Acil fiyatı yüksek olmayan Kır Düğünü yapabileceğim mekan arıyorummm- İstanbul.

YENİ açılan GRAND ÇİFTLİK 91 BİR ZİYARET ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM MÜTHİŞ BİR KONSEPT VE YENİ AÇILMIŞ BİR YER .........

Kızlar ben de konu açmıştım kır mekanı için yer buldum diye.Bugün Allahın izniyle gidip sözleşmemizi yapıcaz. Ben Avcılar sahilde buldum bi yer. Kır düğünü yapıyolar.Atapark yerin adı. Biz yemekli ve cumartesi istediğimiz için kişi başı 50 ye anlaştık.Tabi herşey dahil ama bu hizmetlere. Canlı müziği,pastası,karşılama hostesi aklınıza ne gelirse. Yemekli isteyenler için menüleri de çok zengin bi sürü alternatif sundular. Ama kokteyl tarzı da yapıyolar. Yani eğere kuru pasta tarzı istiyosan yanlış hatırlamıyosam 15-20 tl bişey demişlerdi. Tabi ben yemekli düşündüğümden pek dinlemedim kokteyli. Yani bi git görüş derim. Bizim bütçe bu diyince ona göre seçenek sunuyolar. İsterseniz bakın bi face lerinde çok foto var. hem bana da yorum yapın seneye benim düğünüm burada olacak da :))))
https://www.facebook.com/ataparkkirdugunu

çok severek çok beğenerek tutmuştuk ataparkı hem kınam hem düğünüm için ama hala çok kızgın ve çok pişmanım. çalışanların bu kadar saygısız servisin bu kadar eksik olduguna mı yanayım herkesten çay kahve diye 100er 300er lira alınıp aynı paranın babamdan kimse vermedi diye yeniden ve toplu şekilde alınmasına mı, düğünümün saatinden 1 saat önce bitirilmesine mi, yemekli olan bir düğünde kimsenin yemek yiyememesine mi, madodan getirildiği söylenen pastadan kimsenin bir lokma alamamasına mı, 2000 kişiyi ağarlayacak kapasiteli bir mekanda 10 tane şal bile olmamasına mı (ki onca sorundan sonra bunu önemsemedim bile), mekanın müzisyeninin getirttiğim djle inatlaşıp her müziğe engel olmasına mı ???? HİÇ Mİ ARTISI YOK DERSENİZ MEKANIN TEK ARTISI BİZİMLE ELİNDEN GELEN EN İYİ ŞEKİLDE İLGİLENEN ORGANİZASYON SORUMLUSU..
Düğünümü tek güzel kılan şey misafirlerimdi.. DÜĞÜN İNSAN HAYATINDA BİR KERE OLABİLECEK Bİ ŞEYDİR bundan sonraki organizasyonlarınızı bunu bilerek yapmanız dileğiyle.

Ha bir de şu muhteşem zengin menüleri var ya eser olmuyo o gün ondan..

Açıkçası Atapark hakkında yapılan en son yorumu okuyunca çok şaşırdım. Aynı yerden mi bahsediliyor diye de düşündüm. Geçen sene kardeşimin kır düğününü yapmıştık biz Atapark'ta. Çok memnun kaldık,hele hele yemekleri meşhurdur yani oranın.Çünkü tanıdıklardan da orada nişanını yapan olmuştu. Sadece biz değil,diğer nişan sahipleri ve konuklar da bayıla bayıla yemişti yemekleri. Anlattığınız gibi hem oradan hem buradan para koparma gibi bişey olsa biz veya diğer tanıdıklar da yaşardı aynı şeyleri.Tabi ki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değildir ama yerden yere vurmuşsunuz siz de. Enteresan geldi bana biraz yorumunuz.

Sizin de dediginiz gibi herkes ayni sekilde memnun olmayabilir. Bende tanıdık aracılığıyla gittim (üstelik birçok tanidik) gösterilen ilgi alaka muhteşemdi ve dediğim gibi hem kinami hem düğünümü yaptim bu yuzden orda ama sezonun son düğünü oldugu icin bu kadar bastan savma oldugu garsonlarin bile dilindeydi yemek konusuna gelince oynayan insanlara servis dahi acma gereksinimi duymadilar sanki hic oturmayacaklarmis gibi. degil misafirler dugun pastamdan ben bile yiyemedim herseyi gectim su dahi goremedim dugun boyunca..yalnizca suslemem guzeldi ki onunlada esim ilgilendi disardan susleme getirtti. Ki esiminde benimde isim dugun sektörü üzerine bu yuzden bu isteklerim cok netti ama herhangi siradan bi dugun salonu bile daha guzelini yapardi. Dedigim gibi o gunu hayatimizda bir kere yasayacaktik ve gelen insanlar o an hic bisey belli etmediler herseyi guzel kilan onlardi sadece. Benim derdim fazladan aldiklari paralar bile degil keske her konuda daha titiz daha dikkatli olsalardi da bende gonul rahatligiyla helal edebilseydim o parayi.

