• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil durum. . . !!!! Evde akrep yavrusu var

Topraktaki canlılar kaçacak yer arıyor kendine. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Evi iyice ara ama dikkatli ol, perdelere tırmanırlar, duvar köşelerinde karartılarda saklanabilirler. Ama en iyisi bir ilaçlama şirketi ile görüş parasına bakma evi tamamen temizlettir bence.

Siz boyle yazinca merak ettim arastirdim googleda , siyah akrep olumlerin %50 sine sebep oluyormus oldukca zehirli , sari akrep iki cesitmis , guneydogu anadoluda gozuken cok zehirliymis egede olan hafif sari akrep 24 saat icinde öldüruyormus
Sizin soylediginiz de bizim doktorun soyledigi de dogruymus
doğuda eşim askerlik yaparken anlatmıştı sarıla rçok zehirli birgünde öldürüyor diye..
benimde ordan aklımda kalmıştı
siyahların hepsi değil zehirli ayy çok kötü gerçekten o evi bir an önce ilaçlatmalı konu sahibi şuan kaşınmaya başladım huylandım

doğuda eşim askerlik yaparken anlatmıştı sarıla rçok zehirli birgünde öldürüyor diye..
benimde ordan aklımda kalmıştı
siyahların hepsi değil zehirli ayy çok kötü gerçekten o evi bir an önce ilaçlatmalı konu sahibi şuan kaşınmaya başladım huylandım
Aynen bende fena oldum nefret ediyorum akrepten

Dış kapı altında açıklık varsa ordan yada açık pencereden uçarak gelmis olabilir ilaç etki etmez ne de radyasyon bunlardan etkilenmeyen tek canlı sert bir cisimle oldurebilirsin terliksiz dolasmayin evde

canlarin onune dis kapi onune kirec dokun oncelikle ki gelmesinler bir daha sonrada evi dip kose temizleyin kiyafetler baza icleri dahil her yeri ve ilaclama yaptirin

Arkadaşlar an itibariyle kafayı yemek üzereyim. İstanbul da yaşıyorum. Evim birinci kat. Mahallemiz de doğru düzgün ağaç bile yok. Ama demin akrep yavrusu buldum evde. Kafayı yiyeceğim büyükleri de var mıdır acaba nerden geldi bu evimize bu sokağımiz Full apartman yani öyle yeşillik dir deniz dir filan da yok . Çok korkuyorum . Ne yapmalıyım.
her sene aynı konular
yaz gelince hortluyor bu akrepler yaaaa
gecen sene aylarca ışık açık uyudum bu konular yüzünden
çok zor durum
ilaçla aşirketi çağırın bence
ya da evi akrep kardeslere bırakıp çıkın:(

Pencerelere sineklik taktirin
Kapi altlarini kapatin cok urkutucu gercekten hemen profesyonel bir yardim alin.

Arkadaşlar an itibariyle kafayı yemek üzereyim. İstanbul da yaşıyorum. Evim birinci kat. Mahallemiz de doğru düzgün ağaç bile yok. Ama demin akrep yavrusu buldum evde. Kafayı yiyeceğim büyükleri de var mıdır acaba nerden geldi bu evimize bu sokağımiz Full apartman yani öyle yeşillik dir deniz dir filan da yok . Çok korkuyorum . Ne yapmalıyım.

Ben de bi kere mutfakta akrep yakalamıştım siyahtı. Evimizin dibinde de apartmanın kömürlükleri vardı muhtemelen oralardan geldi. Bi daha da akrep falan görmedik. Hemen panik olmayın bi tane çıktı diye evde başka akrep de var manasına gelmiyor. Tedbirinizi alın dikkat edin yeter

He bide belki fikir olur
Hani eski köy evlerinin camları kapıları mavi renk olur ya
İşte akrep gibi tehlikeli hayvanlar maviyi kırmızı görüp ateş zanneder yaklaşmazmış
Hani belki bu bilgi de işinize yarar kapıyı pencereyi boyayamazsınız tabi ama en azından kapıya mavi bi paspas, cam önlerine de mavi bezler serebilirsiniz içiniz rahatlayana kadar

He bide belki fikir olur
Hani eski köy evlerinin camları kapıları mavi renk olur ya
İşte akrep gibi tehlikeli hayvanlar maviyi kırmızı görüp ateş zanneder yaklaşmazmış
Hani belki bu bilgi de işinize yarar kapıyı pencereyi boyayamazsınız tabi ama en azından kapıya mavi bi paspas, cam önlerine de mavi bezler serebilirsiniz içiniz rahatlayana kadar
Evet benimde aklıma geldi mavi renkler kullanmak. Nişanlım da dedi gördüğün yerde ateş yak

Bende de çıktı 1-2 ay önce hem de kocamandı burada da sormuştum hatta!!O günden beri ben de tedirginim ve üstelik kaçırmıştık korkudan müdahale edemeyip!!Siz ne yaptınız peki kaçtı mı sizinki de,o günden sonra rastladınız mı hiç!!?

Yavru da değil bildiğin yetiskin akrep mis ben akrep leri yengeç gibi büyük sanırdım babam à resmini attım yetişkin dedi siyah di simsiyah yarım parmak kadar

Merhaba ,
Kesinlikle tavsiyem firmasıdır.Tek seferde kesin sonuç alacagına emin olabilirsin.Önceleri bir çok ilaçlama firmasına uygulama yaptırdım ancak sonu hüsran oldu ne kadar sıkıcı bir durum oldugunu biliyorum.Ancak artık içim çok rahat bu firmayla tanıstım , aynı zamanda firma dezenfeksiyon işlemi de yapmakta onun içinde ayrıca çagıracagım. İlaçlama sonrası bu işlemi yapan ayrıca tek firma yani kısacası ilaçlama firması derdine derman olacaktır.:KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X