Acil avukat veya yaşamış biri bakabilir mi

MissCherryBlossom çok şaşırdın :)) valla Allah o müşaviri ters düz etsin, çeki kırdırıp parayı almış bize çalındı diye yalan söylemiş, sonra aynı parayı bizden yine nakit almış, bir de elin mafyasına 3. kere para ödetecekti, bizim gibi kaç müşterisine kazık attı pislik, ödendi sandığımız sgk, vergi ödemeleri bile ödenmemiş, bir de onları ödedik yeniden ve cezalı olarak, onun yüzünden vergi dairesiyle akraba oldum aylarca, bütün pislikleri ben temizlemek zorunda kaldım, bir de elin mafyası kalktı tehdit etti.

Konu sahibesi de kendini çocuğunu düşünüyorsa boşanacak annesiyle yaşayacak, sadece çekler mi mafyanın elinde yoksa tüm borçlar mı nedir bilmiyorum ama mafya denince şöyle bir dururum, adamların acıması yok, 3 kuruş için bile her şeyi yaparlar.

Bu arada Mafya Konusunu Unutmuşum Ayrı bir Not düşeyim... Eşinin çoluğu çocuğu olduğunu nerden bilecek kendisi söylemezse ? Bir çok insan kendini açık ediyor korkudan.. Size ulaşırsalar Ben 1 yıldır ayrıyım bilmiyorum haberim yok dersiniz... Vurucaz kırıcaz derseler de umrumda değil ne yaparsanız yapın dersin kapatırsın adamlar seni rahatsız etmez
Benim babamda böyle başımızı belaya sokmuştu kaçıp gitmişti beni aradılar 2 kuruşunda benim için sıkın elleriniz den öperim dedim bir daha aramadılar

Kızlar şimdi ne kadar nafaka yazdırmalıyım ben? Ailesinin bahçesi tarlası var o parayla geçinecek

Bahceyi neden sizin ustunuxe yapmadi? Adama hapis cezasi cikarsa sigortalı olarak calisamayacak, isterseniz nafaka olarak aylik 100bin tl yazdirin nasil tahsil edeceksiniz?En azindan bahceyi satar parasini kullanirdiniz.
Anlasmali bosanma protokolu olusturmak 1 saatinizi almaz, adliyeye verdiginiz anda kayda aliyorlar. Benim dava buyuksehirde 1 ay sonra görüldü. Ustelik nafaka borcuda alin yazısı gibi, eger odeyemezse adamin basi derde girecek buyuk meblaglari yazmayi kabul etmez esiniz.

Kızlar şimdi ne kadar nafaka yazdırmalıyım ben? Ailesinin bahçesi tarlası var o parayla geçinecek
Tatlım ne nafakası? Birikmiş paranız babanızdan kalan malınız varmış. Kocanız ortadan kaybolmadan önce hemen bir boşanma protokolü hazırlayın ve dilekçe verin. Ev zaten kiraymış boşaltın ya bir depoya koyun ya da eşyalarınız için 1+1 ev bulun. Annenizle kalın. Ava giderken avlanmak deniyor buna. Vergi borcu varmış o yüzden onun adına açılamıyormuş geçin bunları. Mune güzel yazmış, kolay para tatlı gelmiş kafasız eşinize.

Peki anlaşmalı boşanma da yine de bir miktar nafaka oğlumun sağlık eğitim giderleri fln gbi şeyler yazdırayam değil mi?
Kesinlikle yazdir. Hatta yüklü tazmainat da. Bir arkadasim eşinden bu şartlarda boşanıyor. Borcum var haciz gelecek diye. Haftasına kalmadan sekreteri ile evlendi. O da dimdizlak kaldı. Erkeklerin ne yapacağı belli olmaz.

Aslında bi yerde okumuştum eşin yaptıgı borç kadının varlıgından haczedilemez diye bişeydi. Öyle bişey var bi avukatla görüşseniz daha iyi olur bence

bence ne olursa olsun nafaka vs herşeyi ödemese bile yazdırın, dünyanın hali belli olmaz, size nafaka belirtilsin ödemezse de ödemesin.

Annemle babam zamanında tipatip aynı sebepten bosandilar. Annem iki küçük cocuguyla anneannemin evine sigindi. Babam da aylarca ortadan kayboldu. Annem mafyaya seytan gorsun yüzünü bizi de ortada bıraktı derdi, çok şükür bit şey olmadı bize. Size de olmaz müsterih olun ama bir an önce bosanin. Yalnız defolup gidecekse de size nakit para saglasin. Benimki gibi sadece kendi g.tunu kurtarma derdine dusmesin

Borç,hapis,çek anlamam da madem babadan miras var,mesleğiniz de var. Alın oğlunuzu, annenizi terk edin bu şehri…

Ben korktum yani…

Gidin sıfırdan bir hayat kurun.

Çok şükür paranız var.
Demek kolay ama uygulamak o kdr kolay değil maalesef..hele ki düzeni otrumuş annemi de alıp başımızda birileri olmadan kaçıp gitmek o kadar basit değil.
Borc oldugu ıcın mı bosanacaksınız anlamadım
Evet onun ödeyemeceği çekler var borçlar başıma bela olmasın diye boşansam mı dedim. Ama şimdi avukat arkdşla görüştüm gerek yok boşanmana evine de hacze gelmezler ama yine de aile konutu şerhi koydur kafan rahat olsun dedi.
Tüm malları size devretsin yoksam hepsi ya hacize gider ya mafyanın eline.
Bir bahçe vardı bugn babasına devretti.
ilk etap size evi falan devretsin boşanın anlaşmalı :)
Kızlar zaten evimiz arabamız fln yok. Kiradayız bnmde onunda altındaki araba şirket aracı.

