Açıköğretim ilahiyat...

hayırlısı canım ya gözümüz aydın geçtik kurtulduk ya.... bakalım ölmez görürsek seneye ne yapcaz biraz daha zorlaşacak galiba dersler... sen yeterliliğe kpssye falan hazırlanıyo musun?

okul bitince nasipse yeterliğe girecem canım....fahri bile olsa biyerlerde görev yapmak istiyorum...bulunduğum yere yakın köylere bile gider gelirim....inşallah tabi hayırlı biyerler çıkarsa...yeterlik olsa kapak atarız biyerlere ama okulla yeterlik aynı anda çalışamam diye erteledim...birde okul bitince zaten avantajımız olur diye bekliyorum..seneye inşallah...

okul bitince nasipse yeterliğe girecem canım....fahri bile olsa biyerlerde görev yapmak istiyorum...bulunduğum yere yakın köylere bile gider gelirim....inşallah tabi hayırlı biyerler çıkarsa...yeterlik olsa kapak atarız biyerlere ama okulla yeterlik aynı anda çalışamam diye erteledim...birde okul bitince zaten avantajımız olur diye bekliyorum..seneye inşallah...
bende öyle düşünüyorum canım yaa fahri bile olsa Allah nasip etsede hizmet etsek bencede zor olur okulla bu sene bi deniycem ama ben nasip olursa bakalım hayırlısı fahride çok zormuş artık her müftülük kabul etmiyomuş kpssyede gircem ama ankaradayım ben burayı zaten kazanması zor bilmem ne olur halimiz Allah büyüktür

Selam hanımlar mezun oldum çok şükür .. arapça 4 çok zorladı .. gerisi kolaydı .. yanlız sorun var sizlere .. arapça 4 ü veremedim ve bu 4 üncü senem yeni verebildim genel not ortalamam 3 ün üzerinde alttan dersim kaldıgı ve bu dersi geç verdiğim için vermezlermi onur belgesi acaba yoksa bu sorun olmazmı ? birde 4 yıllıga tamamlayıp din kültürü öğretmeni olmak istiyorum bunun için bilgi istiyorum sizden naısl bir yok izlemeliyim .

selam kızlar...birşey sormak istiyorum...
ikinci sınıfta inkılap varmış ve ben çok korkuyorum ondan...
birde ikinci sınıfın arapçası çok zormuş, çıkmışlardan falan hiç çıkmıyormuş sınavda....
ikinci sınıf olanlar bi cevap yazın lütfen...nasıl yaptınız? özellikle arapçaya nasıl çalıştınız?? inkılap gerçekten söylendiği kadar zormuydu...
inan ben de çok korkuyodum o dersten ama çalışınca oluyo
inkılap ilk sınav 80di ikincisi 35 :KK17: en düşük notum bu oldu.... ama çok zordu naapiyim :KK1: AA 62,98 ve üstü düşünün yani..
arapça ilk sınav o kadar değil ama 2. sınav zordu beklediğimden iyi aldım 60.... ilki 70ti...

çok şükür mezun oldum :KK16:

kızlar bu arada onur belgelerinizi aldınız mı siz bazı arkadaşlarımın evine postalanmış bana ne gelen var ne giden :KK20::KK20::KK20:
aa evet bana da dün geldi güz dönemi onur belgesi
ama 1.sınıfta daha yüksekti nottlarım gelmedi :44: 3,5tan yukarı yüksek onur oluyo dimi?
iki adet yüksek onur belgesi borçlu bana aöf :KK1:

Son düzenleme:
Selam hanımlar mezun oldum çok şükür .. arapça 4 çok zorladı .. gerisi kolaydı .. yanlız sorun var sizlere .. arapça 4 ü veremedim ve bu 4 üncü senem yeni verebildim genel not ortalamam 3 ün üzerinde alttan dersim kaldıgı ve bu dersi geç verdiğim için vermezlermi onur belgesi acaba yoksa bu sorun olmazmı ? birde 4 yıllıga tamamlayıp din kültürü öğretmeni olmak istiyorum bunun için bilgi istiyorum sizden naısl bir yok izlemeliyim .

canım ortalaman 3 ün üzerinde değil, 4 bile olsa alttan dersin varsa onur belgesi alamazsın..
boşver üzülcek bişey yok onur belgesinin bi yetkisi yok ki, alsak da almasak da bi getirisi yok..
din kültürü öğretmenliği için fakülte şart diye biliyorum ben...yani dgs ile din kült öğrt olunuyormu bilmiyorum onu...
birde yanlış anlama beni canım ama arapça 4 de çok zorlanmışsın ve altta kalan dersinmiş.. dgs yi kazansan bile arapçası inanılmaz zor..
bunu da düşün istersen...allah yardımcın olsun...

