canım e öğrenme portalından çöz yine de...hepsi yanlış olacak değil ya...bir ikisi yanlışsa bile pek kaybın olmaz...hiç soru çözmeden girme sınava...bence çöz onları
e öğrenme portalında deneme sınavı mı var ? daha yeni duyuyorum ya link verirmisniz
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
sag üst kösede giris yaziyor ,oraya ögrenci numarani ve sifrenizle giris yapmalisiniz,daha sonra calisma alanima girip istediginiz dersi incleyebilirisniz
Gözünüzde buyuttukce zorlasiyo. Bence kasmayin kendinizi bukadar. Çok bilince çok karisiyo. Bugün basladim calismaya. Kredisi en yüksekten basladim. Tefsir çok zevkliydi. 4. Unitedeyim, kizim yeni uyudu. Tefsiri bitirip yatmayi hedefliyorum uyanmazsa. Sadece egemden calisiyorum. Özeti okuyup soru çözüp yeni üniteye geciyorum. Yaklasik 30dk suruyo 1 ünite. Tüm dersler bitermi bilmiyorum yetiştiği kadar calisip giricem inş. Rahat olun. Bu kadar rahat olmak çok yariyo inanin. Son dönemimdeyim. Kalirsamda gectiklerime sukrederim. Atla deve değil ya bi daha gireriz . basarilar
kolay gelsin o zaman dua et bana attıklarım tutsun:)arapçayla sanat tarihini atıcam kesin:)
inşallahkizlar simdi bahar döneminin ara sinavina girecegiz ya,daha sonrada son sinava ,puanlar belli olurken bu ikisinin ortalamasimi ele alinacak gecip veya kalabilmemeiz icin,eger öyle ise ilk sinav kötü gecerse ikinci sinvada kurtarma sansimiz olur,ins öyledir ..
cünkü ben bi yandan almanca kursuna gidiyorum 5 gün dogru dürüst calisamadim,almanca kursu yakinda bitiyor ,en azindan ikinci sinava SIKI calisip ilk sinavi kurtaririm diye düsünüyorum..
sonuçlar açıklandı kızlar :)
Turk dili fiyasko gerisi fena degil ama soz verdim bu donem cok calisicam ins
inşallah sözünü unutmazsın :) ben unutuyourum çünkü :) :) benimde arapça kötü ınkılap eh biraz umut var diğerleri 55 üzeri
Gecen yıl birinci donem onur ikinci donem yuksek onur aldim bu yil yine istiyorum ama calisamiyorum sanki nazar degdi
çok iyi maşallahimamhatip mezunumusun peki ?
bende geçen yıl ilk dönem yüksek onu, ikinci dönem onur belgesi almıştım...
bu yıl hayal oldu resmen..okadar çalıştım didindim...notlarım orta şekerli..
mezhepler tarihi 40ona çok üzüldüm..nasıl oldu anlamış değilim..