Açıköğretim ilahiyat...

cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

günaydın tesekkur ederim canım
aldığın siitenın lınkını mesaj atarmısın bana cunku imam hatiplide degılım sadec kuran okuyabılıyorum o kadar

canım link eklemek yasak..o yüzden eklemedeim zaten...
hikmet cücen yaz googleda bulursun zaten arapça yardımcı kitap diye...birinci sınıf dersen görürsün...

canım önce ekle silden bahsedeyim...sen birinci sınf olduğun için ekleme veya silme yapmayacaksın..okulun sana atadığı dersleri almak zorundasın...
sadece ekle sil sayfasına girip onaylayacaksın okadar...
ekle sil sayfasını bulursun zaten internet şifrenle aöf sayfana agirip ekle sil işlemleri bölümünü görürsün zaten...
onaylaman yeterli olacak..

soru bankasını ben murat yayınlarının kitabını aldım..yurt dışında bulamaman normal..netten de sipariş edebilirsin...googla da arattır murat yayınları ilahiyat birinci sınıf soru bankası yaz çıkar...sipariş et bi kaç güne gelir...

tesekür ederim.......

bu nasil sence,baska sitelerin buraya yollama problemi oluyorda

kitapyurdu: kitap - Kredili Sisteme Göre Arapça Soru Bankası 1. ve 2. Dönem - Hikmet Cücen, kredili sisteme göre arapça soru bankası 1. ve 2. dönem, KREDILI SISTEME GÖRE ARAPÇA SORU BANKASı 1. VE 2. DÖNEM,

yukardaki yorumları okursan diğer bi arkadaşa tavsiye ettim bu kitabı bende aldım bundan çok guzel bi kitap...mutlka almalısın..

hikmet cüceni diyosun dimi canim,baktim onuda buldum konulari bitirince alicam ins..suan daha ianc eseslarini bitirdim,ibadet eseslrindan 3.ünitedeyim bizim sinav 12 13 ocakta ama acele etmem lazim biliyorum :)

tarihde cok zorlanicam galiba isimleri aklimda tutamiyorum fazla :)

birinci sınıflara çok zor sormuyorlar canım korkma fazla..ben geçen yıl çılgınlar gibi çalıştım yaladım yuttum hepsini...
ama sınava bi girdim, çok basit yerlerden sormuşlar...keşke bukadar strese girmeseydim bi sefer okuyup geçseydim dedim kendi kendime..sende göreceksin bak hiç korkacak bişey yok...

12-13 ocakmı
15-16 arlık değilmi sınav tarihleri

gazel çok teşekkür ederim tavsiye ettiğin kıtabı aldım daha gelmedi ama ben soru bankasını degılde konu anlatımı aldım soru bankası cok gereklımı

12-13 ocakmı
15-16 arlık değilmi sınav tarihleri

yurt dışında tarih farklı canım
normalde 14-15 aralık..

gazel çok teşekkür ederim tavsiye ettiğin kıtabı aldım daha gelmedi ama ben soru bankasını degılde konu anlatımı aldım soru bankası cok gereklımı

valla canım ben konuları bitirdikten sonra test çözerek pekişiyorum yoksa anlamıyorum hiç...

selam kızlarr bende ilahiyat birinci sınıfı okuyorum bilen biliyor.derslere çalışıyorum inşş sorun olmayacak. yalnız ben bir konuda bilgi istedim arkadaşlar kayır ücreti yatırdık. ve sınava gircez aralık 14 15 de. sonrasında tekrar ikinci dönem ücreti varmış ne kadr vss bilen var mı ?

genelde ilk dönemle ayni oluyor diye biliyorum

Evet kayit ucreti her donem yeniden yatiriliyo yine 230civar olur.
ben hala baslamadim calismaya, hatta elimde kitaplar bile yok, haftaya tasinicam baska bi sehire, bu hafta kitaplari ve bide cikmis sorularin fotOkopilerini almaYa calisicam, bitanede soru bankasi alirim belki. Son hafta basliyorum ben, vaktim yettigi kadar aof kitaplarindan ozet okuyorum, konularada hizli gozatiyorum, aciklamalo bi soru bankasindan cevap ve aciklamalari okuyorak soru cozuyorum zaten soru bankalari hep cikmis sorulardan olusuyo, bide bulabilirsem son 2yil ciikmis sorulara bakiyorum, sinava gidiyorum, bazen bazi dersler icin bunlardan sadece birini bile yaptigim ve gectigim oldu vaktim yetismeyince unuite eliyorum. 13aylik bi kizm var, vaktim ne kadar oldugunu anlarsiniz. :) ama cok sukur hep gectim, bu donemide gecersem bitiyo okul. Ortalama suan 2.82. Bide ben sinavda su sistemi uyguluyorum cok ise yariyor. 5 sik esit dagilmis oluyor, yani cevaplar 4tane A, 4tane B... Ve 4tane E iceriyor olmali, tum aof cikmis sorularinin cevap anahtarlarindan bakabilirsiniz, genelde esit dagilmis oluyo, ben sinavda bilemediklerimi buna gore atiyorum. Arapcadan malesef atarak 3 donem gectim. Bilerek gecmeyi cok isterdim. Cikmis sorulara baktim sadece arapcadan ve bu sistemle attim. Bazen calisamadigim derslerdede cok ise yaradi

Son düzenleme:

birinci dönemle aynı fiyat cnm..

evet bu taktik doğru canım..ama keşke bilerek geçsen daha iyi olur...imkanın yoksa mecbursun dimi...
hayırlısı olsun...bebeişini sağlıkla büyüt...
benimde bi oğlum var..allah bağışlasın hepimizinkini...hem anne hem ev hanımı, hem eş hem öğrenci
zor işimiz beeeee

bilerek geçmek bu kitaplarla çok önemli değil bence, çünkü ben bu kitplardak, bilgilerin doğruluğuna şüpheyle yaklasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…