Acil avukat veya yaşamış biri bakabilir mi

Merhaba cnm çok geçmiş olsun öncelikle.
Evliyken herkesin borcu kendine. Yani senin üzerine olan şeylere haciz getiremezler. Ben boşanırken bir madde koydum herkesin borcu kendine diye. Hakim bu neden böyle. Borçları kalem kalem yazsaydınız dedi. Mesela 200 bin ihtiyaç kredisi sonundaoldunun, 500 bin senetli şu kişiye olan borç eşinin gibi.
Ben de dedim ki hakime valla benim üzerime bir kredi var ne olduğu belli onun borcu harcı belli değil. O da protokol aynen geçerlidir diye karara yazdırdı. Bir de madde koyduk ileride kimse kimseden bir para istemeyecek diye.
Bir de sen neden kaçacakmışsın elinde bir bebekle. Kurtulmaya bak. Tertemiz sayfa aç. Akılsız başın derdini yapan çeksin

İyi bari.bazıları sonra her şey düzelnce evleniyor. Umarım ben böyle bir hatayı tekrr yapmam da.
Bir de o kdar çok şey taşadık o kadar üzüldüm hayatımı zehir etti boşanamadık. Şimdi toparlamştık ve bu sebepten apar topar boşanmak bir açıdan iyi benim için bir açıdan da garipsiyorum. Şu an tek korkum mafya olayları. Çok şükür diplomaların var annemin evi birikmiş param var. Saygın bir ailem var millete nasıl derim nasıl açıklarım bilemiyorum da. Daha anneme bile anlatamadım.
Çok geçmiş olsun, özür dilerim bu durumda böyle yazmak ne kadar doğru bilmiyorum lakin eşinizin patronu silah zoruyla şirketi üstüne yapmamıştır maddi avantajları vardır o yüzden eşinize de cazip gelmiştir, eşinizin size ilk hatası değil belli ki, şirket borçları diyorsunuz demek ki milyonlarca liralık borçtan söz ediyoruz burada, alacaklı mafyaysa onların acıması yoktur her türlü tehdidi pisliği yaparlar, kendiniz ve evladınızın selameti için bir an önce boşanın.

bence bir an önce standart prosedür neyse o şekilde anlaşmalı boşanın, vermese bile nafakasını vs'yi yazdırın, evinizi eşyanızı siz alın o napıyosa yapsın.

Eşinizi bulmak adına mafya sizi de takip edebilir, bence sizde evi vs değiştirin.

büyük bi olay bu, hiç risk alınacak gibi değil, nasıl açtıysa başına işleri düzeltsin şimdi

Ki bende polise gidip durumu anlatıp gerekirse içeri girsin diyen taraftayım.

Merhaba arkadaşlar,
Eşimin yanında çalıştığı kişi şirketlerden birine eşime yapmış ve adam ortadan kayboldu borçlarda eşime kaldı ödeyemecrği çekler var. Kendisi saklanmayı düşünüyor 2 yaşında bir oğlum var benim de onun yanına gelmemi istiyor. Olaylar daha çok taze daha davalık olmadan benim kendimi kurtarabilmek için yapacağım şeyler nedir? Evime haciz gelmemesi için eşimle yapabileceğim bir sözleşme var mı mallar benimdir gibi veya ikametgahını falan değiştirse olur mu?
Boşanma davası açsam tekrar davalık olmadan boşanabilir miyiz kafamda bir sürü soru var lütfen bana yardım edin

Bir aile dostumuz yaşadı buna benzer bir olay
Ardı ardına hacizler, davalar
Şu an maaşından borçlarına kesinti yapılıyor ama ömrü yetmez ödemeye öyle bir borç
İtiraz davalarından bir sonuç alamadı çünkü tüm evraklarda imzası var
Sizin yapmanız gereken anlaşmalı boşanmak o borçlardan kurtulmasının bir yolu yok çünkü

İyi bari.bazıları sonra her şey düzelnce evleniyor. Umarım ben böyle bir hatayı tekrr yapmam da.
Bir de o kdar çok şey taşadık o kadar üzüldüm hayatımı zehir etti boşanamadık. Şimdi toparlamştık ve bu sebepten apar topar boşanmak bir açıdan iyi benim için bir açıdan da garipsiyorum. Şu an tek korkum mafya olayları. Çok şükür diplomaların var annemin evi birikmiş param var. Saygın bir ailem var millete nasıl derim nasıl açıklarım bilemiyorum da. Daha anneme bile anlatamadım.

