- Konu Sahibi okyanus1881
-
cnm meraba benmde üğünüm haziranda avcıla bener restaurantı tuttuk bi git gör derim kır düğünü olcak deniz kıyısında fiyatları da yemekli dhil bir harika yani çok uygun mutlaka git gör e-5 üzerinde hem ulaşımıda kolay avcıara giderken sahili takip et sol kolunda görceksinyardımmm edinnn istanbulda kır düğünü yapabileceğim mekan arıyorum hep hayalimdeki düğündür. fakat bakıyorum araştırıyorum gercekten çok pahalııı. koktey tarzı istiyorum. acill
kızlar şuanda istanbul dışında olmayı o kadar çok isterdim ki. istanbuldaki düğün salonları dahil bütün mekanların fiyatları çok uçuk. Memleketim yani izmirde 5000TL ye herşey dahil süper kır deniz kenarı yada havuz başı düğün yapabiliyorken istanbulda iyi halli bir düğün salonunda anca yapabiliyorum( keşke sözlümün ailesi izmirde olsaydı bizden herkes burda neyse uzatmayacağım istanbulda kır düğünü olarak avcılar uygunsa avcılarda kişi başı kokteyl olarak 20TL ye mekanlar var. Bir de la parc de mariage var. Kişi başı 35 TL ye yemekli gibi kokteyl düğün yapıyorlar nasıl oluyor dersen zengin bir kokteyl menüsü var canım. Ben bi düğüne katılmıştım herşey çok güzeldi tavsiye edebilirim.
polonezköy de olan düğünüm iptal olduuuuuuyeniden mekan arayışı o sinir bozucu dönem ailelerle bakmay gittik ve yeri beğendiler ama oraya giden yolları beğenmediler, ışık yokmuş kaza olurmuş çok uzakmış Avrupa yakasından gelenler kaç saat yol gidecekmiş mişmiş de mişmiş
Belki fiyatları pahalı ama İstanbulda kır düğünü denince aklıma Bahçeköydeki mekanlar geliyor
Özellikle de Bahar Country
Havuz başı düşünürseniz de :
Ataköy Nossa Costa- kişi başı 25 tl dedi staj yaptığım yerden bi bayan
Ay üzülme canım ya ama bir an önce arayıp yer bulmaya çalış şu anda çünkü haziran-temmuz aylarındabile boş yok. Biz tuttuk ama tarihini değiştirmek istedik ne öncesine ne sonrasına yer yok öyle kaldık 13 mayısa... Hayırlısı buymuş de istersen Eyüp Osmanlı Park'la görüş orasıda kır düğünü yapıyo mekan güzel ama sen bilirsin.
Canim mihrabat korusuna baktinmi
Mihrabat korusu 70-80 tl civarında :)) bizim bütçemiz için çok uçuk rakamlar ama çok şık biyer tabi :)
Mihrabat korusu 70-80 tl civarında :)) bizim bütçemiz için çok uçuk rakamlar ama çok şık biyer tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?