Açıköğretim ilahiyat...

Gözünüzde buyuttukce zorlasiyo. Bence kasmayin kendinizi bukadar. Çok bilince çok karisiyo. Bugün basladim calismaya. Kredisi en yüksekten basladim. Tefsir çok zevkliydi. 4. Unitedeyim, kizim yeni uyudu. Tefsiri bitirip yatmayi hedefliyorum uyanmazsa. Sadece egemden calisiyorum. Özeti okuyup soru çözüp yeni üniteye geciyorum. Yaklasik 30dk suruyo 1 ünite. Tüm dersler bitermi bilmiyorum yetiştiği kadar calisip giricem inş. Rahat olun. Bu kadar rahat olmak çok yariyo inanin. Son dönemimdeyim. Kalirsamda gectiklerime sukrederim. Atla deve değil ya bi daha gireriz . basarilar

Son düzenleme:
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

sag üst kösede giris yaziyor ,oraya ögrenci numarani ve sifrenizle giris yapmalisiniz,daha sonra calisma alanima girip istediginiz dersi incleyebilirisniz

sorulara baktım çıkmış sorular iki test çözdüm sadece diğerleri belki aynı değildir . bu dönem kalsın gelecek döenem bakarım tekar inşallah hepsine :) şimdi o kadar para verdiğim soru bankasından çözeyim yazık olmasın teşekkürler bu arada .
aslında başka sitelerde de online deneme sınavlaarı varmış öyle dediler ama hiç inceleyip bakamadım

aynen tefsir çok çok zevkli aynı şekilde günümüz fıkıh problemleri de sadece psikoloji biraz bayıyor sen arapçaya baktın mı peki hiç ? ben genel lise mezunuyum arapça hiç yoktu ki geçen sene dvd lerle ilerliyorudm abya yol katetmiştim :) arapça 1 iyi puanla geçmiştim aam düğün vs hazırlığı derken arapça 2 ve arapça 3 e hiç çalışamdım dvd lere de bakamadım hiç fırsat olmadı tekrarlarla o yüzden arapça kaydı gitti ellerimden beni geren sadece arapçalar yoksa diğerleri pek problem değil ya çok şükür

kizlar simdi bahar döneminin ara sinavina girecegiz ya,daha sonrada son sinava ,puanlar belli olurken bu ikisinin ortalamasimi ele alinacak gecip veya kalabilmemeiz icin,eger öyle ise ilk sinav kötü gecerse ikinci sinvada kurtarma sansimiz olur,ins öyledir ..

cünkü ben bi yandan almanca kursuna gidiyorum 5 gün dogru dürüst calisamadim,almanca kursu yakinda bitiyor ,en azindan ikinci sinava SIKI calisip ilk sinavi kurtaririm diye düsünüyorum..

inşallah bende kendim için öle umut ediyorum

benimki iyiydi özellikle arapça korktuğum kadar değilmiş brazcık ibadet esaslarında takıldım ama oda genel olarak iyiydi zaten arkadaşlar çıkmış sorulardanda vardı

inşallah sözünü unutmazsın :) ben unutuyourum çünkü :) :) benimde arapça kötü ınkılap eh biraz umut var diğerleri 55 üzeri

Gecen yıl birinci donem onur ikinci donem yuksek onur aldim bu yil yine istiyorum ama calisamiyorum sanki nazar degdi

bende geçen yıl ilk dönem yüksek onu, ikinci dönem onur belgesi almıştım...
bu yıl hayal oldu resmen..okadar çalıştım didindim...notlarım orta şekerli..
mezhepler tarihi 40 ona çok üzüldüm..nasıl oldu anlamış değilim..

Seni anliyorum bende turk dili icin cok uzuldum ama calisamadim ins acigi kapatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…