Umarım eşinize müteselsil kefalet falan imzalatmamışlardır, konuyu iyi araştırın böyle bir durum varsa eş durumundan şahsi varlıklara el konulur. Müteselsil kefillik şirket adına yapılan borçlara şahsım olarak kefilim demektir, çok sıkıntılı bir konu bu, beklemeden harekete geçin

Çok geçmiş olsun, özür dilerim bu durumda böyle yazmak ne kadar doğru bilmiyorum lakin eşinizin patronu silah zoruyla şirketi üstüne yapmamıştır maddi avantajları vardır o yüzden eşinize de cazip gelmiştir, eşinizin size ilk hatası değil belli ki, şirket borçları diyorsunuz demek ki milyonlarca liralık borçtan söz ediyoruz burada, alacaklı mafyaysa onların acıması yoktur her türlü tehdidi pisliği yaparlar, kendiniz ve evladınızın selameti için bir an önce boşanın.
Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam? Şirkette gelenlerde hep eşimi muahttap biliyor. E patron ortadan yok olunca herkes tuttuşmuş bir şekilde eşimin üstüne gelmiş.
Annemin evine geldm burda kalırım ama mafya bunalr isterlerse bulurlar. Babamı da 2 yıl önce kaybettik başımızda bir erkekte yok annemle ben 2miziz. Çok korkuyorum.
Bir aile dostumuz yaşadı buna benzer bir olay
Ardı ardına hacizler, davalar
Şu an maaşından borçlarına kesinti yapılıyor ama ömrü yetmez ödemeye öyle bir borç
İtiraz davalarından bir sonuç alamadı çünkü tüm evraklarda imzası var
Sizin yapmanız gereken anlaşmalı boşanmak o borçlardan kurtulmasının bir yolu yok çünkü
Umarım. Konuşamıyorum doğru dürüst telefonu da kapattı ailesinn yanında. Arada bir arıyor. Borç ödeyemeyeceği büyüklükte haliyle ödeyemeyecek hapse girmemek için de kaçarım diyor. Tek umudumuz patronun ortaya çıkması . Adamın malları d var evler arabalar bi şekilde satılıp ödeniyprdu yavaş yavşa yoo oldu adam

Alacakli kişi mafyaymis. Anlasmali bosanin, tum mallari size devretsin, birde nafaka yazdirin oraya. Can guvenliginiz icin Birdaha esinizle yanyana bile gelmeyin.
Kızlar şimdi ne kadar nafaka yazdırmalıyım ben? Ailesinin bahçesi tarlası var o parayla geçinecek

Kocan mi var derdin var.
Benim arkadaşımin eşi de başka borçlar takti haciz gelecekti maaşına bosandilar.
Benim anlamadığım kocanin yaptığı sacmaliklar neden kadini buluyor?
Neden kadının maaşına da haciz geliyor?

Yazıyorum banlıyorlar burdaki kocalaırn çoğu salak dertsiz başlarına dert açıyorlar sonra kabak kadının başına patlıyor. İnsan çalıştığı yerin üstüne yapılmasını niye kabul eder?? Kadın olsaydı kabul etmezdi vallahi.