Ayrica nisan yaptiysaniz bilirsiniz alan 1000 kisi kapasiteli ben 200 kisilik dugun yaptim ekstra 40 kisi geldi oturtcak yer bulamadilar masa acamadilar insanlara cogu gelen misafirim geri döndü coguda dugunle alakasiz yerde bi kosede sandalyeye oturtuldu ama biz bu su dahi icemeyen insanlarin bile parasini odedik..1000 kisi kapasiteli yerde 2 masa daha acabilecek eleman mi yok masa mi yok yoksa bunu dusunecek zihniyetmi?? Üstelik tüm bu ihtimaller düğün öncesi tek tek konusuldu.
Yemek konusuna gelelim daha 200 kisilik servis tamamlanmadan gelenlere yemek yok denildi. Gelenin yemegini gectim nooldu bnm 200 kisilik parasini ödediğimiz yemeklere.

Biz de düğün yaptık.Nişanı başka tanıdıklar yaptı. Biz düğüne gelecek kişi sayısını söyledik. Extra misafir gelirse ne olur diye sorduğumuzda biz ona göre masamızı ayarlarız,yemek de o anda yapılır dediler. Doğal olarak öyle olmak zorunda zaten. Ve davetlilerden 20 30 kişi fazla geldi. Masalar zaten hazırdı gelen olursa o an çıkarılmasın diye önceden hazırlığı yapılmıştı. Yemekler de ona göre o anda yapıldı. Sadece onun farkını ödedik. Yani sonradan gelen misafirlerin farkını. dediğim gibi hiç sorun yaşamadık. Nişan yapanlar da öyle. Bi de ben karakter olarak pimpirikliyimdir. Herşey tam olsun isterim. Düğün de önemli bi olay sonuçta extra gerginlik demekti benim için. Ama bizi o kadar güzel rahat ettirdiler ki. Hiç sorun yaşamadık,yaşasaydık yıkardım ortalığı zaten :))

Inan bende oyleyim dugun gunune kadar neydeyse 6b7 kez gidip isteklerimi ve onlarin uzerine dusenleri konustuk ve o kadar guven verdiler ki rahatlikla onlara biraktim herseyi o gün İbrahim bey icin cok hatrisayilir biri araciligiyla gitmemin de etkisi vardi tabi.. Keske oyle yapmasaydim. Ama ne farkeder ki gelinim ben sonuçta o günü onlarin pesinde kosarak geciremem kardesim babam ve arkadaslarim bayaa sorun yasamislar zaten yetkililerle masa hizmet sal gibi konularda oturcak yer olmamasi yuzunden giden en az 20 misafirim var bunlari ogrendigimde çıldırdım zaten ama tabi kimse o gun bunlari yansitmadi bana iyi de yaptilar ben cabuk sinirlenen biriyimdir yikardim ortalığı sonradan kiminle konustuysam bunlari anlatti bana bahsis icin deli gibi gelin damat babasi arayan garson mu dersin ortalikta yarim yamalakta olsa yapinda bitsin su dugun diyen garsonlar mi. Ilk iki hafta sehirdisindaydik geldigimden beri de hastanedeyim daha bu hafta ciktim anlayacagin bahtsizligim sadece dugun konusu degil ama ne olursa olsun gidicem hemde düğünde cekilen görüntülerle. Bu anlattiklarim abarti ya da kötüleme falan degil inan bende herkese öneriyordum burda da kendi cevremde de mekan olarak yine öneriyorum ama asla organizasyonu onlara birakmamalarinida söylüyorum.

Anladım canım. Çok geçmiş olsun bu arada. Senin şanssızlığın anladığım kadarıyla garsonlar açısından olmuş. Sana denk gelen bi talihsizlik yaşamışsın. Ama gidip söylersen eminim göz önünde bulundururlar. Benim tanıdığım kadarıyla müşteriye çok önem veriyorlar. Hatta bizi düğün sonrasında bile aramışlardı memnun kaldınız mı herhangi bir sorun yaşadınız mı diye. Biz de çok memnunduk herşey tam istediğimiz gibiydi deyip teşekkür ettik. Dediğim gibi senin durumun biraz garsonlarla alakalı olmuş. O an şikayetinizi dile getirmediğiniz için de kontrol edilememiş. Bi git konuş ki en azından bundan sonrası için çok çok daha dikkatli olurlar. Naçizane tavsiyem budur artık bundan sonrası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…