Merhaba arkadaslar ben suan 12 haftalık hamileyim, esimle cok problem yasadık ayrılmayı bosanmayı kafaya koymuştum ama bebeği tek başına doğurmak, maddi manevi anlamda desteği kesmesi, bütün akrabalarımı arayıp sanki tüm suçlu benmişim gibi lanse etmesi, yanımda kalacak 1. derece ailemin hayatta olmaması gibi nedenlerle bir araya gelmek (Bebek en azından doğuncaya ele avuca gelinceye kadar) daha mantıklı geldi ve aynı evdeyiz tekrar. İlk günler iyiyiz gerekmedikçe muhatap olmuyorum, fazla samimiyet göstermiyorum.
Alkol alınca değişiyor, eğlenmek istiyor ordan oraya gezmek istiyor. Bugun yemek falan yedik dışarıda, o alkol aldı. Ordan kalkınca baska bir mekana gitmek istedi müzikli pub tarzı. Alkole devam edecek ben hamile halimle rezil olacağım belim bacaklarıma kramp giriyor zaten eve gidip uzanmak istiyorum bir noktada.. umrunda değil. Çıkıştım derdin eğlenmek oluyor alkol alınca gün bitmiyor sana dedim. Böyle söyleyince bağırdı sen ne demek istiyosun bilmem ne falan eve götürdü. Konusmadık bir süre sonra telefondan online kumar oynuyor. orda 100 bin gibi bir mebla kazanmış mutlu olmuş geliyor beni öpüyor sohbet etmeye calısıyor falan modu nasıl iyi.. bu arada kumarı normal karsılamıyorum her türlü kavgayı ettik bu zaman kadar. ama bırakmıyor gizlice oynamaya yöneliyor. ben de, "evimin geçimini sıkıntıya düşürecek bir duruma getirirsen o zaman bosanırım sen bilirsin" demiştim şuan öyle bişey yapmadığı için karışmıyorum kendi haline bıraktım sadece cocugumu düsünüyorum. Neyse parayı 1 saat sonra bitirmiş kaybetmiş. Az önceki sevecenlikten eser yok, surat beş karış tripler tavırlar falan. Noldu falan derken taaa kaş saat önce arabada yaptıgımız tartısmayı söylüyor, günler önce söylediğim bi söz falan. (ihtiyacın olursa altınlarımı vermem kumara oynadıgın para benim suçum değil demiştim) onu söylüyor durduk yere falan. Ben de ağladım kapandım odaya sinirlerime hakim olamıyorum sabır gösteremiyorum. Hep böyle dengesiz. Para varsa hayatı iyi yönde gidiyorsa bana da iyi. diğer türlü bana kötü davranıyor. Bugün ilk defa dışarda alkol alırken bebekle ilgili bişeyler sordu, kız gibi hissediyorum kız olsun dedi, isim muhabbeti falan. ama normalde yok. Ayrılmaya kalkınca da herkesi arayıp en sacma seyi bile anlatıp herkese haklı cıkma cabasına giriyor, rezil ediyor beni. -Poly kahvaltı hazırlamıyor şöyle böyle-demişliği var akrabalarımın cogu düşmaan gibi dedikoducu zaten gün doğuyor millete. Napacagımı sasırdım artık bi akıl veren cıkar belki hic iyi değilim psikologa randevu alıcam bu hafta