Merhaba arkadaşlar,
Eşimin yanında çalıştığı kişi şirketlerden birine eşime yapmış ve adam ortadan kayboldu borçlarda eşime kaldı ödeyemecrği çekler var. Kendisi saklanmayı düşünüyor 2 yaşında bir oğlum var benim de onun yanına gelmemi istiyor. Olaylar daha çok taze daha davalık olmadan benim kendimi kurtarabilmek için yapacağım şeyler nedir? Evime haciz gelmemesi için eşimle yapabileceğim bir sözleşme var mı mallar benimdir gibi veya ikametgahını falan değiştirse olur mu?
Boşanma davası açsam tekrar davalık olmadan boşanabilir miyiz kafamda bir sürü soru var lütfen bana yardım edin
Borc oldugu ıcın mı bosanacaksınız anlamadım

Borc oldugu ıcın mı bosanacaksınız anlamadım
Evet milyonluk borç var ödeyecek durumu yok. Patronu kaçtı gitti 2.5 gündür ortada yok. Çeklerde mafyaya gitmiş bunu tehdit etmişler dün
ilk etap size evi falan devretsin boşanın anlaşmalı :)
Kirada oturuyoruz. Üstüne bir bahçesi vardı onu da az önce babasına devretti. Bütün kazancında şirkete yatırdı haliyle hepsi gitti

Evet milyonluk borç var ödeyecek durumu yok. Patronu kaçtı gitti 2.5 gündür ortada yok. Çeklerde mafyaya gitmiş bunu tehdit etmişler dün

Kirada oturuyoruz. Üstüne bir bahçesi vardı onu da az önce babasına devretti. Bütün kazancında şirkete yatırdı haliyle hepsi gitti

Bahceyi size verseymis, niye babasina verdi?? Sizi dimdizlak mi birakacak bu adam? Size de nakit para getirsin o zaman.

Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam?
Adamın eşi biliyordur nereye gittiğini , bilmiyorum diyordur herkese fakat kesinlikle biliyordur.

Siz bir an önce kendinizi kurtarın.
Üzerinize mallar da varmış annenize devredin ya da hemen boşanın .

Eşin neden üzerine olan mal varlığını sizin üzerinize yaptırmadı ? Bir avukat bulun Sözleşmeli boşanmada mal varlığını isteyin oda kabul etsin boşanın kurtulun..
En iyisi Avukat bulup biran önce hızlı bir şekilde boşanman gerek..

Eşinin kaçması da Ayrı bir saçmalık Acukata gidip derdini anlatıp Patronunu mahkemeye verebilir Hapse girse nolcak ki ? Yatacağı en fazla 2 sene onu bile yatmaz aslında Kaçtıkca daha çok suçlu hâle gelir...

Y hiç sormayın 30 kez söyledim ama bu erkeklere para tatlı geliyor . Deli gibi para kazandılar birden büyüdüler. Merak etme üstüme de mallar var bir şey olsa onu karşılar dedi. İşte devran döndü 10 milyon borç var üstündki mallar anca 1 milyon ediyor. Ve işin içine mafya girip tehdit edince. .

Allah'tan şu an çalışmıyorım ama babamdan miras var. Mirastan edindiğim mallara bir şey olmaz değil mi ? Bilen duyan var mı?
Miras kime kaldıysa ona kalmaya devam eder. Miras etkilenmez

Ya patronun vergi borçları fln var kendi üstüne alamıyor dedi ki gerçekten şahit oldum . Çok söyledm çok kızdım üstülerimize arabalar var benim şirketin üstüne olan mallar var. Bir şey olmaz dedi. Ama şirketin adına olan çekler kalakaldı elinde. Patronu 2.5 gündür ortada yok eşi çocukları burda kendi yok gittiler polise de haber verdiler. Ki bence kaçtı ama çocuklarını eşini bırkıp nasıl kaçar bir adam? Şirkette gelenlerde hep eşimi muahttap biliyor. E patron ortadan yok olunca herkes tuttuşmuş bir şekilde eşimin üstüne gelmiş.
Annemin evine geldm burda kalırım ama mafya bunalr isterlerse bulurlar. Babamı da 2 yıl önce kaybettik başımızda bir erkekte yok annemle ben 2miziz. Çok korkuyorum.

