How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

acil akıla ihtiyacım var :( kürtaj :(((

gunahini sevabini hic soylemeden sadece sunu belirtmek istiyorum ilk bebeginiz icin ugrasip denemeler yapmisken bu bebek size belki de bundan sonra acilacak hayir kapilarinin anahtari olarak gonderilmis bir hediyedir ve belki de siz vereceginiz kararla imtihan olacaksiniz.onceki sayfalari okumadim kurtaj oldunuz mu bilmiyorum ama olmamissaniz umarim bir de bu gozle bakarsiniz.hakkinizda hayir olan olsun umarim...

ÇOk zor bir karar. 8 yıl önce kızım daha 2 yaşındayken (ki bende tedaviyle hamile kalmıştım kızıma) hamile olduğumu öğrendim, şoka girdim. Ağlamaktan helak oldum. Hiç hazır değildim. Kızım daha çok küçüktü işe daha yeni girmiştim vs vs. Günlerce uyuyamadım, düşünmekten kafayı yedim resmen. Aldıramadım kuzumu. Şimdi 7 yaşında kocaman dana oldu. Çok zorluk çektim doğumdan sonra, bakıcı bulamadım, işyerinden izin alamadım, şimdi geçmişi deşmiyim,. Velhasılıkelam demem o ki ben yapamadım, kıyamadım kuzucuğuma. İyiki de doğurmuşum eşşek sıpasını.:55:

Yalnız benim eşimle bir problemim yoktu tabii. Sizin durum farklı. Eşiniz ne diyor bu konuda.

Arkadaşlar hepinize samimi ve içten duygularınızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.. Tabiki doğurmaya karar verdim :) konuyu nasıl kapatacağımı bilemediğim için buradan son kez mesaj yazim istedim.. Inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

Konu kapanmıştır.

Back