• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fiyatı yüksek olmayan Kır Düğünü yapabileceğim mekan arıyorummm- İstanbul.

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
yardımmm edinnn istanbulda kır düğünü yapabileceğim mekan arıyorum hep hayalimdeki düğündür. fakat bakıyorum araştırıyorum gercekten çok pahalııı. koktey tarzı istiyorum. acill :(

canım bulursn banada haber ver dicem çünkü ben baya bi baktım yok öyle ucuza kır düğünü:5: kokteyller nispeten daha uygun ama süreleri 2-2.5 saat arası bu da aklındabulunsun:34:

Polonezköy tarafında ve Beykoz'da harika yerler var eğer görüşürsen uygun bir yerlerde bulabilirsin ama kokteyl tarzı birşey işin içine girince fiyatta artıyo. Menüler en az 12'den başlıyo kişi başı...Kaç kişi çağıracağını belirlediysen git görüş canım oralarla... Birde Avrupa yakasındaysan Çatalcada Villa FE diye bir yer var ama fiyat konusunda bilgim yok. Beylikdüzü tarafına bakabilirsin birde Sarıyer'e bakabilirsin...

Aynen Bende. Anadolu yakasında zaten çok fazla seçenek yok. Polonezköy civarında var. Onlarda uçmuş ki hemde nasıl. Bazı yerler kokteyl tarzı da vermiyorlar. Beykoz tarafına da bi bakıcam kişi başı 15-20 arasında biyer bulabilirsek ne ala ama çok zor. Uf ne yapıcaz bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize.

Aynen Bende. Anadolu yakasında zaten çok fazla seçenek yok. Polonezköy civarında var. Onlarda uçmuş ki hemde nasıl. Bazı yerler kokteyl tarzı da vermiyorlar. Beykoz tarafına da bi bakıcam kişi başı 15-20 arasında biyer bulabilirsek ne ala ama çok zor. Uf ne yapıcaz bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize.

Evet canım kişi başı fiyatı salonlarda bile öyle...Salonda en uygunu 12 lira, kır düğünü hele de kokteyl olursa baya uçuk fiyatlara denk gelir. Belediyenin bir yeri var Avrupa Yakasında yeni açıldı Osmanlı Parkı Nikah Sayarı orasıda kır düğünü yapıyo hatta yağmur yağma olasılığına karşı kış bahçeside var istersen arayıp fyat alabilirsin. Eğer uygun fiyata bulursan bana da haber ver canım :34: Bizde kokteyl düşünüyoruz...:50:

bahçeköy taraflarında harika kır düğünü yapabilecek mekanlar var fakat dudağım uçukladı. istanbulda yapmamaya karar verdik. İzmitte yapacağım :)

bahçeköy taraflarında harika kır düğünü yapabilecek mekanlar var fakat dudağım uçukladı. istanbulda yapmamaya karar verdik. İzmitte yapacağım :)

Canım bende İzmit'liyim yerinde olsam orada yapardım daha makul fiyata çok hoş bir düğünüm olurdu. Bizimkiler İstanbul diye tutturdu. Hem İstanbul hem de İzmir'de lacak benim işim daha yaş :43:

ya artık polenezköy beykoz ordakilerde uyanmış geçen sene fiyatlarıyla bu sene fiyatları arasında o kadar çok fark var ki =( sadece menü fiyatıylada bitmiyor ki süslemesi ayrı müziği ayrı fotograf video bıdı bıdı şeyler var :1: valla 15 20 liraya nerde buldunuz arkadaşlar kokteyli ben bulamadım o kadar çok yere baktım ki 35ten aşağı bulamıyorum :2: ben sapancada bi yer beğendim çok güzel ama ulaşım istanbuldan uzak :14: bi de yer bulabilcez mi ki o sorun var tarihimiz 2 ay öncesine netleşicek ancak ne dersiniz bu olaya erkek arkadaşım denizci mayıs sonu haziran gibi gelicek ramazandan sonrası için düşünüyoruz o gelmeden ben tek başıma bişeye başlamak istemiyorum çünkü net bişi yok para durumlarından dolayı of of :36:

