Merhaba sn. arkadaslar; aslında daha once bu konuyu yıne acmıstım ama 2 farklı yerde actım dıye konularım kapatılmıstı (konunun ayrıntılarını merak edersenız eskı baslık:' Ufukta kacınılmaz bır bosanma var da ne yapmalı?)'ancak yorumlarınıza, onerılerınıze acılen ıhtıyacım var gercekten...yaklasık 2 ayı geckın suredır esimle ayrıyız; 2008 de evlenmıstık; kendısı alkolık, psikolojık sorunları da var ve evı terk etti; ardından da ben annemlerin yanına geldım. Kendısı su an evınde..bahane ettıgı sebepler sacma sapan ve daha cok dıs dunya; 3.kişiler kaynaklı sanırım onları sahıt gosterıp benı gecımsız bır ınsan gostermeye calısacak..gecen sure zarfında ne yaptıysam onu bu kararından gerı donduremedım, cok soguk ve kararlı...dıger yandan cok zekı ve kurnazda bırı; alkolu bıle tanık olusturmamak ıcın kımsenın yanında ıcmedı, hatta ıckı kullandıgı gozukmesın dıye gıda faturalarını bıle hep anında yırtardı..dıg. yandan benım aılem ve tanıdıklar bu durumda davada sadece zaman zaman evde ıckı sıselerının gorduklerını soyleyebılecekler; sızce bu halımle elımdekı verıler kendımı savunmam ve evlılık ıcınde aldıgı ev, araba, bankadakı bırıkmısınden hak talep edebılmem ıcın yeterlı olur mu ? ayrı kalınan sureyı sanıyorum kasdı olarak benı bezdırmek ve kusurlu duruma dusurmek ve de buyuk ıhtımalle mal kacırmak ıcın uzatıyor; ısrarla teblıgatı sen gonder dıyede bana baskı yapıyor... (bu arada ben calısmıyorum,cocugumuz da yok, kendısının ıyı bır ısı ve gelırı var) acıkcası benı cok uzduler ve yıprattılar aılece, evlılık boyunca aılesı hep kactı; aılemle dahı gorusmedıler; hep 1 akaze takaze; sankı ogullarını sılah zoruyla almısız; benı ona layık gormedıler kendısı de mlsf aılesını hep benım onumde tuttu, onların doldurusuna geldı, bana karsı hep cok soguk ve ılgısızdı sankı aramızda kılometreler varmıs gıbı davranırdı.. ancak gelın gorunkı ben de ne uyku ne yasam enerjısı kaldı...hepsı taraflarından vakumlandı sanki.. ayrıyeten evlılık boyunca aılesının laf sokma, mudahale ve kavgalarına maruz kaldım ztn asıl sebeb de aılesının, annesının benı sevmemesı, onaylamaması...sınsı planıyla bu evlılıgın basında da sonunda da hep gerı plan oynayıp sıvışan aılesını bu işin dışında tutmak ıcın ortadakı alanı ıvır zıvır bahanelerıyle doldurmaya calısıyor ...şu durumda dogal olarak hakkım yerde kalsın ıstemıyorum..davayı benım acmamın veya gecıkmenın olası zararları nelerdır? ve bu tıp davalarda fınansal olarak hakkı olan alacagı alamama durumları oluyor mu yanı kacırdıgı malların, paranın tumunu mal kacırma davası ıle alabılır mıyım yoksa uygulamada bu tıp kısıler bır takım cok karmasık muvazaalı ıslemlerle bızım gıbılerı magdur edebılıyorlar mı? ayrıca nafaka alma durumum soz konusu olur mu ? 1 de teblıgatı onun gondermesını saglamanın sızce 1 yolu olabılır mı ? eger bu tıp konularla ılgılı bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum..ilgınız ıcın sımdıden sonsuz tesekkurler...
Son düzenleme: