- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Ayy inanmıyorum peki uyurken soktuklarında biz fark ederiz demi. Birde ilaçlama ile kesin geçer mi. Çok korkuyorumKorkutmak istemem ama siyah akrep zehirli olan bildigim kadariyla cok tehlikeli hele cocugunuz varsa cok dikkat edin , yatmadan once mutlaka yataklari kontrol edin yatakta gezmeye bayiliyorlar
Ve ilk is ilaclama sirketi cagirin yoksa kurtulamazsiniz
Ben yasadigim yer itibariyle her sene ilaclatiyorum evi , esimi bi kere yatakta soktu cok korkunctu
Esimi sari akrep soktu , hastanedeki doktor da bize sari akrepten korkmayin siyah akrep zehirlidir demistisarı akrep zehirlidir siyah değil
bizim eski evdede vardı fakat o ev bahçeliydi o yüzden
evi ilaçlattırın derim çünkü hiçbir akrep bir evde tek başına değildir
mutlaka bir çifti vardır
Fark etmemek mumkun mu korkunc bi acisi var , esim cigliklar atarak firladi yataktan , isigi acinca akrebi gorduk kacti gitti yataktanAyy inanmıyorum peki uyurken soktuklarında biz fark ederiz demi. Birde ilaçlama ile kesin geçer mi. Çok korkuyorum
Siz boyle yazinca merak ettim arastirdim googleda , siyah akrep olumlerin %50 sine sebep oluyormus oldukca zehirli , sari akrep iki cesitmis , guneydogu anadoluda gozuken cok zehirliymis egede olan hafif sari akrep 24 saat icinde öldüruyormussarı akrep zehirlidir siyah değil
bizim eski evdede vardı fakat o ev bahçeliydi o yüzden
evi ilaçlattırın derim çünkü hiçbir akrep bir evde tek başına değildir
mutlaka bir çifti vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?