- Konu Sahibi okyanus1881
yardımmm edinnn istanbulda kır düğünü yapabileceğim mekan arıyorum hep hayalimdeki düğündür. fakat bakıyorum araştırıyorum gercekten çok pahalııı. koktey tarzı istiyorum. acill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Bende. Anadolu yakasında zaten çok fazla seçenek yok. Polonezköy civarında var. Onlarda uçmuş ki hemde nasıl. Bazı yerler kokteyl tarzı da vermiyorlar. Beykoz tarafına da bi bakıcam kişi başı 15-20 arasında biyer bulabilirsek ne ala ama çok zor. Uf ne yapıcaz bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize.
bahçeköy taraflarında harika kır düğünü yapabilecek mekanlar var fakat dudağım uçukladı. istanbulda yapmamaya karar verdik. İzmitte yapacağım :)
ya artık polenezköy beykoz ordakilerde uyanmış geçen sene fiyatlarıyla bu sene fiyatları arasında o kadar çok fark var ki =( sadece menü fiyatıylada bitmiyor ki süslemesi ayrı müziği ayrı fotograf video bıdı bıdı şeyler var valla 15 20 liraya nerde buldunuz arkadaşlar kokteyli ben bulamadım o kadar çok yere baktım ki 35ten aşağı bulamıyorum :2: ben sapancada bi yer beğendim çok güzel ama ulaşım istanbuldan uzak bi de yer bulabilcez mi ki o sorun var tarihimiz 2 ay öncesine netleşicek ancak ne dersiniz bu olaya erkek arkadaşım denizci mayıs sonu haziran gibi gelicek ramazandan sonrası için düşünüyoruz o gelmeden ben tek başıma bişeye başlamak istemiyorum çünkü net bişi yok para durumlarından dolayı of of
Canım 35 liradan başlayanlar genelde yemekli menüler eğer aperatif birşeyler bakarsan atıştırmalık onların fiyatının daha uygun olduğunu göreceksin. Yine de dediğin gibi süsleme, masa sandalye giydirme, gelin yolu falan derken fiyat ayyuka çıkıyo
Vakıftepe Sosyal Tesisleri var mesela boğaz manzaralı bir kır düğünü oranın fiyatı uygundu ama çok fazla kapasitesi yok. Yanılmıyorsam 15 liraydı en düşük fiyat ama masa sandalye süsleme, mekan kirası derken yine uçuyo fiyat...canım zaten yemeklilere yaklaşılmıyo ki zaten arada çok fark yok yemekli en düşük menüyle tabi kişi sayısıyla çarpınca fark oluşuyo :2:aperatif menülere bakıyorum ki zaten 35ten başlıyo yemekler 50 55den senin bahsettiğin uygun yerler nereler ki :26:
Canım kaç kişilik birşey yapcaksınız? 35'ten kaça indi? Toplam ne kadara geldi? veee dışarıdan fotoğrafçı ayarlayamadın mı? 600 liraya düğün belgeseli çekiyolar çok pahalıya ayarlamışsın...biz düğün polonezköy green house garden park ile anlaştık. listede kokteyl fiyatı 35 tl yazıyor ama indirim yapıyorlar. ben yemekli anlaştığım için kokteylde ne kadar inerler bilemiyorum. süsleme pasta ve müzik dahil bu fiyata. sadece fotoğrafçı fiyatı ekleniyor 1000 tl kadar. bilmem yardımcı olur mu bu bilgi sana
Doğru valla1000tl fotoğrafçı mı ? maşşallahhh dışarıdan tutarsanız daha ucuza gelir aklınızda bulunsun.. tabii mekan sahibi izin verirse :/ allah mesut etsin...
biz yemekli anlaştık, toplu liste verdikleri için orada gördüm 35 tl yi. yemek + süsleme + pasta + müzik + balayı için 1 gece konaklama 50 tl ama pazar günü,cumartesiler full du. :2: listede 60 tl yazıyordu. kokteyl için de 27-28 tl ye iner sanırım. eğer fotoğrafçıyı dışarıdan ayarlamak istersek onun için de belli bir miktar para vermek gerekiyor mekana yine aynı paraya gelecek yani, o yüzden hiç elleşmedim
biz yemekli anlaştık, toplu liste verdikleri için orada gördüm 35 tl yi. yemek + süsleme + pasta + müzik + balayı için 1 gece konaklama 50 tl ama pazar günü,cumartesiler full du. :2: listede 60 tl yazıyordu. kokteyl için de 27-28 tl ye iner sanırım. eğer fotoğrafçıyı dışarıdan ayarlamak istersek onun için de belli bir miktar para vermek gerekiyor mekana yine aynı paraya gelecek yani, o yüzden hiç elleşmedim
bu haftasonu anlaştık. süslemesi de çok güzel. ahşap beyaz sandalyeler var ben de kesinlikle ahşap istiyordum. masayı falan da gayt güzel yapıyorlar. çiçeği mumu boncukları suplası falan. bayramdan sonra daha ayrıntılı görüşeceğiz süsleme için. 200 kişiden aşağı kabul etmiyorlar bu arada.
İnşallah hepimizinki çok guzel olur Cnm:)