Açıköğretim ilahiyat...

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.Ben düz lise çıkışlıyım.İstediğim bi bölüm olmamasına rağmen şuan sosyal bilgiler öğretmenliği 2.sınıf okuyorum.
Aöf ilahiyat okusam zorlanır mıyım? özellikle Arapça zorlar diyorlar.Hem dinimi öğrenmek olsun hemde sevdiğim bir işi yapmak adına istiyorum okumayı. Arapçam hiç iyi değil.Sizce napmalıyım?

Arapça kurs alırsan olur..ben biraz arapça bildiğim halde kitabı elime alınca afalladım..diğer dersleri okuman yeter ama arapçada yardım alman gerekir..istedikten sonra neden olmasın..başarılar canım..

Arapça kurs alırsan olur..ben biraz arapça bildiğim halde kitabı elime alınca afalladım..diğer dersleri okuman yeter ama arapçada yardım alman gerekir..istedikten sonra neden olmasın..başarılar canım..

Peki canım çok teşekkür ederim Arapça kursu şart.. :/

BAYANLAR,murat yayınlarının kitapları vardı konu anlatımlı özet,onlardan varsa elinde olan satın almak istiyorum,1.sene 2.dönem,2.sene 1.dönem 2.sene 2.dönem almak istiyorum,olursa çok ii olur

selamlar herkese...bende ilahiyat önlisans okuyorum..bu sene kaydoldum...
bu topiği yeni buldum tavsiye üzerine...çok iyi olmuş...
fikir tavsiye yardım ne varsa paylaşalım isterim..teşekkürler şimdiden..

herkese meraba ben de 2. üniversite olarak ilahiyata kayıt oldum bu sene

zevk için okuyorum 4 yıla tamamlama amacım yok şimdilik

:)

kızlar ilahiyat önlisanslar ara sınavda kaç üniteden sorumlu?
ben 6 diye biliyordum, ama 4 diyenler var? ara sınavda 6 ünite, dönem sonunda da bütün ünitelerden sorumluyuz diye biliyordum...
net bilgisi olan biri cevap yazabilirmi lütfen...

kızlar ilahiyat önlisanslar ara sınavda kaç üniteden sorumlu?
ben 6 diye biliyordum, ama 4 diyenler var? ara sınavda 6 ünite, dönem sonunda da bütün ünitelerden sorumluyuz diye biliyordum...
net bilgisi olan biri cevap yazabilirmi lütfen...

Bende 6 diye biliyorum, 4 olduğunu zannetmiyorum :S

Bende 6 diye biliyorum, 4 olduğunu zannetmiyorum :S

canım yaa bişey sorcam bu tpiğe pek uğrayan yok sorular cevapsız kalıyor..
yaa ben kitaplarımı alamadım hala..önlisans ilahiyat..gelmemiş halen..
yardımcı kitaptan çalışıyorum...ama kitap içerikleri değişmiş netten çalışın diyorlar...
netten nerden bulucam..bulamadım..e öğrenmeye bakıyorum 2010 yılının kitaplarını gösteriyor...2012 nin kitaplarını nerden bulurum internetten bilgisi olan bi yardım etsin lütfen...bunca çalıştığım boşa mı gitti yardımcı kitaptan...
aöf nin asıl kitaplarını hangi sayfadan bulurum?

canım yaa bişey sorcam bu tpiğe pek uğrayan yok sorular cevapsız kalıyor..
yaa ben kitaplarımı alamadım hala..önlisans ilahiyat..gelmemiş halen..
yardımcı kitaptan çalışıyorum...ama kitap içerikleri değişmiş netten çalışın diyorlar...
netten nerden bulucam..bulamadım..e öğrenmeye bakıyorum 2010 yılının kitaplarını gösteriyor...2012 nin kitaplarını nerden bulurum internetten bilgisi olan bi yardım etsin lütfen...bunca çalıştığım boşa mı gitti yardımcı kitaptan...
aöf nin asıl kitaplarını hangi sayfadan bulurum?

Yardımcı kitap dediğin nasıl bir kitap? Ben egemin kitabını aldım. Üniteler aynı. Murat yayınlarının bu sene yokmuş malesef :KK43:
Birde internette medine web diye bir site var. Bana oranın çok faydası oluyor. Bi incele istersen?

Yardımcı kitap dediğin nasıl bir kitap? Ben egemin kitabını aldım. Üniteler aynı. Murat yayınlarının bu sene yokmuş malesef :KK43:
Birde internette medine web diye bir site var. Bana oranın çok faydası oluyor. Bi incele istersen?
egem yayınları aöf kitapının soru bankasınımı aldın yoksa konu anlatımlısınımı bildiğim kadarıyla bu sene hiç bir yayın konu anlatımlı çıkarmayacak:) hangi bölümde okuyorsun cnm bu arada

egem yayınları aöf kitapının soru bankasınımı aldın yoksa konu anlatımlısınımı bildiğim kadarıyla bu sene hiç bir yayın konu anlatımlı çıkarmayacak:) hangi bölümde okuyorsun cnm bu arada

Konu anlatamını aldım canım. Bilmiyorum bu sene bir karışıklık var ama anlamadım :26:
İlahiyat bölümüm. Bu sene başladım :)

Gazelcim mesaj kutun dolmuş mesajımı gönderemedim. Buradan yazıyorum :KK66:
Yok canım, istediğin zaman yazabilirsin. Bence yardımcı kitaplardan devam et. Aöf'nin kitapları çok sıkıcı.. Bol bolda soru çöz, konular pekişsin. İnşallah iyi notlar alırsın :)

