- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
aaa gerçekten mi ben internette sarı diye okudumm emin misinizEsimi sari akrep soktu , hastanedeki doktor da bize sari akrepten korkmayin siyah akrep zehirlidir demisti
doğuda eşim askerlik yaparken anlatmıştı sarıla rçok zehirli birgünde öldürüyor diye..Siz boyle yazinca merak ettim arastirdim googleda , siyah akrep olumlerin %50 sine sebep oluyormus oldukca zehirli , sari akrep iki cesitmis , guneydogu anadoluda gozuken cok zehirliymis egede olan hafif sari akrep 24 saat icinde öldüruyormus
Sizin soylediginiz de bizim doktorun soyledigi de dogruymus
Aynen bende fena oldum nefret ediyorum akreptendoğuda eşim askerlik yaparken anlatmıştı sarıla rçok zehirli birgünde öldürüyor diye..
benimde ordan aklımda kalmıştı
siyahların hepsi değil zehirli ayy çok kötü gerçekten o evi bir an önce ilaçlatmalı konu sahibi şuan kaşınmaya başladım huylandım
her sene aynı konularArkadaşlar an itibariyle kafayı yemek üzereyim. İstanbul da yaşıyorum. Evim birinci kat. Mahallemiz de doğru düzgün ağaç bile yok. Ama demin akrep yavrusu buldum evde. Kafayı yiyeceğim büyükleri de var mıdır acaba nerden geldi bu evimize bu sokağımiz Full apartman yani öyle yeşillik dir deniz dir filan da yok . Çok korkuyorum . Ne yapmalıyım.
Apartman cnm maalesef. Ev sahibine de söyledik oralı olmadi. Pencereden girmiştır diyor bir tane dir başka yoktur diyor .Ya çok korkunç apartmanda mı yaşıyorsunuz? Şimdi korkmaya başladım acilen ilaçlatın evi.
Arkadaşlar an itibariyle kafayı yemek üzereyim. İstanbul da yaşıyorum. Evim birinci kat. Mahallemiz de doğru düzgün ağaç bile yok. Ama demin akrep yavrusu buldum evde. Kafayı yiyeceğim büyükleri de var mıdır acaba nerden geldi bu evimize bu sokağımiz Full apartman yani öyle yeşillik dir deniz dir filan da yok . Çok korkuyorum . Ne yapmalıyım.
Evet benimde aklıma geldi mavi renkler kullanmak. Nişanlım da dedi gördüğün yerde ateş yakHe bide belki fikir olur
Hani eski köy evlerinin camları kapıları mavi renk olur ya
İşte akrep gibi tehlikeli hayvanlar maviyi kırmızı görüp ateş zanneder yaklaşmazmış
Hani belki bu bilgi de işinize yarar kapıyı pencereyi boyayamazsınız tabi ama en azından kapıya mavi bi paspas, cam önlerine de mavi bezler serebilirsiniz içiniz rahatlayana kadar
Yavru da değil bildiğin yetiskin akrep mis ben akrep leri yengeç gibi büyük sanırdım babam à resmini attım yetişkin dedi siyah di simsiyah yarım parmak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?