- 9 Ocak 2012
- 15.519
- 30.104
- 798
Çok geçmiş olsun, özür dilerim bu durumda böyle yazmak ne kadar doğru bilmiyorum lakin eşinizin patronu silah zoruyla şirketi üstüne yapmamıştır maddi avantajları vardır o yüzden eşinize de cazip gelmiştir, eşinizin size ilk hatası değil belli ki, şirket borçları diyorsunuz demek ki milyonlarca liralık borçtan söz ediyoruz burada, alacaklı mafyaysa onların acıması yoktur her türlü tehdidi pisliği yaparlar, kendiniz ve evladınızın selameti için bir an önce boşanın.İyi bari.bazıları sonra her şey düzelnce evleniyor. Umarım ben böyle bir hatayı tekrr yapmam da.
Bir de o kdar çok şey taşadık o kadar üzüldüm hayatımı zehir etti boşanamadık. Şimdi toparlamştık ve bu sebepten apar topar boşanmak bir açıdan iyi benim için bir açıdan da garipsiyorum. Şu an tek korkum mafya olayları. Çok şükür diplomaların var annemin evi birikmiş param var. Saygın bir ailem var millete nasıl derim nasıl açıklarım bilemiyorum da. Daha anneme bile anlatamadım.
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin yanında çalıştığı kişi şirketlerden birine eşime yapmış ve adam ortadan kayboldu borçlarda eşime kaldı ödeyemecrği çekler var. Kendisi saklanmayı düşünüyor 2 yaşında bir oğlum var benim de onun yanına gelmemi istiyor. Olaylar daha çok taze daha davalık olmadan benim kendimi kurtarabilmek için yapacağım şeyler nedir? Evime haciz gelmemesi için eşimle yapabileceğim bir sözleşme var mı mallar benimdir gibi veya ikametgahını falan değiştirse olur mu?
Boşanma davası açsam tekrar davalık olmadan boşanabilir miyiz kafamda bir sürü soru var lütfen bana yardım edin
İyi bari.bazıları sonra her şey düzelnce evleniyor. Umarım ben böyle bir hatayı tekrr yapmam da.
Bir de o kdar çok şey taşadık o kadar üzüldüm hayatımı zehir etti boşanamadık. Şimdi toparlamştık ve bu sebepten apar topar boşanmak bir açıdan iyi benim için bir açıdan da garipsiyorum. Şu an tek korkum mafya olayları. Çok şükür diplomaların var annemin evi birikmiş param var. Saygın bir ailem var millete nasıl derim nasıl açıklarım bilemiyorum da. Daha anneme bile anlatamadım.
Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam? Şirkette gelenlerde hep eşimi muahttap biliyor. E patron ortadan yok olunca herkes tuttuşmuş bir şekilde eşimin üstüne gelmiş.Çok geçmiş olsun, özür dilerim bu durumda böyle yazmak ne kadar doğru bilmiyorum lakin eşinizin patronu silah zoruyla şirketi üstüne yapmamıştır maddi avantajları vardır o yüzden eşinize de cazip gelmiştir, eşinizin size ilk hatası değil belli ki, şirket borçları diyorsunuz demek ki milyonlarca liralık borçtan söz ediyoruz burada, alacaklı mafyaysa onların acıması yoktur her türlü tehdidi pisliği yaparlar, kendiniz ve evladınızın selameti için bir an önce boşanın.
Umarım. Konuşamıyorum doğru dürüst telefonu da kapattı ailesinn yanında. Arada bir arıyor. Borç ödeyemeyeceği büyüklükte haliyle ödeyemeyecek hapse girmemek için de kaçarım diyor. Tek umudumuz patronun ortaya çıkması . Adamın malları d var evler arabalar bi şekilde satılıp ödeniyprdu yavaş yavşa yoo oldu adamBir aile dostumuz yaşadı buna benzer bir olay
Ardı ardına hacizler, davalar
Şu an maaşından borçlarına kesinti yapılıyor ama ömrü yetmez ödemeye öyle bir borç
İtiraz davalarından bir sonuç alamadı çünkü tüm evraklarda imzası var
Sizin yapmanız gereken anlaşmalı boşanmak o borçlardan kurtulmasının bir yolu yok çünkü
Kızlar şimdi ne kadar nafaka yazdırmalıyım ben? Ailesinin bahçesi tarlası var o parayla geçinecekAlacakli kişi mafyaymis. Anlasmali bosanin, tum mallari size devretsin, birde nafaka yazdirin oraya. Can guvenliginiz icin Birdaha esinizle yanyana bile gelmeyin.