Konu anlatamını aldım canım. Bilmiyorum bu sene bir karışıklık var ama anlamadım :26:
İlahiyat bölümüm. Bu sene başladım :)

cnm o aldığın konu anlatımlı kitapının yeni olduğuna eminmisin konu anlatımlı kitaplar kalktı diyorlardı cnm çünkü satılmayacakmış artık

cnm o aldığın konu anlatımlı kitapının yeni olduğuna eminmisin konu anlatımlı kitaplar kalktı diyorlardı cnm çünkü satılmayacakmış artık

Canım ben kitap yeni basım demedim. Belki geçen senenin kitabıdır. Kapağında Yeni Sisteme Göre Düzenlenmiştir yazıyo.
Onun haricinde Temel bilgi teknolojileri konusunun başına bu derse çalışmayınız diye damga vurmuşlar.
Belki sadece T.B.Teknolojilerinin konusu uymuyordur.. :44: Diğer derslerde problem yoktur herhalde :) Yani inşallah ben öyle umuyorum..... :-)

Canım ben kitap yeni basım demedim. Belki geçen senenin kitabıdır. Kapağında Yeni Sisteme Göre Düzenlenmiştir yazıyo.
Onun haricinde Temel bilgi teknolojileri konusunun başına bu derse çalışmayınız diye damga vurmuşlar.
Belki sadece T.B.Teknolojilerinin konusu uymuyordur.. :44: Diğer derslerde problem yoktur herhalde :) Yani inşallah ben öyle umuyorum..... :-)

şaşkınlıklar içerisindeyim cnm kitapının resmini buraya paylaşma imkanın varmı:))

şaşkınlıklar içerisindeyim cnm kitapının resmini buraya paylaşma imkanın varmı:))

Tabii paylaşabilirim, işte bu..
$231120121404.jpg

kızlar ben murattan çalışmaya devam ediyorum...egem konuşuluyor burda sanırım, ama ben muratı almıştım...sonradan egem de almayım dedim..:KK43:
şöyle baktım konular aynı gibi değişiklik yok gibi..
bu arada ilahiyatın facebook sayfasında kesinlikle t bilgi teknoloji dersine eski kitaptan çalılşmayın yazmışlar...aöf nin kitabına çalışın diyorlar...gerçekten kontrol ettim hiç alakası yok yardımcı kitaptaki bilgisayar dersiyle aöf bilgisayarın
o yüzden bilgisayara ben aöf den çalışıcam sizde unutmayın sakın kızlar...

kızlar yaa bu arada ben kafayı sıyırmak üzereyim, bu islam sanatları tarihi dersi beni deli edecek...
az önce ikinci ünitesini bitirdim sorularını çözdüm ama ne çözmek yaa :KK43: hayatımda böyle bi rezalet görmedim yaa :KK43: çok zor bi ders..özellikle ERKEN DÖNEM İSLAM MİMARİSİ...kızlar yaa tek tek okudum üniteyi önemli yerlerini çizerek tekrardan okuyarak okudum, ardından soruları çözmeye geçtim yuhh kızlar bana...:KK43: çok moralim bozuldu...
10 dakka önce bitirdiğim ünitenin hemen ardından sorularını çözemediysem, sınava kadar zaten çoğunu unutucaz, sınavda napıcam ben yaa :KK43:
diğer derslerde böyle olmadı gayet güzel gidiyordum bu ders mahvetti benim moralimi..:KK43:

kızlar ben murattan çalışmaya devam ediyorum...egem konuşuluyor burda sanırım, ama ben muratı almıştım...sonradan egem de almayım dedim..:KK43:
şöyle baktım konular aynı gibi değişiklik yok gibi..
bu arada ilahiyatın facebook sayfasında kesinlikle t bilgi teknoloji dersine eski kitaptan çalılşmayın yazmışlar...aöf nin kitabına çalışın diyorlar...gerçekten kontrol ettim hiç alakası yok yardımcı kitaptaki bilgisayar dersiyle aöf bilgisayarın
o yüzden bilgisayara ben aöf den çalışıcam sizde unutmayın sakın kızlar...

kızlar yaa bu arada ben kafayı sıyırmak üzereyim, bu islam sanatları tarihi dersi beni deli edecek...
az önce ikinci ünitesini bitirdim sorularını çözdüm ama ne çözmek yaa :KK43: hayatımda böyle bi rezalet görmedim yaa :KK43: çok zor bi ders..özellikle ERKEN DÖNEM İSLAM MİMARİSİ...kızlar yaa tek tek okudum üniteyi önemli yerlerini çizerek tekrardan okuyarak okudum, ardından soruları çözmeye geçtim yuhh kızlar bana...:KK43: çok moralim bozuldu...
10 dakka önce bitirdiğim ünitenin hemen ardından sorularını çözemediysem, sınava kadar zaten çoğunu unutucaz, sınavda napıcam ben yaa :KK43:
diğer derslerde böyle olmadı gayet güzel gidiyordum bu ders mahvetti benim moralimi..:KK43:

ben de ilahiyat 2. sınıftayım...geçen sene ben de islam sanatlarına çalışırken kafayı yemiştim...size tavsiyem camileri,türbeleri,külliyeleri...vb..kodlayarak çalışın..bi de mutlaka geçen senenin sorularını çözmüş olarak sınava girin..geçen sene bize final sınavında, çıkan sorulardan baya çıkmıştı..
temel bilgi teknolojileri de sürekli çıkan sorulardan çıkıyor..ben hiç teknoloji dersine çalışmadan çıkan sorulara çalışarak AA almıştım..
gözünüzde çok büyütmeyin,çünkü zor derslerin çan eğrisi düşük oluyor...bi de en kolay dönemdesiniz..dersler gittikçe ağırlaşacak...ortalamayı yüksek tutmaya çalışın...
inş. yazdıklarımın bi faydası olur..

Son düzenleme:
X