- 15 Ekim 2012
- 195
- 20
ve aleyküm selam canım, hoş geldin aramıza. youtubede videolar var işine yarayacaktır hiç olmadı online kurslar var... kitap olarak dürusül lügatil arabiyyeti ligayrin natigıne biha diye bi arapça kitap var hiç arapça bilmeyenler için ama hep arapça biri anlatması lazım yine onuda
<br>canim benim dedigin kitabi nasil temin edebilirim
Sizden bir ricam var benim bu sene ilk şimdi ilk başta ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor önce parayımı yatırmam gerekiyor deneyimli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
bende ikinci ünv olarak ilahiyata kayıt yaptırdım ikinci yılım bu sene.sistem değişmiş gıcık oldum ne güzel bir iki akşam çalışıp geçmiştim geçen sene.bu yıl bir iki hafta gider artık.
teşekkürler ilgilendiğin için ama verdiğin lingi incelediğim zaman işletme ve iktisad yazıyor ilahiyat ön lisans yazmıyor aynı yerden mi yapılıyor hata yapmıyım çıkan sayfa bu burdaki formu mu dolduracağımhttp://kayit.anadolu.edu.tr den ön kayıt yapıyosun 10 eylülde aktif olacak galiba sonra paranı yatırıyorsun vakıf banka sonra bürona gidip kaydını yaptırıyorsun canım hepsi buuuu hayırlı olsunnnn
bütün bölümler burdan canım kayıt yenilemeyide burdan yapıcaz biz ilahiyat önlisansı seçeceksin seni yönlendirecek zaten dolduracağın formda siteteşekkürler ilgilendiğin için ama verdiğin lingi incelediğim zaman işletme ve iktisad yazıyor ilahiyat ön lisans yazmıyor aynı yerden mi yapılıyor hata yapmıyım çıkan sayfa bu burdaki formu mu dolduracağım
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuOSYSKayit.aspx
Mesaj yazılalı çok olmuş ama yüzeyselliği güncelliğini koruduğu için geçemedim, tutamadım kendimi.
Senede 4 sınavdan 2 senede 8 sınav. 1-2 hafta*8= 8 ila 16 haftayı bitmek bilmez bir derya olan dini bilgileri özümseyip mezun olmak için fazla görüyorsun. Sistem değişmese, bu sefer 8 ila 16 gün çalışacaktın ve 2 senede yapılan tüm sınavları geçecektin.
Peki, ben sana soruyorum: Sen ilahiyat bitirsen ne olur, bitirmesen ne olur? Gerçekten merak ettim.
Herr şeyin içini boşaltmayı başarabilen ülkemiz insanları için şu dünyada okul bitirmek hadi neyse de gerçek dünyada Allah'ın sınavından bu mantıkla nasıl geçeceğiz?
merhaba arkadaşlar
bir sorum olacak cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ilahiyatın açık öğretimde fakültesi var mı? yani önlisans değilde lisans olarak okumak istesek var mı böyle bir bölüm aöf de
elitin cd si var tavsiyem bu birde online arabic bol bol soru çöün konuları erken bitirmeye çalışın soruya zaman kalsın a
sa öncelikle sorularımıza cevap verdiğiniz için teşkkür ederim bende yeni kaydoldum benimde arapça 0 düz lise mezunuyum ama başarıcama inanıyorum allahın izniyle inşallah benim sorum kitaptaki üni,telere baktım intenette 1ile 5. ünitler diyo ara sınav için 5. ünitede buna dahilmi bide dönem sonu sınavındada 1 ve 10 derslerden sorumluymuşuz ve ara sınavla dönem sonu sınav arasında 1 ay var nasıl olucak. acaba sizin çalışma şekliniz nasıldı yani yazarakmı çalıştınız ne zaman soru çözmeye başladınız biraz fazla oldum galiba kusuruma bakmayın ama tecrübeli birinden bilgi almak tabikide daha iyidir.2 tanede çocuğum var biri daha yen,i doğdu 1 aylık ama allahın izniyle inşallah baişarıcam