Acil fiyatı yüksek olmayan Kır Düğünü yapabileceğim mekan arıyorummm- İstanbul.

yardımmm edinnn istanbulda kır düğünü yapabileceğim mekan arıyorum hep hayalimdeki düğündür. fakat bakıyorum araştırıyorum gercekten çok pahalııı. koktey tarzı istiyorum. acill
cnm meraba benmde üğünüm haziranda avcıla bener restaurantı tuttuk bi git gör derim kır düğünü olcak deniz kıyısında fiyatları da yemekli dhil bir harika yani çok uygun mutlaka git gör e-5 üzerinde hem ulaşımıda kolay avcıara giderken sahili takip et sol kolunda görceksin

kızlar şuanda istanbul dışında olmayı o kadar çok isterdim ki. istanbuldaki düğün salonları dahil bütün mekanların fiyatları çok uçuk. Memleketim yani izmirde 5000TL ye herşey dahil süper kır deniz kenarı yada havuz başı düğün yapabiliyorken istanbulda iyi halli bir düğün salonunda anca yapabiliyorum ( keşke sözlümün ailesi izmirde olsaydı bizden herkes burda neyse uzatmayacağım istanbulda kır düğünü olarak avcılar uygunsa avcılarda kişi başı kokteyl olarak 20TL ye mekanlar var. Bir de la parc de mariage var. Kişi başı 35 TL ye yemekli gibi kokteyl düğün yapıyorlar nasıl oluyor dersen zengin bir kokteyl menüsü var canım. Ben bi düğüne katılmıştım herşey çok güzeldi tavsiye edebilirim.

polonezköy tarafında doğa-park et mangal diye bir yer büyük ihtimalle fiyatı diğer yerlere göre daha uygundur. internet sayfası var sanırım tavsiye ederim bir kaç düğüne katıldım. yalnız ikram, müzik ve süslemeyi kendiniz yapın dahil etmeyin derim.. sadece yer için iyi pazarlık yapın yeter.. bütün çiftlere mutluluklar..

Canim Ramazan yüzünden İzmir de uçmuş durumda. Her yer dolu gecen sene 5e yapan yer bu sene 8-9 diyo araamadigimiz yer kalmadı Haziran falan şimdiden dolu. Bir arkadas tuttu sadece Pasta ve meşrubat 5.5 hem denpinarbasinda. İnciralti falan olsa tMam da Pınarbaşı'na fazla

Belki fiyatları pahalı ama İstanbulda kır düğünü denince aklıma Bahçeköydeki mekanlar geliyor
Özellikle de Bahar Country

Havuz başı düşünürseniz de :
Ataköy Nossa Costa- kişi başı 25 tl dedi staj yaptığım yerden bi bayan

Fiyatlar çok uçuk malesef. Anadolu yakasında başka bildiğiniz mekanlar var mı??? Bu gidişle kokteyl nikah olup bitecek galiba

polonezköy de olan düğünüm iptal olduuuuuu yeniden mekan arayışı o sinir bozucu dönem ailelerle bakmay gittik ve yeri beğendiler ama oraya giden yolları beğenmediler, ışık yokmuş kaza olurmuş çok uzakmış Avrupa yakasından gelenler kaç saat yol gidecekmiş mişmiş de mişmiş

Ay üzülme canım ya ama bir an önce arayıp yer bulmaya çalış şu anda çünkü haziran-temmuz aylarındabile boş yok. Biz tuttuk ama tarihini değiştirmek istedik ne öncesine ne sonrasına yer yok öyle kaldık 13 mayısa... Hayırlısı buymuş de istersen Eyüp Osmanlı Park'la görüş orasıda kır düğünü yapıyo mekan güzel ama sen bilirsin.

ayy canım mekan harika ama fiyat çok az geldi bana bu tür mekanlar 55den aşağı olmazdı emin misin 25 olduğuna? 25 ise çok sevinicem o ayrı

sağol canım anadolu yakasında yer bakıyoruz. teşekkürler yine de. evet ya hep dolmuş. birkaç yere bayram sonrasını sordum full üz dediler. çılgın bu kızlar ya

biz de 1 eylül gibi düğün düşünüyoruz ama heryer şimdiden dolmuş gibi yapılan yorumları okuyunca moralim bozuldu
14 ekimde nişanım oldu,nişan yeri araştırırken biçok yerden fiyat almıştım,düğün içinde ön hazırlık oldu.Nişanımı İçerenköy Salon Royalde yaptım.Fiyatları çok uygun 20-25 tl ye menüleri var,ikramları bol.çok eğlenceli geçti ve en önemlisi nişan sonrası ekstra ücret çıkarmadılar :)))

düğün için green house garden parka da gidicem,daha önce orda yemek yemeye gitmiştim bikaç kere,kaliteli biyer.bunun dışında çamlıca club torch,idealtepe aydınoğlu otel,maltepe club swedish gibi yerlerden fiyat almaya başlicam bu hafta.
the garden kanlıca diye bi mekan buldum internetten,kır düğünü şeklinde düğün fotoları koymuşlar ama gidip görmedim,fiyatı uygun olabilir pek lüks biyer değil çünkü.

ben bu topiğe şu yorumu yaparım kızlar. uygun fiyata kır düğünü yapamazsınız . kişiye göre 15,20,25,30 bin TL.....böyle gider rakamlar.Ben de araştırdım.gider kendime araba alırım. daha iyi

lanet olsun kızlar ya ben vazgectim izmitte felan yapamam çok uzak kimse gelemez. servis felan düşünmüştük ama olsun herkes uğraşamaz.. ıhlamur kasrına bakıyorum bide anadolu yakasında rumeli kavağı civarlarında deniz kıyısında öğretmenler evi var çok hoşş :) büyük ihtimal orada istiyorum . kır düğünü değil ama işte araştıyorum .

çatalca da çok güzel bir mekan var adı Hayal bahçesi, gerçekten hayal gibi bir yer. googleye yazınca bulursunuz. bi yakınımın sünnet düğünü için konuştuk, liste fiyatları normalde yüksek ama indirimdeler şimdi. üstelik ocak sonuna kadar anlaşırsanız 2500 tl de indirim yapıyorlar... herkesin bilgisine :)

TESADÜF mesajınızı gördüm beykozda açmış olduğumuz işletmemizde kır düğününüzü yapabilirisini grandçiftlik.com dan web sayfamızı ziyaret ediniz ... İbrahim TİRYAKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…