Umarım. Konuşamıyorum doğru dürüst telefonu da kapattı ailesinn yanında. Arada bir arıyor. Borç ödeyemeyeceği büyüklükte haliyle ödeyemeyecek hapse girmemek için de kaçarım diyor. Tek umudumuz patronun ortaya çıkması . Adamın malları d var evler arabalar bi şekilde satılıp ödeniyprdu yavaş yavşa yoo oldu adam
Şu an zaten üzgün ve çaresizsiniz o yüzden yazdıklarım kırıcı gibi görünebilir lakin bu aşamada ben şahsen sizi ve el kadar bebeğinizi düşünüyorum, eşinizin boyundan büyük işlere karışmasının cezasını siz çekmeyin isterim.

Vergi borcu olan adamın şirketi iyilik için üstüne alınmaz, vergi borcunu bile ödeyemeyen ya da ödeyebileceği halde bile isteye vergi kaçıran adama güven olmaz çünkü.
Kendiniz yazmışsınız eşinize gayet tatlı gelmiş, daha fazla para kazanmak istediği için de gözüne perde inmiş, amaaan bir şey olmaz deyip şirketi üstüne yapmış.

Patron eşini çocuklarını bırakır kaçar mı diyorsunuz öyle bir kaçar ki, adam belki çoktan anlaşmalı boşanma, üstünde mal varsa malları eşe devretme işini yaptı bile, bunu siz bilemezsiniz eşi de size gelip biz böyle yaptık demez, herkes kendini kurtarma derdinde zira.

Muhtemelen bankada karşılığı olmadığı halde çekleri fütursuzca kesip kesip sağa sola dağıtmışlar, çekleri dağıttıkları kişiler de mafyaya kırdırdıysa artık tüm çekler mafya elindedir onların da hiç acıması insafı yoktur.

Mafya çekler için direkt mahkemeye vermez, bildiğiniz bayağı bayağı tehdit eder, laf uzadı ama uzun yıllar evvel eşimin şirketinin tüm mali işlerine dışarıdan bakan bir mali müşavirimiz vardı, biz hizmet bedelini arada toplu öderdik, bir seferinde eşim müşavire 6 aylık hizmet bedeli için çek kesiyor, müşavir günü gelmeden çeki çek-senet mafyasına kırdırıyor, bize çeki çaldırdım dedi, onun üzerine eşim bankasına x tarihli falanca kişiye kesilmiş çek çalındı bildirimi yaptı, biz müşavire tekrar 6 aylık hizmet bedelini nakit ödedik derken çekin günü geldiğinde bankadan tahsil edemeyen mafya bizi aradı, ne tehditler neler neler, müşavir kaçmış bizim gibi kaç kişiye kazık attı, hala beddua ediyorum ona, eşini buldum durumu anlattım gözüm döndü çünkü aynı sizin gibi benim de o zamanlar 3-4 yaşında küçücük evladım vardı, üstelik biz kimseye borç takmadık bir pisliğin kazığını yedik, o yüzden ya kocanıza ulaşın çeki ödesin ya da ben sizin adresinizi telefonunuzu bizi tehdit edenlere vereceğim kendiniz uğraşırsınız dedim, 2 gün geçmedi paşa paşa ödediler kurtulduk, yani mafya nedir bilirim, yapabileceklerini nasıl tehdit ettiklerini de bilirim.

Size tavsiyem yine aynı, eşinizi bu saatten sonra boşverin, bir an önce boşanma davası açın, eğer kirada oturuyorsanız evinizi boşaltın annenizle yaşayın.

Adam uyanık galiba, peşinde mafya varken bile bahçeyi arsayı babasına götürüp devretmiş bu kadın ne olacak? Bence bu adama hiç güvenmeyin konu sahibesi, bir avukat bulun. Adam gibi anlaşsın, bahçeyi de size getirip versin. Ya verir ya da mafya elemanlara yerini söylersiniz o kadar. O kadar para için de vurur öldürürler valla, canını seviyorsa getirip elinize sayar neyi var neyi yoksa.

Back
X