gözün aydın canım mezun olmuşsun ya boşver onur belgesini sevinsin garipler diye veriyolar bi etkisi işlevi yok zaten :KK1: dgs ile örgün eğitime geçebilirsin yada ilitam yapabilirsin sonra formasyon alman gerekiyor öğretmen olmak için ben böyle biliyorum yani başarılar dilerim....

inan ben de çok korkuyodum o dersten ama çalışınca oluyo
inkılap ilk sınav 80di ikincisi 35 :KK17: en düşük notum bu oldu.... ama çok zordu naapiyim :KK1: AA 62,98 ve üstü düşünün yani..
arapça ilk sınav o kadar değil ama 2. sınav zordu beklediğimden iyi aldım 60.... ilki 70ti...

çok şükür mezun oldum :KK16:

aa evet bana da dün geldi güz dönemi onur belgesi
ama 1.sınıfta daha yüksekti nottlarım gelmedi :44: 3,5tan yukarı yüksek onur oluyo dimi?
iki adet yüksek onur belgesi borçlu bana aöf :KK1:

hadi gözün aydın essela kardeşim darısı bize artık... terbiyesiz aöf demek geçen yıl vermedi belgelerini :KK20: aman boşver sen biliyosunya yüksek onur öğrencisi olduğunu gerisi mühim değil:KK34:

sa arkadaşlar bende bu yıl açık ilh yazacam inşaallah buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim bi sigortacı için ilh okumak zor olmaz inş.

hadi gözün aydın essela kardeşim darısı bize artık... terbiyesiz aöf demek geçen yıl vermedi belgelerini :KK20: aman boşver sen biliyosunya yüksek onur öğrencisi olduğunu gerisi mühim değil:KK34:

sağol canım evet darısı size... bundan sonra hayırlısı artık
aynen öyle canım boşver eksik olsun belgelerimiz naapalım :KK1:

arkadaşlar diplomamızı ne zaman alırız biliyomusunuz?

bende bütün derslerden geçtim, arapçadan 30 almışım :KK53:
ama vizede güzel tutturmuştum 80di vizem, geçtim çok şükür, ortalamam 2.89
ben3. dönemi okumamıştım, eylülde de ona kayıt yaptırıcam. yaa arkadaşlar fahri öğretmen nasıl olunuyo? bide yeterlilik ile ilgili bilgi vereilirmisiniz? ne zmaan nerde yapılıyo? sorular zormu?

bende bütün derslerden geçtim, arapçadan 30 almışım :KK53:
ama vizede güzel tutturmuştum 80di vizem, geçtim çok şükür, ortalamam 2.89
ben3. dönemi okumamıştım, eylülde de ona kayıt yaptırıcam. yaa arkadaşlar fahri öğretmen nasıl olunuyo? bide yeterlilik ile ilgili bilgi vereilirmisiniz? ne zmaan nerde yapılıyo? sorular zormu?
gözün aydın canım geçmişsin hepsini.... fahri öğretici olmak için bulunduğun ildeki müftülüğe başvuruyorsun... yeterlilikle ilgili ne zaman yapılacağına hangi kaynaklardan soracaklarına dair duyuru yapıyorlar dibin sitesine bak sorularla alakalıda çıkmış sorulara bakabilir fikir edinebilirsin... 2014 mart ayında olacak diyorlar yeterlilik sınavını ama henüz belli değil... başarılar dilerimmm

sa arkadaşlar bende bu yıl açık ilh yazacam inşaallah buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim bi sigortacı için ilh okumak zor olmaz inş.

ve aleykümselam canım insan ister ve çalışırsa herşey yapar.... zaten arapça hariç dersler okuyunca öğrenilen türden arapça için de minik bir temelin varsa kolay bi şekilde başarırsın inşaallah

ve aleykümselam canım insan ister ve çalışırsa herşey yapar.... zaten arapça hariç dersler okuyunca öğrenilen türden arapça için de minik bir temelin varsa kolay bi şekilde başarırsın inşaallah

merhaba..ben de size birşey danışmak istiyorum..aöf işletme mezunuyum evli ve çocukluyum:) aöf ilahiyat okumak istiyorum fakat hiç temelim yok nerdeyse sadece Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okuyorum diyebilirim:KK43: acaba çok zorlanır mıyım?hiç başlamadan bu sevdamdan vaz mı geçsem?arapçadan çok korkuyorum biraz çalışsam geçebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim...

