• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil akıl istiyorum

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Önceki sorunlarını okuyanlar biliyor. Özetle sekiz yıldır anne evindeyim. Eşimi kredi kartları yüzünden terkedip buraya sığınmıştım iki yaşındaki kızımla beraber. Boşanma davası açmıştım. Ancak eşim o günden beri pişman olduğunu söyleyip özürler dilemiş ben de ev alırsan dönerim demiştim. Aradan sekiz yıl geçti. Küçük de olsa alabileceği bir ev alıp maaş kartını bana bırakıp tapuyu da üzerime yaptı. Ev 1+1. Burası küçük kiraya verelim ve iki artı bir 2 ya da üçüncü kat kiraya çıkalım dedi. Nihayet yediyüze kiraya verip bin liraya kiralık bulduk. Ama annem istemiyor. Boşsn bu adamdan ben sana hem ev hem de araba alacağım diyor. Babamı da yanına çekti. Babam da çocuğu bırakmam diyor. Şaşırdım kaldım. Bana ne yapacağımı acilen söyleyin. Çocuk onbir yasında ve gidelim evimize diyor.

kredi kartı borcları ne içindi. 8 yıl beklemiş adam seni, taleplerini de yerine getirmiş daha ne istiyorsun? Yazık değil mi 8 sene çocuk babasından ayrı büyümüş ev almasını niye bekledin ki borcu bitince dönseydin bari.

8 yıl geçmiş aradan keşke bu sekilde bi kararsızlıga dusmeseydiniz eminim baba evde olsa bir düzen kurmussunuzdur

Aşınmış yıllanmış yıpranmış bir makina düşün tamir edersin belki cilalar onarırsın ama o makina genede eskiyen makinadır
Seni hiçbir zaman tam anlamıyla memnun etmeyecek belki yarı yolda bırakacak
Bunca verilen emek eziyette yanına kar kalacaktır

Siz ailenizin yanında da mutlu değildiniz ki ?!
Keşke aldığınız eve yerleşip kızınızla beraber yeni bir hayat kursaydınız.

Önceki sorunlarını okuyanlar biliyor. Özetle sekiz yıldır anne evindeyim. Eşimi kredi kartları yüzünden terkedip buraya sığınmıştım iki yaşındaki kızımla beraber. Boşanma davası açmıştım. Ancak eşim o günden beri pişman olduğunu söyleyip özürler dilemiş ben de ev alırsan dönerim demiştim. Aradan sekiz yıl geçti. Küçük de olsa alabileceği bir ev alıp maaş kartını bana bırakıp tapuyu da üzerime yaptı. Ev 1+1. Burası küçük kiraya verelim ve iki artı bir 2 ya da üçüncü kat kiraya çıkalım dedi. Nihayet yediyüze kiraya verip bin liraya kiralık bulduk. Ama annem istemiyor. Boşsn bu adamdan ben sana hem ev hem de araba alacağım diyor. Babamı da yanına çekti. Babam da çocuğu bırakmam diyor. Şaşırdım kaldım. Bana ne yapacağımı acilen söyleyin. Çocuk onbir yasında ve gidelim evimize diyor.

Anladığım kadarı ile maddiyata önem veriyorsunuz,anne baba ev araba alıyor diye boşayacak gibisiniz,Eş ev aldı diye barışmışsınız. Ayrılma sebebi kredi kartı.
Boşan bence de ortada sevgi filan yok.

Ortada sevgi falan kalmamış ki ev aldı diye barışacak mısınız yani ailenizin teklifi daha cazip gelmiş gibi size.

Borç ne borcuydu? Kızınız evimize gidelim derken babasının yanını mı yoksa anneannesinin yanını mı kast ediyor?

Bir de konu açıyosunuz cevap yazın be kardeşim.

Ben nedense cok üzüldüm kiziniz icin..Yazik çocuga..:KK43: Annesi ev sahibi olacak ,dedesigil bizim dedigimiz olacak diye babasiz büyümüş daha da büyümeye devam edecek..

Yazık eşinize çok üzüldüm çalışmış çabalams size kavuşmak için ev almış. Ama siz biraz maddiyatcisniz gibi anneniz ev araba diyince kafanız karışmış tabi bu eşinizi sevmiyor olduğunuzu da gösterir. Olan çocuğa oluyor her zmn ki gibi.

Eşinizi karakter, huy bakımından değerlendirince nasıl biridir? Aileniz parasal yöndem sorumsuz olduğu için sanırım eşinizi istemiyor. Neden bu duruma getirdi eşiniz.. Boşanmak kolay iş değil. Tak etmiş demek ki.. Artık sevgi karakter falan da kurtarmamış. Şu durumda sizi ev kurtarır mı? Bence bunu bir düşünün önce. Farz edelim evlendiniz, eve çıktınız. Bir hayal edin, sonuçları evliliğinizi iletişiminizi düşünün, diğer her şeyi katarak. Çünkü siz bu adamla evlilik yaşadınız. Yeni bir adım değil bu az çok bilirsiniz. O hayatı istiyor musunuz? Evi falan bırakın bir kenara. Borcu harcı yok düşünün. Kendi kararınızı kendiniz verin.

Aranızda sevgi yok bişey yok .
Olsaydı 8 yıl dayanamazdınız.

Kumar oynuyordu. Ama çocuğunu ve beni seviyordu. Terk edeceğimi aklına getirmemişti. Çünkü düzeltmek kumarı bırakmak için çaba gösteriyordu. Dibe vurunca tüm parasını kaybedince bıraktı. Yeni bir tuttu. Taşınacaktık. Ama annemin olayı girdi araya. Ona fırsat vermedi açık bir kapı bırakmadı. Düzelmez dedi çıktı. Ben eşimi sevmediğim için terketmedim onurumu borçtan kurtarmak için terkettim. Sekiz yıl sürmezdi ayrılık ama ben erteledim. Çünkü annem beni bırakmaz. Şimdi de bırakmaz.

Back
X