**acil doktor tavsiyesi lütfen**

zeynepdefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
26
0
86
43
İstanbul
arkadaşlar kızım Şubatta 4 yaşını dolduracak 1 sene önce geniz eti olduğunu söyledi doktorumuz ilaç tedavisi falan derken olmadı tekrar çok zor 2 gece geçirdik tıkanıyor uyuyamıyor "anne burnumda bir şey var al nefes alamıyorum" diye ağlıyor doktor ilaç verdi bayramdan sonra gelin tekrar bakalım olmazsa alırız dedi. doktor çok rahat söylüyorda ben çok tedirginim operasyon öncesi sonrası nasıl olacak hiç bilmiyorum eee korkuyorumda ama kuzumun bu acıyı çekemesine de dayanamıyor... İstanbulda bildiğiniz kulak burun boğaz doktoru varsa yazarmısınız lütfen teşekkür ederim şimdiden birde çocuğu veya yakını bu tür operasyon geçiren varsa yazarsanız sevinirim

ama bahcelievlerde cocuk dr var kurtulus hallac... yaninda sekreteri var reyhan hn... bence cocugunu önce oraya götür göster sonra sana dr tavsiye etsin yada yönlendirsin.. benim cocugum hastaligini kimse bilemedi ne olduguna karar veremediler o dr süper cok yerden hastalari gidiyor bence önce oraya götür bilen dr tavsiye etsin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…