sa bende sizin aranıza bu sene allahın izni ile katılıyorum inşallah.fakat korkularım daha şimdiden başladı niye derseniz ben düz lise mezunuyum arapça bilgim hiç yok bugün açoköğretimin arapça kitabına internetten baktımda ben bu şekilde hayatta anlayamam zaten başındada yazıyo imam hatip mezunlarına göre hazırlanıyomuş.kısacası bana yardım edin nasışl bir kitapla başlıcam arapçaya,önereceğiniz bi kitap,cd varmı bana arapçanın en başı lazım lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar bende bu sene aöf ilahiyat okuyacağım inşallah ama hiçbir bilgim yok tercih yaptım o kadar nerden kayıt yapacağım nasıl başvuracağım hiç anlamadım bilgi alabileceğim bir site adresi var mı yahut kayıt zamanları ne zaman biraz bilgi verirseniz sevinirim .....

merhaba..ben de size birşey danışmak istiyorum..aöf işletme mezunuyum evli ve çocukluyum:) aöf ilahiyat okumak istiyorum fakat hiç temelim yok nerdeyse sadece Kur'an-ı Kerim'i yüzünden okuyorum diyebilirim:KK43: acaba çok zorlanır mıyım?hiç başlamadan bu sevdamdan vaz mı geçsem?arapçadan çok korkuyorum biraz çalışsam geçebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim...

merhaba güzel kardeşim, bende ilahiyatı ikinci ünv. olarak okuyorum düşünüyorsan eğer kayıt tarihlerini kaçırma. temelin olmadığı için biraz zorlanabilirsin ama çabalamaya değer bi bölüm eğer gerçekten bi sevdaysa senin için asla vazgeçme çalışınca evvel Allahın izni ile mutlaka yaparsın...

sa bende sizin aranıza bu sene allahın izni ile katılıyorum inşallah.fakat korkularım daha şimdiden başladı niye derseniz ben düz lise mezunuyum arapça bilgim hiç yok bugün açoköğretimin arapça kitabına internetten baktımda ben bu şekilde hayatta anlayamam zaten başındada yazıyo imam hatip mezunlarına göre hazırlanıyomuş.kısacası bana yardım edin nasışl bir kitapla başlıcam arapçaya,önereceğiniz bi kitap,cd varmı bana arapçanın en başı lazım lütfen yardımcı olun
ve aleyküm selam canım, hoş geldin aramıza. youtubede videolar var işine yarayacaktır hiç olmadı online kurslar var... kitap olarak dürusül lügatil arabiyyeti ligayrin natigıne biha diye bi arapça kitap var hiç arapça bilmeyenler için ama hep arapça biri anlatması lazım yine onuda

S.A. arkadaşlar. Sizlere bir şey danışmak istiyordum. 2 yıllık aöf mezunuyum. Bu sene yeni öğrendim sınavsız geçiş hakkını. 3 senedir bir kursa gidiyorum, kuran, fıkıh öğreniyorum. Bayağı ilerleme kaydettim. Tek hayalim İlahiyat fakültesi. Hatta bu sene ygsye girip deneyecektim. 2. üniversite okuyabildiğimizi öğrenince şimdi ikileme düştüm. Yaşta pek genç sayılmaz sene kaybetmeyeyim diyorum. İnternetten araştırdım da bu şekilde giren arkadaşlar başvurduğumuzda hemen istediğimiz bölüme girebiliyor muyuz? Herhangi bir şartı falan yok sanırım. Bilgi verebilirseniz çok memnun sevineceğim. Rabbim sizlere de kolaylıklar versin.

S.A. arkadaşlar. Sizlere bir şey danışmak istiyordum. 2 yıllık aöf mezunuyum. Bu sene yeni öğrendim sınavsız geçiş hakkını. 3 senedir bir kursa gidiyorum, kuran, fıkıh öğreniyorum. Bayağı ilerleme kaydettim. Tek hayalim İlahiyat fakültesi. Hatta bu sene ygsye girip deneyecektim. 2. üniversite okuyabildiğimizi öğrenince şimdi ikileme düştüm. Yaşta pek genç sayılmaz sene kaybetmeyeyim diyorum. İnternetten araştırdım da bu şekilde giren arkadaşlar başvurduğumuzda hemen istediğimiz bölüme girebiliyor muyuz? Herhangi bir şartı falan yok sanırım. Bilgi verebilirseniz çok memnun sevineceğim. Rabbim sizlere de kolaylıklar versin.
ben imam hatip mezunuyum gecis hakkimi kullandim.sizde diger bolumleri yazabiliyosaniz bunuda yazabilirsiniz demekki.ama birdahaki seneye kaldi artik..

kizlar ben murat yayinlarindan almak istiyorum yardimci kitaplarimi ancak yok.busene yada artik cikmicakmiki. kredili sistemde sadece dagitilan kitaplardanmi calisabilicez.benm ilk senem calisma konusunda yardimci olurmusunz..

X