Açıköğretim ilahiyat...

bende geçen yıl ilk dönem yüksek onu, ikinci dönem onur belgesi almıştım...
bu yıl hayal oldu resmen..okadar çalıştım didindim...notlarım orta şekerli..:KK5:
mezhepler tarihi 40 :KK14: ona çok üzüldüm..nasıl oldu anlamış değilim..
arapçan kaç peki ? :KK1: benim 35 :KK1::KK1: bu büyük başaı benim için hiç çalışmadım ve giriş arapçadan başka birşey bilmiyorum ve sıfır kelime :KK1::KK1:

Hayir ticaret lisesi mezunuyum ama dini egitim veren kurslara gittim ama bir tek arapca ve fikihin bazi konularinda kolaylik oldu gerisine cok calistim

hımmm şanlısın arapçadan yana:KK1:

benim türk dili 60 geldi çıkmış sorulra bakmıştım sadece ınkılap 40 geldi :KK15:

arapçan kaç peki ? :KK1: benim 35 :KK1::KK1: bu büyük başaı benim için hiç çalışmadım ve giriş arapçadan başka birşey bilmiyorum ve sıfır kelime :KK1::KK1:

hımmm şanlısın arapçadan yana:KK1:

benim türk dili 60 geldi çıkmış sorulra bakmıştım sadece ınkılap 40 geldi :KK15:

Turk dili 40 inkilap 55 din psikolijisi 50 gerisi yüksek cok yoğundum calısacak zamanim yoktu bende evde uşak gibiyim bari uşaklar ücret alıyor benim ki karın tokluğuna

Turk dili 40 inkilap 55 din psikolijisi 50 gerisi yüksek cok yoğundum calısacak zamanim yoktu bende evde uşak gibiyim bari uşaklar ücret alıyor benim ki karın tokluğuna

maşallah sana . evlisin ve çocukların var sanırım :)

maşallah sana . evlisin ve çocukların var sanırım :)[/QU

Yarim evet sadece evli ama onun yaninda bir ton is daha var saymak istemiyorum daha hic 100 almadim ona uzuluyorum 95 aldim arapcadan hem yuksek not almak istiyorum hem de zamanim az

maşallah sana . evlisin ve çocukların var sanırım :)[/QU

Yarim evet sadece evli ama onun yaninda bir ton is daha var saymak istemiyorum daha hic 100 almadim ona uzuluyorum 95 aldim arapcadan hem yuksek not almak istiyorum hem de zamanim az

öyle deme fatma öyle deme sıkma canımı 95 ne ya :KK19::KK19: çan eğrisinden de geçemeyeceğim

öyle deme fatma öyle deme sıkma canımı 95 ne ya :KK19::KK19: çan eğrisinden de geçemeyeceğim

Mutsuzluğumu bu notlarla telafi etmeye çalışıyorum bir tek ders calışıyorken sıkıntılarımı birazcık unutuyorum gecen yıl ders çalışırken o kadar cok gözyaşı döktüm ki anlatamam inş bu yıl öyle olmayacak

Hem sen oyle kalırım diye dusunme kac kisi 90 ve uzeri aliyorki hem zaten o kadar emek vermeye calisiyorum her gece ruyama giriyor dersler acaba diyorum onumuzdeki senede halkla iliskiler mi okusam

Arkadaslar onemli olan dinimizi saglikli bir sekilde ogrenip uygulamak onun icin cok calusmak gerekiyor boylelikle hem ogrenmis hem de yuksek not almis oluyorsun

Mutsuzluğumu bu notlarla telafi etmeye çalışıyorum bir tek ders calışıyorken sıkıntılarımı birazcık unutuyorum gecen yıl ders çalışırken o kadar cok gözyaşı döktüm ki anlatamam inş bu yıl öyle olmayacak

Hem sen oyle kalırım diye dusunme kac kisi 90 ve uzeri aliyorki hem zaten o kadar emek vermeye calisiyorum her gece ruyama giriyor dersler acaba diyorum onumuzdeki senede halkla iliskiler mi okusam

Allah sıkıntılarını gidersin . İnşallah sıkıntısız geçer... niçin halkla ilişkiler düşünüyorsun ? çalışıyor musun peki ?

selamün aleyküm
ben ihl son sınıfta okuyorum sınavsız geçiş hakkımı kullanarak önlisans başvusu yaptım.
(4 yıllık açık ilahiyat yokmuş)
her neyse şimdi sziden istediğim,yeterlilik,formasyon,ilibişey dediğiniz konularda ve ilahiyata başvurduğunuz süreçten şuanki sürece kadar dikkat etmem gerekenler.
neyi nasıl yapmalı
nelere dikkat etmeliyim?
ders anlamınnda,başvurular anlamında,
nette araştırmaya çalışıyorum fakat çok net bilgiler yok yaşayanlardan ne nedir öğrenmek istiyorum
.sınavlara nerde girilir?
hafta sonlarımı içi mi?
nerelerde sınav olunuyor?
kaç soru soruluyor?
başarı için ne gerekiyor?
bide ben şimdi kayıt oldum ama hala imam hatip son sınıfta okuyorum ne zaman ilahiyata başlarım?
hiç ön lisans vs.gibi mezun olup göreve başlayan tanıdığınız varmı?
ne gibi görevlere atanıyorlar?
harçlar ne kadar?
gibi gibi...yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşşekkür ederim.