ya artık polenezköy beykoz ordakilerde uyanmış geçen sene fiyatlarıyla bu sene fiyatları arasında o kadar çok fark var ki =( sadece menü fiyatıylada bitmiyor ki süslemesi ayrı müziği ayrı fotograf video bıdı bıdı şeyler var :1: valla 15 20 liraya nerde buldunuz arkadaşlar kokteyli ben bulamadım o kadar çok yere baktım ki 35ten aşağı bulamıyorum :2: ben sapancada bi yer beğendim çok güzel ama ulaşım istanbuldan uzak :14: bi de yer bulabilcez mi ki o sorun var tarihimiz 2 ay öncesine netleşicek ancak ne dersiniz bu olaya erkek arkadaşım denizci mayıs sonu haziran gibi gelicek ramazandan sonrası için düşünüyoruz o gelmeden ben tek başıma bişeye başlamak istemiyorum çünkü net bişi yok para durumlarından dolayı of of :36:

Canım 35 liradan başlayanlar genelde yemekli menüler eğer aperatif birşeyler bakarsan atıştırmalık onların fiyatının daha uygun olduğunu göreceksin. Yine de dediğin gibi süsleme, masa sandalye giydirme, gelin yolu falan derken fiyat ayyuka çıkıyo :50:

Canım 35 liradan başlayanlar genelde yemekli menüler eğer aperatif birşeyler bakarsan atıştırmalık onların fiyatının daha uygun olduğunu göreceksin. Yine de dediğin gibi süsleme, masa sandalye giydirme, gelin yolu falan derken fiyat ayyuka çıkıyo :50:

canım zaten yemeklilere yaklaşılmıyo ki zaten arada çok fark yok yemekli en düşük menüyle tabi kişi sayısıyla çarpınca fark oluşuyo :2:aperatif menülere bakıyorum ki zaten 35ten başlıyo yemekler 50 55den senin bahsettiğin uygun yerler nereler ki :26:

biz düğün polonezköy green house garden park ile anlaştık. listede kokteyl fiyatı 35 tl yazıyor ama indirim yapıyorlar. ben yemekli anlaştığım için kokteylde ne kadar inerler bilemiyorum. süsleme pasta ve müzik dahil bu fiyata. sadece fotoğrafçı fiyatı ekleniyor 1000 tl kadar. bilmem yardımcı olur mu bu bilgi sana :40:

1000tl fotoğrafçı mı ? maşşallahhh dışarıdan tutarsanız daha ucuza gelir aklınızda bulunsun.. tabii mekan sahibi izin verirse :/ allah mesut etsin...

canım zaten yemeklilere yaklaşılmıyo ki zaten arada çok fark yok yemekli en düşük menüyle tabi kişi sayısıyla çarpınca fark oluşuyo :2:aperatif menülere bakıyorum ki zaten 35ten başlıyo yemekler 50 55den senin bahsettiğin uygun yerler nereler ki :26:
Vakıftepe Sosyal Tesisleri var mesela boğaz manzaralı bir kır düğünü oranın fiyatı uygundu ama çok fazla kapasitesi yok. Yanılmıyorsam 15 liraydı en düşük fiyat ama masa sandalye süsleme, mekan kirası derken yine uçuyo fiyat...

biz düğün polonezköy green house garden park ile anlaştık. listede kokteyl fiyatı 35 tl yazıyor ama indirim yapıyorlar. ben yemekli anlaştığım için kokteylde ne kadar inerler bilemiyorum. süsleme pasta ve müzik dahil bu fiyata. sadece fotoğrafçı fiyatı ekleniyor 1000 tl kadar. bilmem yardımcı olur mu bu bilgi sana :40:
Canım kaç kişilik birşey yapcaksınız? 35'ten kaça indi? Toplam ne kadara geldi? veee dışarıdan fotoğrafçı ayarlayamadın mı? 600 liraya düğün belgeseli çekiyolar çok pahalıya ayarlamışsın...

1000tl fotoğrafçı mı ? maşşallahhh dışarıdan tutarsanız daha ucuza gelir aklınızda bulunsun.. tabii mekan sahibi izin verirse :/ allah mesut etsin...
Doğru valla :1:

biz yemekli anlaştık, toplu liste verdikleri için orada gördüm 35 tl yi. yemek + süsleme + pasta + müzik + balayı için 1 gece konaklama 50 tl ama pazar günü,cumartesiler full du. :2: listede 60 tl yazıyordu. kokteyl için de 27-28 tl ye iner sanırım. eğer fotoğrafçıyı dışarıdan ayarlamak istersek onun için de belli bir miktar para vermek gerekiyor mekana yine aynı paraya gelecek yani, o yüzden hiç elleşmedim :1:

biz yemekli anlaştık, toplu liste verdikleri için orada gördüm 35 tl yi. yemek + süsleme + pasta + müzik + balayı için 1 gece konaklama 50 tl ama pazar günü,cumartesiler full du. :2: listede 60 tl yazıyordu. kokteyl için de 27-28 tl ye iner sanırım. eğer fotoğrafçıyı dışarıdan ayarlamak istersek onun için de belli bir miktar para vermek gerekiyor mekana yine aynı paraya gelecek yani, o yüzden hiç elleşmedim :1:

canım siz ne zaman anlaştınız hangi tarihe anlaştınız daha şimdiden dolmuş mu her yer ya biz düğünden 2 3 ay önce ancak yer ayarlayabilicez :36: umarım buluruz fiyatıda iyiymiş aslında 50 tlye süslemenin fln dahil olması süper ama nasıl bi süsleme talep ettiniz bilgi verebilir misin özellikle sandalyeler ahşap mı plastik mi masa üzeri beni çok ilgilendirmiyor ama sandalyelerin ahşap olmasını istiyorum kesinlikle:16: kır düğünüyle çok özdeşleştiriyorum onları:16:

bu haftasonu anlaştık. süslemesi de çok güzel. ahşap beyaz sandalyeler var ben de kesinlikle ahşap istiyordum. masayı falan da gayt güzel yapıyorlar. çiçeği mumu boncukları suplası falan. bayramdan sonra daha ayrıntılı görüşeceğiz süsleme için. 200 kişiden aşağı kabul etmiyorlar bu arada.

bu haftasonu anlaştık. süslemesi de çok güzel. ahşap beyaz sandalyeler var ben de kesinlikle ahşap istiyordum. masayı falan da gayt güzel yapıyorlar. çiçeği mumu boncukları suplası falan. bayramdan sonra daha ayrıntılı görüşeceğiz süsleme için. 200 kişiden aşağı kabul etmiyorlar bu arada.

Toplamda 200 kişi 7000 liraya anlaşmışsınız yani o zaman gayet iyi hemde herşey içinde süper. İnşallah extra ücret çıkarmazlar düğün sonu. Eminim o ahşap sandalyeler falan harika bir görüntüsü vardır mekanın. Siz gayet uyguna anlaşmışsınız bizde orayı düşünebiliriz o zaman ama toplamda 10500'e çıkıyo 300 kişi :50: Sen yemekli olduğu için daha fazla para vermişsindir. Biz yemekli istemiyoruz aperatif birşeyler dağıtcaz. Eğer Eyüp'teki Osmanlı Parkı olmazsa birde burayla görüşmeye gideriz. Biraz uzak ama bakalım... Senin düğün çok güzel olacak herhalde. Resimlerini de bekleriz :21:

İnşallah hepimizinki çok guzel olur Cnm:)

Arkadaşlar Üsküdar'da Adile Sultan Kasrı Validebağ Öğretmenevi var. Orasıda kır düğünü tarzı birşey yapıyo. Menü fiyatı kişi başı 25'ten toplamda süsleme, masa sandalye giydirme ve müzik hepsi 9000 lira hesap çıkardı 300 kişi için. Belki yardımcı olmuşumdur...

Back