slm kızlar nasılsınız....pek uğrayan yok buraya...
dersler ne alemde bitirdinizmi bakalım...
ben diğer dersleri fulledim çok şükür...arapçayı sona bırakmıştım...dün ilk üniteyi bitirdim mezit fiilleri...
bi yandan da murat yayınlarının soru bankasından diğer derslerin sorularını çözüyorum...günde 100 soru civarı...
ikinci sınıf çok zormuş gerçekten...birinci sınıfların şevkini kırmayım ama kızlar inanın geçen yıl bal kaymakmış..bu yıl aşırı zor. hele ki arapça 3 en zoru..
merhaba bende iyiyim konuları hala bıtıremedım arapcayı bıraktım sonlara doğru calısacam gazel dediğin kitabı aldım hikmet cücen bilgi teknolojıye calışmıyacam iman esasları ve ıbadet esasları kaldı
soru felan cozuyorsunuz ya çözmeden yapamazmıyız ya konu ozetlerıne calısacamcıkmıs sorulara bakacam o kadar yani
ne güzell bitirmişsin. soru çöz artık benimde arapça ve temel bilgi teknoloji bitti. geri de 4 ders var son 2 üniteleri kaldı bitircem inş. sınav yaklaştı bakalım neler olcek. önemli olan hiç alttan ders kalmaması yoksa ikinci yıl tümheves kaçar diye düşünüyorum.yapma yhaa ikinci yıl arapca daha mı zorr ? ben buyıldan sıkıldım netcez bilemiyorum.. bu yılın derslerinin kolay olduğunu zaten biliyorumda iki yıl zor deyince tırstım inşş güzell olur yha çalışsan da Türkçe değil ki anlayasın çok farklılık var Türkçeyle herşeyde dişilik erkeklik durumu var.kapıda masada bilee vöhhhh yanii
kizlar bi dersten kalinca ne oluyor,senemi uzuyor yoksa kurtarma sinavlari oluyor mu?
soru kitapcigi alicam diye okadar rahttimki simdi icimi koca bi korku sardi ,e ögrenme portalinda deneme sinavi cözeyim dyirum ama ordada yalnisliklar var sorularin cevaplarinda deli olucam yaaben hikmet cücen sayesinde arapçayı anlar oldum canım...çok değerli bi kitap....
bu arada teknolojiye hiç çalışmamazlık etme...göz ucuyla bile olsa bak...
birde soru çözmen şart canım...yoksa okudukların unutuluyor...soru çözerek pekişeceksin...emde sınavda hep benzer sorular geliyor..mutlaka soru çöz...
sorma canım yazdıklarının her harfine katılıyorum....
ama sana tavsiyem bu yıl ders bırakma...çünkü ikinci sınıf gerçekten çok zor ve bu yıl 8 ders var...
birde alttan dersin kalırsa birikir de birikir bitiremezsin çok zorlanırsın...bütünleme de yok zaten..boş yere bir yılın boşa gider allah korusun...
birinci sınıftan korkma...
yeterli çalıştıysan korkacak bişey yok inan....
canım bütünleme yok o kesin..ama tek ders sınavı olmuştu geçen yıl..bu yıl ne olur bilinmez...sürekli değişiyor sistem...kalmamaya çalış...
soru kitapcigi alicam diye okadar rahttimki simdi icimi koca bi korku sardi ,e ögrenme portalinda deneme sinavi cözeyim dyirum ama ordada yalnisliklar var sorularin cevaplarinda deli olucam yaa
rabbim hayirlisini nasip etsin ins..
s.a kızlar yemek yarışmasına katıldım...
konya etliekmek ile
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/665735-yoresel-yemekler.html
başarılar.az once oy verdim
tarifini yazdınmı orada
İslam İbadet Esasları-1 Online Sınav..Online Test Çöz..
burda bütün derslerden çıkmış sorular var kızlar bakın derim
valla sana çok teşekkür ederim ya kaç gündür arıorum böyle bi site :)
napıyorsunuz kızlar harıl harıl ders mı çalışıyorsunuz
gazel su arapcadan tahmını kaç yapsam geçerim sence
yarışma ne oldu?
çan eğrisnin sınıfla alakası yok ki genel bir durum tüm aynı bölüm aynı sınıf aynı ders öğrencilerini kapsıyoryarışma bitti canım birinci oldum çok teşekkür ederim oy veren herkese
valla tatlım şu kadar yapsan geçersin diye bir şey diyemem çünkü çan eğrisi var..ona göre değişr durum..dua et tembel bi sınıfa düş sınavda, o zaman 30 la falan geçersin...
slm kızlar nasılsınız....pek uğrayan yok buraya...
dersler ne alemde bitirdinizmi bakalım...
ben diğer dersleri fulledim çok şükür...arapçayı sona bırakmıştım...dün ilk üniteyi bitirdim mezit fiilleri...
bi yandan da murat yayınlarının soru bankasından diğer derslerin sorularını çözüyorum...günde 100 soru civarı...
ikinci sınıf çok zormuş gerçekten...birinci sınıfların şevkini kırmayım ama kızlar inanın geçen yıl bal kaymakmış..bu yıl aşırı zor. hele ki arapça 3 en zoru..