selamün aleyküm
ben ihl son sınıfta okuyorum sınavsız geçiş hakkımı kullanarak önlisans başvusu yaptım.
(4 yıllık açık ilahiyat yokmuş)
her neyse şimdi sziden istediğim,yeterlilik,formasyon,ilibişey dediğiniz konularda ve ilahiyata başvurduğunuz süreçten şuanki sürece kadar dikkat etmem gerekenler.
neyi nasıl yapmalı
nelere dikkat etmeliyim?
ders anlamınnda,başvurular anlamında,
nette araştırmaya çalışıyorum fakat çok net bilgiler yok yaşayanlardan ne nedir öğrenmek istiyorum
.sınavlara nerde girilir?
hafta sonlarımı içi mi?
nerelerde sınav olunuyor?
kaç soru soruluyor?

başarı için ne gerekiyor?
bide ben şimdi kayıt oldum ama hala imam hatip son sınıfta okuyorum ne zaman ilahiyata başlarım?
hiç ön lisans vs.gibi mezun olup göreve başlayan tanıdığınız varmı?
ne gibi görevlere atanıyorlar?
harçlar ne kadar?
gibi gibi...yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşşekkür ederim.
aleyküm selam tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir sayfa öneriyorum size medinewebforum burda bulabiliriniz . Çok soru sormuşsunuz vaktim olsa yazardım am vaktim yok :2::2::2::2::2:

Notlarim kotu geldi. Arapça 20 türk dili ve inkiapta 40ar. Sadece tefsire adam akilli bakmistim egem sen o da 85 geldi. Düşünce tarihi 25 mezhepler ve fikih 45er geldi. Attiklarim bu sefer tutmamis pek. Kalacam muhtemelen. Bütünleme olmayacakmis dogrumu? Finallere sadece vize sonrasina egemen calisip girmeyi düşünüyorum. Arapçaya yine bakmiycam ve aticam ya tutarsa hesabi. Yazik kayit param yanacak tekrar harç odiycem ona üzülüyorum :KK43: bitseydi iyi olacak ti ama görünen o ki kaldim şimdiden. Pek kurtulmaz bu notlar. Çalışmaya vaktim ve gücüm yok

Kızalar sizden acil cevap bekliyorum çünkü hiç bir şey bilmiyorum ne yapıcım karar veremedim
sıkıntımı anlatayım yeni ikiz annesi oldum aöf kayıt yaptım ama tabiki sınava giremedim benim ilk sınavım olacaktı ama ben hastahanedeydim hatta öğrenci belgemi bile alamadım daha şimdi tekrar kayıt mı yeniliyeceğim bu güz dönemi sonu sınavına ben girebiliyormuyum hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim nası ders çalışırım onuda bilmiyorum ama en azından her sınavda bir iki ders geçsem kardır bana bir yol gösterebilirmisiniz

Kızalar sizden acil cevap bekliyorum çünkü hiç bir şey bilmiyorum ne yapıcım karar veremedim
sıkıntımı anlatayım yeni ikiz annesi oldum aöf kayıt yaptım ama tabiki sınava giremedim benim ilk sınavım olacaktı ama ben hastahanedeydim hatta öğrenci belgemi bile alamadım daha şimdi tekrar kayıt mı yeniliyeceğim bu güz dönemi sonu sınavına ben girebiliyormuyum hiç bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim nası ders çalışırım onuda bilmiyorum ama en azından her sınavda bir iki ders geçsem kardır bana bir yol gösterebilirmisiniz

Merhaba :) kayıt yaptırdığinız için bu güz dönemi yılsonu sınavına da girebilirsinz. Bürodan ögrenci belgeni sınav giris belgeni alman yeterli. Kredisi yüksek derslerin unite özetlerine ve ünite sorularıni cözmeni çikmis sorulara bakmani tavsiye ederim. İlk sinava girmedigin icin ilk sinav 0 sayilacak ama çan eğrisi oldugu icin gecme sansin var . Bu arada Allah klaylik versin Allah anali babali buyutsun :)

Merhaba :) kayıt yaptırdığinız için bu güz dönemi yılsonu sınavına da girebilirsinz. Bürodan ögrenci belgeni sınav giris belgeni alman yeterli. Kredisi yüksek derslerin unite özetlerine ve ünite sorularıni cözmeni çikmis sorulara bakmani tavsiye ederim. İlk sinava girmedigin icin ilk sinav 0 sayilacak ama çan eğrisi oldugu icin gecme sansin var . Bu arada Allah klaylik versin Allah anali babali buyutsun :)

Sağol canım Allah razı olsun o zaman gidip belgemi alıp sınava giriyim hangi dersin ne kadar kredisi var nerden öğrenebilirim

Sağol canıem Allah razı olsun o zaman gidip belgemi alıp sınava giriyim hangi dersin ne kadar kredisi var nerden öğrenebilirim

Rica ederim :) öğrenci bilgi sayfandan öğrenebilirsin tüm detayları şifrenle giriş yaparak

Rica ederim :) öğrenci bilgi sayfandan öğrenebilirsin tüm detayları şifrenle giriş yaparak

Seni hep burada görüyoruz , bizim çalışma sayfasını unuttun mu :26:

Ünite bildirimin varsa tabloya ekleyeyim .

(çok takipçi gördüm kendimi :KK1:)

aof calisma kitapları satan bi kirtasiyeye gidip konu özetleri var ondan alabilirsin 50tl idi. Bana pahali geldi sadece çözümlü soru bankası aldim 30tl ye. Ordan calistigim ders 85 geldi. Calisamadiklarimi da attim notlarim zaten yukarda yazmistim. Kayit parasini yatirip kaldigin yerden devam edebiliyosun. Ben 2009da kayit yaptirdim. 1. Sinifi bitirdim 2 yol kayit yenilemedim. Sonra parayi yatirinca bahar döneminden devam ettim. Simdi güz dönemini bitirince okul bitiyor ins

X