• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretime yeni başlayan arkadaşlar buraya lütfen!!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
a.s.Arkadaşlar hadi gelin hep beraber burdan nasıl çalıştığımızı ne yaptığımızı ve nasıl aklımızda daha iikalacağını konuşalım ve birbirimize öenrelim ben daha 1. sınıf öğrencisiyim vee hala sadece 1-2 konu her derstenn çalışmışımdır hadi hep beraber el ele verelim gelelim şunun üstesinden ne dersiniz :uhm::enbuyukkk:

Son düzenleme:
Merhaba msjını yeni gördüm bende 1.sınıf öğrencisiyim ve seninle aynı durumdayım artık korkmaya başladım sınıfta kalırmıyım diye ne yapsak ta bi an önce bitirsek şu konuları????????

Merhaba msjını yeni gördüm bende 1.sınıf öğrencisiyim ve seninle aynı durumdayım artık korkmaya başladım sınıfta kalırmıyım diye ne yapsak ta bi an önce bitirsek şu konuları????????

valla arkadaşım çalışıyoz çaluışıyoz ama ben kendi adıma söyleyim yok yani olacak gibi değil nasıl başa çıkacağımızı bende bilmiyorum fakat bu üniversiteyi bitirmeliyizzz onu çok ii biliyorumm kaydirigubbakcemile5:lepi:

Evet bende 1.sınıf öğrencisiyim.
Ben hala ders çalışamadım fırsatım olmuyorrr.
Siz hangı bolumdsınız ben tıbbı laborantlık okuyorummm

bende 1.sınıf öğrencisiyim bölümüm işletme.iyice sıkıntı basmaya başladı bugünlerde 4 sene de bitsin istiyorum uzamasın kalıcam diye korkuyorum :çok üzgünüm:

arkadaslar bende bankacılık 1.sınıf ogrencısıyım.daha once bı yuksek okul bıtırdım ve benım calısma taktıgım acıkogretım derslerını calısmadada ıse yarıyor.ben once okuyup altını cızıp sonra o konular hakkında baska bır kagıda soru cevap cıkarıyorum.sonrada sadece o soru cevapları calısıyorum.ınanın ıse yarıyor bence.aklımda kalıyor yanı.en azından deneyın derım.

ben halkla ilişkiler bölümndenim arkadaşlar.çok zor bir bölüm sayılmaz ama iktisat ve uygarlık tarihi çoooooookkkkk sıkıcı:(

ya ben maliye yazdım aama yok nasıl bitecek bu okul anlamadım yaa4 senede bitirmek istiyorum ama nasıl bitecek nisanda sınav var ve bendaha öle doğru düzgün ders çalışmış bile değilim ay delirecem valla

selam kızlar bende 1. sınıf işletmedeyim we hala şu sistemi anlamışta değilim zaten 2. dönem harç fiyatlarını bulamıyorum hiç bi yerde 27 şubat son günmüş peki bankaya parayı yatırdıktan sonra napıcaz yani büroya vericekmiyiz?:uhm:

Hayır büroya verme durumu söz konusu değil,dekont sende kalıyor bir pürüz çıkarsa diye sende bulunuyor cnm.

ben ilk defa öğrenci kartı çıkarıcam peki bu nasıl oluyo arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz a.s.

sayısalcı değilim ve sayısal evde çalışılarak geçilecek gibi gelmiyor bana,en azından bir sözelci için,ben ea çıkışlıyım ama mat.dan çok eksiğim var,onla uğraşmak istemiyorum şimdi.kamu yönetimi aklıma yatmıştı ama bu sitede kamu okuyanlar zor falan diyince geri adım attım,halkla ilşkiler okuyup sonra 4yıllığa tamamlama imkanı varmış sanırım,sadece işletme ve iktisat için mi geçerli bu?

Bende DışTicaret Okuyorum ilk seneyi tek seferde geçemeyeceğimi düşünüyorum çift dikiş devam

ama neden kimse ilgilemiyo ama yaaaaa:1no2:

ben bu sene başladım intibak sınısfındayım bir ara kendimi bayağı kaptırmısştım çalışmayada ara vereyim dedim bir baktım herbirşeyi unutmusum yine başlıycam hepsine bu ay inşallah emeklerimiz boşa gitmezde biter şu okul:içelim:

Back