• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız ?😓

ozgeolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
25
4
1
36
İlk tüp bebek deneyimim transfer günü hariç bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu çift transfer oldum. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizce test yanılabilir mi? Böyle olup sonrasında kanda pozitifi gören var mı ? Lütfen bana yardımcı olun

İlk tüp bebek deneyimim transfer günü hariç bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu çift transfer oldum. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizce test yanılabilir mi? Böyle olup sonrasında kanda pozitifi gören var mı ? Lütfen bana yardımcı olun
Çok erken yapmissin 5.gün embriyolari bile bazen cikmiyo 6.günde. 8.günden sonra test yap bana sorarsan

Hangi markayı yaptın canm

Benim beşinci gün Embriyosu çıkmıştı anca altıncı günde.sizin üçüncü gün Embriyosu o yüzden erken boşalma olmus

Hayır dondurulmuş transfer markayı bilmiyorum ucuz bir şey ama 50 tl ye aldım bir de sabah yapmadım ben öğleden sonra yaptım. Dünden beri çok belirti hissettim bel ağrım meme hassasiyeti şişmesi ve kasıklarımda inanılmaz ara ara kramplar o yüzden yaptım ama tek çizgi çıktı.

Hayır dondurulmuş transfer transfer günü hariç 6. Gün .markayı bilmiyorum ucuz bir şey ama 50 tl ye aldım bir de sabah yapmadım ben öğleden sonra yaptım. Dünden beri çok belirti hissettim bel ağrım meme hassasiyeti şişmesi ve kasıklarımda inanılmaz ara ara kramplar o yüzden yaptım ama tek çizgi çıktı.

Hayır dondurulmuş transfer transfer günü hariç 6. Gün .markayı bilmiyorum ucuz bir şey ama 50 tl ye aldım bir de sabah yapmadım ben öğleden sonra yaptım. Dünden beri çok belirti hissettim bel ağrım meme hassasiyeti şişmesi ve kasıklarımda inanılmaz ara ara kramplar o yüzden yaptım ama tek çizgi çıktı.
Canam nimo falan mıydıı kutusu yeşilli beyzlı gibimi

Koyu yeşilli evet
IMG_5693.webp

Back