Kocan mi var derdin var.
Benim arkadaşımin eşi de başka borçlar takti haciz gelecekti maaşına bosandilar.
Benim anlamadığım kocanin yaptığı sacmaliklar neden kadini buluyor?
Neden kadının maaşına da haciz geliyor?
Borc oldugu ıcın mı bosanacaksınız anlamadımMerhaba arkadaşlar,
Eşimin yanında çalıştığı kişi şirketlerden birine eşime yapmış ve adam ortadan kayboldu borçlarda eşime kaldı ödeyemecrği çekler var. Kendisi saklanmayı düşünüyor 2 yaşında bir oğlum var benim de onun yanına gelmemi istiyor. Olaylar daha çok taze daha davalık olmadan benim kendimi kurtarabilmek için yapacağım şeyler nedir? Evime haciz gelmemesi için eşimle yapabileceğim bir sözleşme var mı mallar benimdir gibi veya ikametgahını falan değiştirse olur mu?
Boşanma davası açsam tekrar davalık olmadan boşanabilir miyiz kafamda bir sürü soru var lütfen bana yardım edin
Kızlar şimdi ne kadar nafaka yazdırmalıyım ben? Ailesinin bahçesi tarlası var o parayla geçinecek
Evet milyonluk borç var ödeyecek durumu yok. Patronu kaçtı gitti 2.5 gündür ortada yok. Çeklerde mafyaya gitmiş bunu tehdit etmişler dünBorc oldugu ıcın mı bosanacaksınız anlamadım
Kirada oturuyoruz. Üstüne bir bahçesi vardı onu da az önce babasına devretti. Bütün kazancında şirkete yatırdı haliyle hepsi gittiilk etap size evi falan devretsin boşanın anlaşmalı :)
Evet milyonluk borç var ödeyecek durumu yok. Patronu kaçtı gitti 2.5 gündür ortada yok. Çeklerde mafyaya gitmiş bunu tehdit etmişler dün
Kirada oturuyoruz. Üstüne bir bahçesi vardı onu da az önce babasına devretti. Bütün kazancında şirkete yatırdı haliyle hepsi gitti
Adamın eşi biliyordur nereye gittiğini , bilmiyorum diyordur herkese fakat kesinlikle biliyordur.Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam?
Miras kime kaldıysa ona kalmaya devam eder. Miras etkilenmezY hiç sormayın 30 kez söyledim ama bu erkeklere para tatlı geliyor . Deli gibi para kazandılar birden büyüdüler. Merak etme üstüme de mallar var bir şey olsa onu karşılar dedi. İşte devran döndü 10 milyon borç var üstündki mallar anca 1 milyon ediyor. Ve işin içine mafya girip tehdit edince. .
Allah'tan şu an çalışmıyorım ama babamdan miras var. Mirastan edindiğim mallara bir şey olmaz değil mi ? Bilen duyan var mı?
Şu an zaten üzgün ve çaresizsiniz o yüzden yazdıklarım kırıcı gibi görünebilir lakin bu aşamada ben şahsen sizi ve el kadar bebeğinizi düşünüyorum, eşinizin boyundan büyük işlere karışmasının cezasını siz çekmeyin isterim.Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam? Şirkette gelenlerde hep eşimi muahttap biliyor. E patron ortadan yok olunca herkes tuttuşmuş bir şekilde eşimin üstüne gelmiş.
Annemin evine geldm burda kalırım ama mafya bunalr isterlerse bulurlar. Babamı da 2 yıl önce kaybettik başımızda bir erkekte yok annemle ben 2miziz. Çok korkuyorum.
Umarım. Konuşamıyorum doğru dürüst telefonu da kapattı ailesinn yanında. Arada bir arıyor. Borç ödeyemeyeceği büyüklükte haliyle ödeyemeyecek hapse girmemek için de kaçarım diyor. Tek umudumuz patronun ortaya çıkması . Adamın malları d var evler arabalar bi şekilde satılıp ödeniyprdu yavaş yavşa yoo oldu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?