Acil Bakar mısınız? Test Sonucuma, Şoktayım !

Cok teşekkürler biraz da olsa rahatladım bakalım yarın kanda ne çıkacak hayırlısı :-)))

Hayırlıı olsuunn :) bende istiyodum çok perşembe günü sabah test yaptım silik çıktı sonra cumartesi yine yaptım test ve çok net 2 çizgi gördüm :) inşallah hayırlısı ile sağsalim alırız kucağımıza :) :emir_bebek::anneadayı:

Hayırlıı olsuunn :) bende istiyodum çok perşembe günü sabah test yaptım silik çıktı sonra cumartesi yine yaptım test ve çok net 2 çizgi gördüm :) inşallah hayırlısı ile sağsalim alırız kucağımıza :) :emir_bebek::anneadayı:
tebrikler

tebrikler hemen doktora koşun bugün illaki kan testi isticektir ama ikisinde de böyle net çıktığına göre ultrasound da bile görünebilir =) hayırlı olsun =)

Herkese cok teşekkür ediyorum. Kan testi yaptım ancak daha sonucunu alamadım cok heyecanlıyım Ayy inşallah rabbim isteyen herkesi sevindirir. Bilmiyom ama bende saçma sapan belirtiler var insanın hamile olsa bile ilk haftalarda kuyruk sokumu ağrır mi normalde ben adet olacağım sırada agriyordu ordan anlıyordum hasta olacam diye yine ağrıyor sonuç olumlu olsa bile Ayy rabbim inşallah sağ salim karnimizda taşıyıp sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip eder hem cok mutluyum hem de cok korkuyom hayırlısı artikk.

İnşallah canim sen kan testi yaptirdin herhalde :-)

Hayirli olsun canim. :nazar: Boyle guzel haberler bizleride sevindiriyor.. Birsey sormcam canim atesin. Normalde kac cikiyordu ki , 36,9 cikinca suphelendin ?:KK51: Bende takip ediyorum 35,7 ydi 35,9-36,2- 36,6 oldu bakalim :eek:

Hayirli olsun canim. :nazar: Boyle guzel haberler bizleride sevindiriyor.. Birsey sormcam canim atesin. Normalde kac cikiyordu ki , 36,9 cikinca suphelendin ?:KK51: Bende takip ediyorum 35,7 ydi 35,9-36,2- 36,6 oldu bakalim :eek:
Canim benim benim de normalde hep seninkiler gibiydi yumurtlama doneminde bile en yüksek 36.5 36.6 oluyordu bu kez ilk kez 37 ağız 36.9 koltuk altı çıktı bende supelenip evde test vardı yaptım silik olmasa da silikmis gibi çıktı sonra ki daha netti şimdi kan sonucunu da aldım şükür pozitif cikti. Darısı başına inşallah rabbim kucagimiza almayı nasip eder insallah.

Aminn canim insalalh benim daha 9 gunum var insalalh bende bu duyguyu yeniden yasarim.bir dusugum var o zamanda atesim 36,7 36,8 civarindaydi adetime yakin yine yuksek seyrederse umutlancam. o_O Buarada degerin cok iyi 4 5 haftalik muhtemelen

kan daha yaptırmadım buradaki tüm labatuarlar yenileniyormuş o yüzden yarın gideceğim inşallah kan testine bakmaya ama yine test yaptım 3. Pozitifi gördüm :)

İnsa
Aminn canim insalalh benim daha 9 gunum var insalalh bende bu duyguyu yeniden yasarim.bir dusugum var o zamanda atesim 36,7 36,8 civarindaydi adetime yakin yine yuksek seyrederse umutlancam. o_O Buarada degerin cok iyi 4 5 haftalik muhtemelen
lnsallah kuzum rabbim her şeyin hayirlisini nasip etsin

X