Sorularımı cevapladığınız için çok teşekkürler
anladığım kadarını yazıyım yanlışım varsa düzeltin lütfen
Yılda 4 sefer sınava girebiliyorum ama sınav parasını 2 sefer yatırıyorum demi
Seni hep burada görüyoruz , bizim çalışma sayfasını unuttun mu :26:
Ünite bildirimin varsa tabloya ekleyeyim .
(çok takipçi gördüm kendimi)
Notlarim kotu geldi. Arapça 20 türk dili ve inkiapta 40ar. Sadece tefsire adam akilli bakmistim egem sen o da 85 geldi. Düşünce tarihi 25 mezhepler ve fikih 45er geldi. Attiklarim bu sefer tutmamis pek. Kalacam muhtemelen. Bütünleme olmayacakmis dogrumu? Finallere sadece vize sonrasina egemen calisip girmeyi düşünüyorum. Arapçaya yine bakmiycam ve aticam ya tutarsa hesabi. Yazik kayit param yanacak tekrar harç odiycem ona üzülüyorumbitseydi iyi olacak ti ama görünen o ki kaldim şimdiden. Pek kurtulmaz bu notlar. Çalışmaya vaktim ve gücüm yok
Calisamiyorum. Cuma günü tasinicam hemde şehir degistirerek. Canimda istemiyor calismak. Gece mi cem
Arkadaşlar sinav sorulari nasil geldi zormuydu
nasıl yani siz 80 ve 30 zor mu geçtiniz? Geçen dönem yani arapça2 deçok çıkmış soru sorulmuştu o yüzden çan yükselmişti ama bu dönem aynı şeyin lacağını sanmıyorum. benim durumum kötü o zaman hep 40 yada 30 alıyoum :) .... bütün dersleriniz mi kötü geçti ? Tahminim10 şubat gibi açıklanır. En fazla 3 hafta içinde açıklıyorlar çünküYa bütün derslerden DD bile alsam ortalamam mezun olmaya yetiyo. Arapça ortalamasi yuksek oluyor gecen donem vize 80 final 30 zar zor geçmişim. Bu donem vize 20 final de ne kadar tutturdum meçhul. Geciversemde bitse de rahatlasam. Seneye tekrar giresim yok. Bütünleme olsa hic uzulmicem. Ne zaman aciklanacak acaba? Bilgisi olan varmi
nadıl yani siz 80 ve 30 geçemediniz mi ? Çan kaçtı ki acaba ... benim durumum kötü o zaman hep 40 yada 30 alıyoum :) .... bütün dersleriniz mi kötü geçti ? Tahminim10 şubat gibi açıklanır. En fazla 3 hafta içinde açıklıyorlar çünkü
Mavi profilimde gördüm yazını , 80 vize 30 final ortalaması 45 , vize 30 final 50 ise 44 . Çok fark yok aslında .Yani vizede 80 olunca insan yanılıyor ama finalde bir 50 her şeyi kurtarabiliyor
evettt :) geçmişim hepsini inkilapdan koşullugeçmişim :) arapçadan 55 almışım .... çok şükür bu dönem de bittiArkadaslar sonuclar aciklandi durumlar nasil
inşallah sendegeçersin :) ... şöyle söyleyeyim geçen yıl arapça nın dd puanı yaklaşık 29 sanat tarihinin ki yaklaşık 28 miş. 40 ve üzeri alman yeterli gibi görünüyor ama tabi çana da bağlı ama yorumlardan okuduğum üzerine her zman sanat tarihi düşük oluyormuş arapça konusunda birşey diyememgözünüz aydin kizlar,darisi diger dönemlere ins..
bizimsinav bu hafta sonu cok korkuyorummmm
ilk sinavlarim arapca ve sanat tarihi haric güzel cok sükür arapcayi caliyosurum ufaktan bir umudum var gibi ama sanat tarihi berbattt özetle ve gecmis sorularla giricem,tr de hic cikmis soru yoktu ins burda sorarlar,kalmak istemiyom ya((
trde sanat tarihi ve arapcanin en düsük gecme puani nedir?
benim vizede arapca 40
sanat 30
ben birinci sınıf ikinci dönem de pek zorlanmamış hatta en az çalıstığım dönemdi sadece arapça zordu ondan da kaldım :)ya cok şükür bende geçmişim
not ortalamamda baya iyi
1.sınıf 2.donem zormu arkadaşlar