merhaba benım elımde mobılya karyola var hiç kullanmadım evim küçük olduğu için.hem beşik hem de büyüyebilen yatak oluyoo.biliyosundur zaten .gecen sene hediye gelmıştı.düşünürsen uygun fiyata verrım.yalnız ben istanbul tuzladayım.
bende daha 3gün önce burada yazmıştım yeni aldım hiç kullanmadım ama benim evime büyük geldi sıfır pak yatak kırmızı beyaz bayıla bayıla aldım ama bizim evimiz doğalgaz sobalı mecbur salonda uyuyoruz kışın bebeğimizde yanımızda olmalı ama salona sığmıyor işte mecburen satıyorum ilgilenirsen özelden yaz sallanabilir hanedan modeli olan cibinlikli pak yatak resim atmaya çalışıcam bakalım olucak mı sıfırına bak hanedan model diye çıkar
resmi atabilmişim ilgilenirsen cevap yazarsın çünkü bende zor durumdayım satmak zorundayım evime sığmıyor eğer sen almazsan firmayı arıycam iade şartları için
merhaba benım elımde mobılya karyola var hiç kullanmadım evim küçük olduğu için.hem beşik hem de büyüyebilen yatak oluyoo.biliyosundur zaten .gecen sene hediye gelmıştı.düşünürsen uygun fiyata verrım.yalnız ben istanbul tuzladayım.