Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben klomen ile yumurta takibi yaptırıyorum ama doktor 25 agustos 11 de ıgne vuracaksın 26 aksam 11 ıliskı dedi ama esım zorunlu sehır dısına cıkmak zorunda kaldı 27 gelecek sizce ıgne yı vurmalımıyım
Ben klomen ile yumurta takibi yaptırıyorum ama doktor 25 agustos 11 de ıgne vuracaksın 26 aksam 11 ıliskı dedi ama esım zorunlu sehır dısına cıkmak zorunda kaldı 27 gelecek sizce ıgne yı vurmalımıyım
Doktorunuzun dedigi tarihlerde uygulamaya çalışın. Sizde gidebiliyorsaniz esinizin ardina takilin hem degisiklik olur. Mumkunde degilse doktorunuzla bu durumu konusun yaptirsaniz bile sonuc alamayabilirsiniz
klomen kullandysan yumuttan buyumustuir onu catlatmak icin catlatma ignesi kullancaksin ama eger iliski olamayacaksa pekde bir anlami kalmayacak gibi.cunku igneden 36 saat sonra mutlaka iliski olmasi lazm.Dr a sor belkide igneyi yaptirmaz
Doktorunuzun dedigi tarihlerde uygulamaya çalışın. Sizde gidebiliyorsaniz esinizin ardina takilin hem degisiklik olur. Mumkunde degilse doktorunuzla bu durumu konusun yaptirsaniz bile sonuc alamayabilirsiniz
klomen kullandysan yumuttan buyumustuir onu catlatmak icin catlatma ignesi kullancaksin ama eger iliski olamayacaksa pekde bir anlami kalmayacak gibi.cunku igneden 36 saat sonra mutlaka iliski olmasi lazm.Dr a sor belkide igneyi yaptirmaz
Her şeyde bir hayır vardır üzülmeyin Sizi çok iyi anlıyorum benimde kaç ay boşa gitmişti kullandığım ilaçlar . Birden bir görev bir nöbet . Hatta bir kere nöbeti bırakıp gelmişti yapmıştık ağar topar geri dönmüştü
Her şeyde bir hayır vardır üzülmeyin ☺ Sizi çok iyi anlıyorum benimde kaç ay boşa gitmişti kullandığım ilaçlar . Birden bir görev bir nöbet . Hatta bir kere nöbeti bırakıp gelmişti yapmıştık ağar topar geri dönmüştü
Bana birsey demedi sag ve sol 18 mm guzel 2 yumurtamız var dedi ben biraz gec catlatsak olmaz mı dedım oda yanı bunu durdurmak zor dedi ama yinede ınsallah gec catlar dedi yeterli dedi yanı