Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bu gün değeriniz yüksek çıkar, tebriklerCok teşekkürler biraz da olsa rahatladım bakalım yarın kanda ne çıkacak hayırlısı ))
tebriklerHayırlıı olsuunn :) bende istiyodum çok perşembe günü sabah test yaptım silik çıktı sonra cumartesi yine yaptım test ve çok net 2 çizgi gördüm :) inşallah hayırlısı ile sağsalim alırız kucağımıza :)
kan testi yaptn mı tatlımCok teşekkürler biraz da olsa rahatladım bakalım yarın kanda ne çıkacak hayırlısı ))
İnşallah canim sen kan testi yaptirdin herhaldeHayırlıı olsuunn :) bende istiyodum çok perşembe günü sabah test yaptım silik çıktı sonra cumartesi yine yaptım test ve çok net 2 çizgi gördüm :) inşallah hayırlısı ile sağsalim alırız kucağımıza :)
Canim benim benim de normalde hep seninkiler gibiydi yumurtlama doneminde bile en yüksek 36.5 36.6 oluyordu bu kez ilk kez 37 ağız 36.9 koltuk altı çıktı bende supelenip evde test vardı yaptım silik olmasa da silikmis gibi çıktı sonra ki daha netti şimdi kan sonucunu da aldım şükür pozitif cikti. Darısı başına inşallah rabbim kucagimiza almayı nasip eder insallah.Hayirli olsun canim. Boyle guzel haberler bizleride sevindiriyor.. Birsey sormcam canim atesin. Normalde kac cikiyordu ki , 36,9 cikinca suphelendin ? Bende takip ediyorum 35,7 ydi 35,9-36,2- 36,6 oldu bakalim
gayet iyi değeriniz normal birkaç gün sonra keseyi görebilirsinizArkadaşlar kan sonucu pozitif çıktı degerim 1014 bilen arkadaşlar bu değer normal mi sizce yüksek gibi geldi bana
İnşallah canim sen kan testi yaptirdin herhalde
Ayy cok iyi o zaman kesin hamilesin gözün aydın canimkan daha yaptırmadım buradaki tüm labatuarlar yenileniyormuş o yüzden yarın gideceğim inşallah kan testine bakmaya ama yine test yaptım 3. Pozitifi gördüm :)
lnsallah kuzum rabbim her şeyin hayirlisini nasip etsinAminn canim insalalh benim daha 9 gunum var insalalh bende bu duyguyu yeniden yasarim.bir dusugum var o zamanda atesim 36,7 36,8 civarindaydi adetime yakin yine yuksek seyrederse umutlancam. Buarada degerin cok iyi 4 5 haftalik muhtemelen