Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben 254 puanla anadolu üniversitesi ilahiyat önlisansı kazandım..ama 2 yıl bitince napıyoruz geçişle yine açıktan dört yıl oluyomu geçmezsek önlisansla kurankursu hocası olabiliyomuyuz din kültürü öğretmenliği için ne yapmalı ben 24 yaşındayım iki çocuk annesiyim..bana bu sorular için yardımcı olursanız çok sevinirim...
2 tercih yapmıştım. 1. Eskişehir Aöf. ilahiyat önlisans
Diğeride Erzurum Atatürk Aöf. İlahiyat önlisans.
1. tercihime 280 puanla yerleşmişim. Bugün netten ön başvurumu yaptım. Bikaç günede gidip bürodan kayıt olurum inşallah.
Giriyorum bir yola, Rabbim sonumu açık eylesin
Hem imamhatip çıkışlı değilim, hem bebeğim olsun istiyorum, böyle olumsuz sebeplerim varken nedir bendeki bu ilahiyat okuma aşkı anlamadım Başarılı olurmuyum bilmiyorum ama denicem napiyim
Tecrübeli arkadaşlar şuraya bişeyler karalasalarda okusak
2 tercih yapmıştım. 1. Eskişehir Aöf. ilahiyat önlisans
Diğeride Erzurum Atatürk Aöf. İlahiyat önlisans.
1. tercihime 280 puanla yerleşmişim. Bugün netten ön başvurumu yaptım. Bikaç günede gidip bürodan kayıt olurum inşallah.
Giriyorum bir yola, Rabbim sonumu açık eylesin
Hem imamhatip çıkışlı değilim, hem bebeğim olsun istiyorum, böyle olumsuz sebeplerim varken nedir bendeki bu ilahiyat okuma aşkı anlamadım Başarılı olurmuyum bilmiyorum ama denicem napiyim
Tecrübeli arkadaşlar şuraya bişeyler karalasalarda okusak [/QUOT
meraba arkadaşım acaba bu senemi yerleştin bende aynı yere yerleşmek istiyorumda ,ygs den en çok sözelden yaptın galiba benim idealimdeki puan buydu bunu alırsam inşallah yerleşirim diyodum sizi okuyuncada çok sevindim.Bide kaç yanlış ve kaç doğruyla bu puanı aldınız lütfen yardımcı olun bana çok soru sordum ama napıyım çünkü bu bölümü çooooooook istiyorum
Benimde 2 yaşında bir oğlum var çok zor şartlarda çalışıyorum
arkadaşlar ben 254 puanla anadolu üniversitesi ilahiyat önlisansı kazandım..ama 2 yıl bitince napıyoruz geçişle yine açıktan dört yıl oluyomu geçmezsek önlisansla kurankursu hocası olabiliyomuyuz din kültürü öğretmenliği için ne yapmalı ben 24 yaşındayım iki çocuk annesiyim..bana bu sorular için yardımcı olursanız çok sevinirim...
İlahiyat 2. sınıftayım. Allah nasip ederse diplomamı alıcam. İlitamı da bitirmek nasip olur ileride kısmetse...
Merhaba,
öncelikle hayırlı olsun
ben de ilahiyatı önlisans olarak aöften okuyayım dedim ama okuduğum aöf bölümü maalesef şimdilik taş koyuyor ama Allah ömür verirse okunur geç olsun güç olmasın değil mi?
ne mutlu ki içinizden okumak gelmiş inşallah güzel bir bölüm de... hani mesleki yönünün yanında sosyal olarak kültür olarak da kendinizi geliştirmek ve yaşamınıza dahil edebilceğiniz bir dal
olumsuzluklar içinde bir ışık olur inşallah
Rabbim hayırlı zamanda inşallah bir evlat da nasip eder
bence önce oku, öğrenin kendinizi geiştirin şimdilik meşgalen bu olsun tekrardan hayırlı olsun
umarım bilenler yardımcı olurlar
sevgiler...
meraba arkadaşım acaba bu senemi yerleştin bende aynı yere yerleşmek istiyorumda ,ygs den en çok sözelden yaptın galiba benim idealimdeki puan buydu bunu alırsam inşallah yerleşirim diyodum sizi okuyuncada çok sevindim.Bide kaç yanlış ve kaç doğruyla bu puanı aldınız lütfen yardımcı olun bana çok soru sordum ama napıyım çünkü bu bölümü çooooooook istiyorum
Benimde 2 yaşında bir oğlum var çok zor şartlarda çalışıyorum
ARKADASLAR BU SENE 1. SINIFA BASLAYANLAR VARMI??(AÇIK ÖĞRETİM İLAHİYAT)arapçayı nasıl halletmeyi düşünüyosunuz?
ARKADASLAR BU SENE 1. SINIFA BASLAYANLAR VARMI??(AÇIK ÖĞRETİM İLAHİYAT)arapçayı nasıl halletmeyi düşünüyosunuz?
Çok teşekkür ederim, amin inşallah çok sağolun :)
Evet ben bu sene yerleştim. Sadece türkçe ve sosyal çözdüm. Doğru ve yanlışlarımı hatırlamıyorum ama zorlamadı beni pek.. Eminim sizde çok rahat kazanır ve yerleşirsiniz.. Ferah olun
Ben eşimden yardım alıcam, onun haricinde internette dersler falan varsa izlenilebilir :106:
çok teşekürler verdiğiniz bilgiler için birazdaha içim rahatladı bide şey dicektim ben düz lise mezunuyum imam hatipli ve meslek liseliler öncelikli olucakmış onlardan bana sıra gelirse tabi düz lise okuduğum için çok pişmanım
Bende önce ismekte arapça kursuna kayıt oldum..Ama sanırım oranın pek faydası olmıycak:26:..çünkü çıkan sorulara baktım genelde hep dilbilgisi..ama ismek direk pratik konuşma arapçasından başlıyor..bizim sınav zamanlarımız gelene kadarda dilbilgisine geçmemiş olurlar..ama ben internetten bi iki site buldum..arapcaegitimi.com Medineweb.net veilim hazinem buralara bir gözatın Facebookta da bi sayfjaları var..beraber çalışıp ortak birgün orda toplanıp birbirlerine soru sorarak çalışıyolarmış..ARKADASLAR BU SENE 1. SINIFA BASLAYANLAR VARMI??(AÇIK ÖĞRETİM İLAHİYAT)arapçayı nasıl halletmeyi düşünüyosunuz?