Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyük ihtimal tek ders sınavı olur . Bütünleme zor ama yeterlilik hakkında bilgim yok ..... hangi dersten kaldın?Korktugum basima geldi ve maleseg mezun olamadim. Sadece 1 dersten kalmisim keşke bütünleme yada tek ders sinavi olsa da mezun olabilsem. Üzüldüm 1 derscik kalinca. Boşu boşuna 1 yil. Butunleme ve yeterlilik Simavi olursa haber vwrirmisiniz kizlar
s.a kızlar ikinci sınıflar için egem yayınlarının özet kitabı varmı acaba bilen varmı?
birinci sınıflar için varmış, ama ikinci sınıflar varmı yokmu bilmiyorum
egem den çalışacağım bahar dönemine, aöf kitaplarından iflah geldi artık....
bilen varsa yazabilirmi lütfen, soru bankası değil, özet kitabı istiyorum...
bir bilgim yok maelsef,bir tek lider yayinlarini biliyorum,hem özet hem soru kitapcigi olarak ama ise yararmi bilemiyorum
anladim canim,bulabilirisn ins.ben sedece kitapyurdun dan alisveris yapabiliyorum ordada bütün kitaplar yok malesef,zaten üniteleri okumayincada icim rahat etmiyor,elimden geldigince okuyup kendim özet cikarmaya calisicam, ama daha kayitlar bile acilmadi daha kayit olucaz kitaplar gelicek derken sinava 1 1,5 ay kadar bir zaman kaliyor ve bu zamanda bana cok az geliyorcanım egemi çok tavsiye ediyorlar, bu yıl egemden çalışanlar hep yüksek puanlar almışlar...
ben aöf kitaplarından çalıştım bu yıl notlarım orta halliydi...
egemden çalışacam inşallah ama kitabı bulamadım bir türlü haftaya kayıt yaptırmaya gidince alacağım inşallah bulabilirsem...
anladim canim,bulabilirisn ins.ben sedece kitapyurdun dan alisveris yapabiliyorum ordada bütün kitaplar yok malesef,zaten üniteleri okumayincada icim rahat etmiyor,elimden geldigince okuyup kendim özet cikarmaya calisicam, ama daha kayitlar bile acilmadi daha kayit olucaz kitaplar gelicek derken sinava 1 1,5 ay kadar bir zaman kaliyor ve bu zamanda bana cok az geliyor
haklısın canım kayıt olur olmaz kitapları verseler yetişriz ama nerdeyse 1 ay oyalıyorlar...
kalan sürede de aöf kitaplarından çalışabilmek için yürek ister vallahi...
o yüzden bi an önce yardımcı kitap almak lazım...inkılap ve arapçaya aöf den çalışacağım zaten ama diğer derslere egem den çalışacağım
inşallah...:26: hayırlısı olsun..
ben geçen sene karacan soru bankası almıştım çok memun kalmıstım bu sene de egem deneyeyim dedim .... egem in bildiğim kadar tek konu anlatımı yok özet+soru bankası var ama beğenmedim egemi. Bu dönemde murat yayınları almayı düşünüyorum.... :)
egemin de özetleri de ki üç syfa. Derslrin konlarına ders kitaplarından çalışmak şartmuratı hiç tavsiye etmem canım, muratın eski özet kitapları yasaklandığı için yeni üretilen özetli kitabı çok kötü...ben aldım 30 lira da para verdim hiç bir işe yaramadı...her üniteye 2 sayfa özet yapmışlar...2 sayfadan özet mi olur allah aşkına, sanki konu başlıklarını okuyup geçiyormuşsun gibi oluyor.....soru bankası olarak murat iyi ama özet olarak hiç ama hiç iyi değil...
egemin de özetleri de ki üç syfa. Derslrin konlarına ders kitaplarından çalışmak şart
bende yardımcı kitap aldım ama pek bi işime yaramadı doğrusu.. kitaptan çalışmak şart çünkü birebir aynı ifadeleri soruyolar.. egem di kitabım bu arada.. birisi murat yayınlarını özdü ama ben yardımcı kitap almamayakarar verdim. onun yerine kitabı bir kez daha okurum..
aslında en güzel çalışma şekli kitaptan bir yandan çalışıp bir yandan özet çıkarmak ve sınava bir hafta kala o çıkardığın özetlere çalışmak..,ama özet çıkarmak çok zaman alıyor....o yüzden ben önemli yerlerin altını çizerek gidiyorum...sınava yakın o altını çizdiğim yerleri tekrar okuyorum...egemi çok övdüler diye alacaktım, almasam mı acaba,:26:
Kizlar ilahiyat 2. Siniftayim. Bahar donemi sinavlara giremeyecegim. Harc yatrmasam dondurmus sayilir miyim ya da herhangi bi sorun cikmadan seneye verebilir miyim bu donemi?
Cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar ilahiyat 2. Siniftayim. Bahar donemi sinavlara giremeyecegim. Harc yatrmasam dondurmus sayilir miyim ya da herhangi bi sorun cikmadan seneye verebilir miyim bu donemi?
Cevaplarsaniz sevinirim
benim bildigim harci yatirmadimi otomatikmen donuyor ama yinede universiteye bir bilgilendirme dilekceside yollansa daha garanti olur diye düüsnyüorum
canım harcı yatırmazsan otomatikman donmuş oluyorsun...dilekçeye falan gerek yok bildiğim kadarıyla...