E hicbirseyiniz yoksa neden panik yaptiniz bosanayim diye. Bu durumda sadece yasadiginiz eve hacze gelebilirler esyalari haczetmek icin ama 10 milyon borc icin ev esyalariyla ilgilenmezler zaten

bence ne olursa olsun nafaka vs herşeyi ödemese bile yazdırın, dünyanın hali belli olmaz, size nafaka belirtilsin ödemezse de ödemesin.
Evet bende yazdırım dedm ama o zmn da param yok batmışım zaten ne bnuları istiyorsun diye kızacak. Silesyle görüşmüyorum zaten fırsatçı olcak. Hayır bir de yazdıklarımı alamazsa veremezse de yine ceza yiyecek. Kavga çıkar. Ama dünynn binbir türlü hali var. Oğlumu da düşünmek zorundyım ama norml boşanma da değil borç batağındyken ne istenir ki bilemiyorum da.
Hadi ya zor günler olmuş sizin içinde özellikle anneniz için. Yollayacağım düşünüyorum.o konularda cimri değilde ama .. kendini düşünüyorsun diyince de şimdi sizde gelin yanıma sizi de alacğm demeye başladı. Gitmk istemiyorm ben tabiki. Erkeklerin hepsi bencil. Zaten nasıl bu kdr salak olabiliyorlar. Kendi gelecğeini de mahvettin bizi düşünmk zorundasın dedm

Bahceyi size verseymis, niye babasina verdi?? Sizi dimdizlak mi birakacak bu adam? Size de nakit para getirsin o zaman.
Evliyiz bana devretse yine gider ya
Adamın eşi biliyordur nereye gittiğini , bilmiyorum diyordur herkese fakat kesinlikle biliyordur.

Siz bir an önce kendinizi kurtarın.
Üzerinize mallar da varmış annenize devredin ya da hemen boşanın .
Bence de öyle. Ama çocukları var şirketin büyük kısmı borcunda haliyle kadının üstüne o da kötü durumda diyor eşim. İntihar edecğm felan diyormuş. Üzerindekiler miras o yüzden etkilenmiyorlar

Şirket eşinin üstüne miydi ? Çekleri yazılmış mı ? Yani bankaya sunulmuş mu ?

Muhasebeciniz yok mu sizin ? Ticari defterler nerde ? Şirket faaliyet Alanı neresi görünüyor ?

Peki anlaşmalı boşanma da yine de bir miktar nafaka oğlumun sağlık eğitim giderleri fln gbi şeyler yazdırayam değil mi?
Nafakayi alabileceğiniz en üstten alın. Nafaka parasını icraya alamaz sirket. Ama yine de avukata danışın lütfen ciddi konular bunlar. Ufak hatalar can yakmasın.

Gidebileceğiniz başka şehirde yakınınız var mı?

Ay inşallah onlarla muhatap olmak zorunda kalmam ama olursam böyle derm mecbur . İyi akıl verdn teşekkür ederim
Aslında bi yerde okumuştum eşin yaptıgı borç kadının varlıgından haczedilemez diye bişeydi. Öyle bişey var bi avukatla görüşseniz daha iyi olur bence
Evet eşnim borçları yüzünden yeni boşanan arkdaşmda öyle dedi.

Şirket eşinin üstüne miydi ? Çekleri yazılmış mı ? Yani bankaya sunulmuş mu ?
Bir kaç kişinin üstüne 3 -4 şirket var en büyük şirkette patronun eşinin üstüne. Çeklerin günü yeni geldi bir kaç gün içinde yazılır. Şimdi dolandırıldı ben çalışanom borçları varr diye üstüme yaptı şirketi felan diye itiraz edecek. Tabi sürer bu süreçlerde.beni ilgilendiren kısmır mafya ve boşanma mısın gerekliliği.
Gidebileceğiniz başka şehirde yakınınız var mı?
Maalesef yok

Muhasebeciniz yok mu sizin ? Ticari defterler nerde ? Şirket faaliyet Alanı neresi görünüyor ?
Şirkette çalışan muahsebiciler var.
Sizce ben boşanmalı mıyım ? Borçlar beni nasıl etkiler
Evimize haciz gelmez aile evi felann diyorlar. Gidip şerh koydursam veya eşim ikametgah değiştrse işe yarar mk

Benim kardeşim de vardi ayni sorun adam kardeşimi soydu sovana cevirdi adamlarda ünlü mafyanin ogluymuş poliste hic birsey yapamadi güpe gündüz kardesimi evden almaya geliyorlardi selam vermeden kolundan tutup bir kac kez dayak yedi aslinda iyi oldu da kac kez dedik gitme bulaşma dolaşma bunlarla adam ev döşedi taksitle bütün eşyalari kardeşimin üstüne almiş neyseki 3 ay iceri girdi nefes aldik daha yeni cikti 2 hafta oldu simdi sesleri cikmiyor .allahta sana yardim etsin bizde evi taşicaktik babamin apartmani var adamcagiz 65 senedir istanbulda ayni dogudugu evde ayrilmak istemedi rahatsiz etselerdi avşaya taşıncaklardi ama bizkere zarar vermediler dertleri kardeşimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…