü tıpış tıpış, üstüne de mükafat gibi 3. çocuğu yaptı, neymiş kocasını seviyormuşBazı kadınlar da boşanmanın bundan daha kötü olduğunu düşünüyor. Bende kız evlat yeriştiriyorum biri kızımın kılına dokunsa ortalığı ayağa kaldırırım. O kalmak istese ben kabul etmem. Eve zincirlerim kızımı.
Ailen boşandığını hiç mi öğrenmeyecek, tut ki kabul etti? Hala ders verme yokluğun ile terbiye etme peşindesin.Artık hiçbi şeye inanmam diyemiyorum ben valla. Ailemi dahil etmeden kurtulamaz mıyım yani?
kesinlikle aynı fikirdeyim katip ailesine duyursa affetmesine izin vermeyecekler evden çıkmamak tek derdi şu anAilen boşandığını hiç mi öğrenmeyecek, tut ki kabul etti? Hala ders verme yokluğun ile terbiye etme peşindesin.
Katip öğrenmemelerinin mümkünatı var mı? İstatistiği tutulmuş mudur bilmiyorum ama şu ülkede kaç boşanma davası sessiz sedasız sonuçlanmıştır kiAilen boşandığını hiç mi öğrenmeyecek, tut ki kabul etti? Hala ders verme yokluğun ile terbiye etme peşindesin.
Ya o zamanda eşi annesini dinliyordu annesi ortalığı karıştırıyordu biz olacakları söyledik ama o yok nişanlım beni dinler yok ailemle görüşme dedi falan diyip kimseyi duymamaya adeta yemin etmiscesine evlendi ve 3 aylık evlilikte beklenen son kaçınılmazdı , şuanda da kimseyi dinlemiyor zaten ve bu hayatı çekecek gibi duruyor, bahaneleri çok saçma ve yersiz ama dinlemez yine ...O dönemde yine aynı sorunlar varmiydi?
Fragman belliymis yani.Ya o zamanda eşi annesini dinliyordu annesi ortalığı karıştırıyordu biz olacakları söyledik ama o yok nişanlım beni dinler yok ailemle görüşme dedi falan diyip kimseyi duymamaya adeta yemin etmiscesine evlendi ve 3 aylık evlilikte beklenen son kaçınılmazdı , şuanda da kimseyi dinlemiyor zaten ve bu hayatı çekecek gibi duruyor, bahaneleri çok saçma ve yersiz ama dinlemez yine ...
Kesinlikle ...Fragman belliymis yani.
Çok haklısınız. Babasının asla bilmesini istemeyeceği benim isptlayabileceğim şeyler var. Buna rağmen yapar mı diyorsunuz?
Tabii. Annesi baban umrumda değil fırlasın tansiyonu der ağzını açmaz. Aynı anası oğlum babanı üzdünüz der ortalığı yıkardı. Anlatırsam babası reddeder onu o yüzden asla istemez anlatmamı diye güveniyorum. Bilmiyorum kafam yandı.
Anlatmayayım diye pislik çıkarmadan boşanır demek istedim benBunları anlatınca babası onu reddeder mi sence? Reddedince de sizin ilişkiniz düzelir. Çok pembik bir hayal değil mi bu?
Onun valizini toplayıp kapıya koydum anahtarları aldım çıktımOnu bilmiyorum ama bence hemen müdahale ederler önemli olan sizin kararlı olmanız , beklemeden uzaklaştırma alın, bana kalırsa ailenin evine gitsen daha iyi, eşinizin ifadesini alirlar tabi ama sizin dedikleriniz dikkate alınır, ben olsam darp raporu ve uzaklaştırma alır direk aileme giderdim o evde beklemek hata hiç bişey değişmez, sen hele bir topla valizini adam nasıl y..s .f yu..s. f oluyor, cesaretli ol bugün susarsan hep susacaksın...
Gelip ordayım, onlara sataşır diye korkuyorum.