- 13 Eylül 2012
- 319
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç başlamadım, 2.sınıf 3. dönemdeyim, bu dönemide bitirirsem okul bitiyo. yeterlilik sınvının kayıtlarını bu sene malsef kaçırdım çok üzüldüm, bi arkadaşa söylemiştim günü geçtikten sonra haber verdiler 11aylık bebeğim var. ekle silden ders seçtim asma daha 231 lirayı yatıramadım. birkaç sorum var
parayı internetten eft ile yatırabiliyormuyuz? bankaya gitmek şartmı?
sınav tarihleri nezaman??
hangi kaynagı önerirsiniz?
ben bütün sınavlara son 3 gün çalışarak geçtim, arapçayıda hiç bilmiyorum sadece atarak geçtim çok şükür
esselamü aleyküm arkadaşlar başladı mı çalışmalar nasıl gidiyo? ikinci sınıflar ne yapıyosunuz? benim daha iki kitabım eksik bugün başlıycam artık çalışmaya inşallah olanlarla... ama kendimi yorgugun isteksiz hissediyorum motivasyona ihtiyacım var enerjim çok düşük
canım benim hayırlısıyla bu dönemide bitirirsin inşallah kredi kartın varsa yatırabilirsin galiba ama emin değilim benim eşim atmden yatırıverdi 14-15 aralık güz dönemi vize sınavımız ben geçen yıl murat soru bankasından faydalandım yargıda iyi diyolar bu sene daha almadım yardımcı kaynak ayrıyeten maaşallah 3 günde sınavlarda başarılı olduğun için....
kaydımı yaptırdım dün kitaplarımı pasomuda aldım geldim. liseden mezun olalı 14 sene olmuş diplomamı onaylatmaya gittiğimde müdürümn de dedi yenimi gidiyorsun uniye diye. ben ilk önce çocuk yaptım şimdi sıra kariyerde dedim :) işin şakası tabi bir kelam öğrensem ne mutlu bana. ben düz lise mezunuyum ve arapça bilgim 0 . cd şeklinde birşey önerebilirmisiniz bana kullanıp memnun kaldığınız 0dan başlayanlar için birşey
slm canım, bende ikinci sınıfım bilirsin, sadece iki kitabımı alabildim, inkılap ve türk dili...
inkılaptan başladım 2 ünite bitti şükür...birazdan bir ünite daha bitircem inşallah
muratın yardımcı kitabını alıcam..bulamazsam da netten sipariş edicem...basacaklarmış bir haftaya kadar...
gazel kardeşim benimde inklapla türk dili yok günümüz fıkıh problemleri kolay geldi ondan başladım daha 2. ünitedeyim şimdi bitiriyim bi tane daha inşallah üzerimde bi ağırlık bi fenalık bi uyku hali sınavdan önce doğum yapcaz bide Allah izin verirse hızlı ilerlemem lazım aslında dua edin artık bana :18: yardımcı kitapda haftaya gelcek dediler bakalım banada Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
son günler çalışnca aklımda daha çok kalıyo ben önceden çalıştıgım hiçbişeyin kalmadıgını gördüm
insan zaman geçtikçe unutabiliyor tabi ama bizimkiler islami ilim olduğu için unutmamaya gayret göstermek lazım, bildiğimizi yaşayarak, bilmeyenlere anlatarak tekrar ederek, araştırarak gaye sınıf geçmek olmamalı aslında ama bende dahil çoğumuz bu hataya düşüp sınavları halledelim de boşver yapıyoruz... keşke daha özverili olabilsek bu konuda
Ben sadece sinavlari gecmek icin calisiyorum, calisirken ozellikle din dersleri zor gelmiyo mesela gecen donem kelam dersi cok hosuma gitmisti ama malesef yazilan bilgilere guvenemedigim icin sadece sinavlar ixin calisip unutmayi tercih ediyorum, yanlis bisey ogrenicem diye cok korkuyorum, hukumlere kaynakloik edebilecek guvenirlikte bilgiler olup olmadigi tartisilir sonucta. Ben bilgi birikimimii baska kaynaklardan tamalamayi tercih ediyorum guvendigim bildigim emin oldugum. Hem kitaplari pokuyup hemde test cozme sansim yok, 11aylik bir bebegim var wevimin isini bile arada derede zar zoor hallediyorum, bir soru bankasi alip onu cozuyorum, birazda kitaplara goz atip ozet okuyorum o kadar, fazlasini yapmaya istesemde vaktim yok , cocugu olanlae beni iyi anlar. cok aabrtilacak bi sinav degil bence, kalip gibi sorular soru bankasindan satir satir ayni geliyo. Hayirlisi aetik, herkese basarilar.
hiç başlamadım, 2.sınıf 3. dönemdeyim, bu dönemide bitirirsem okul bitiyo. yeterlilik sınvının kayıtlarını bu sene malsef kaçırdım çok üzüldüm, bi arkadaşa söylemiştim günü geçtikten sonra haber verdiler 11aylık bebeğim var. ekle silden ders seçtim asma daha 231 lirayı yatıramadım. birkaç sorum var
parayı internetten eft ile yatırabiliyormuyuz? bankaya gitmek şartmı?
sınav tarihleri nezaman??
hangi kaynagı önerirsiniz?
ben bütün sınavlara son 3 gün çalışarak geçtim, arapçayıda hiç bilmiyorum sadece atarak geçtim çok şükür
herkese selamlar...ben de bu sene başladım ilahiyata..neden bu kadaar geç kaldım diye kendime çok kızıyorum ama olsun başladım sonuçta şükür..
ben aihl mezunu olmama rağmen unutmuşum arapçayı..korkuyorum arapçadan..murat yayn almayı düşünüyorum biçok yere baktım bulamadım..bulunca alıcam inş.Allah hepimize kolaylık versin...