- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.901
canım geçen senenin konu anlatımı olsun soru bankası olsun ne kadar fayda sağlar bilmiyorum eğer ki kitap ve ders içeriği değişmediyse olur neden olmasın? Ama bu sene yayınlanacak olan soru kitapçıklarından almanı da tavsiye ederim işi şansa bırakmateşekkür edrim yardımlarınız içinbişey daha sorucam devlet politikası gbi dersler daha öncede vardı bu derse geçen senenin murat yayınlarındaki kitabına çalışşak faydası olurmu tabi çıkmış soruların daha önceden büyük bir etkisi oluyodu sınavda aynı etkiyi grürmüyüz
Merhaba,ben uluslararası ilişkiler 3. sınıfım ama ikinci sınıftan istatistik ve türkiye ekonomisi derslerim var sorun şu ki ders seçimi nasıl yapıcağımı hala çözemedim.Sisteme giriş yapıyorum 5. dönem alınması gereken dersler yazıyor,altta da 7. dönem dersleri fakat 2.sınıftan kalan derslerimin isimleri yok onları nasıl ekleyeceğim neyi nasıl seçeceğim yardımınızı istiyorum kızlar
Adres: |
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı |
06539 Bilkent |
Ankara-Türkiye |
merhaba benim soruma da cevap verirseniz sevinirim..
ben bu kredili sistem olayını anlayamadım şimdi hafta sonu vizeler girdim.
finaller için de aynı çalıştığım kitaplara mı çalışacağım.
yoksa ne olacak?
bide 4 oturum da olacak sınavlar şubattaki son sınav mı oluyor
eee o zaman mart ve hazirandaki sınavlar da final sınavlarımı olacak... ne bu
ay yazarken bile kafam karıştı
birden kısaca ben ne yapacağım hangi kitaba çalışacağım lütfen acil cevap verirseniz sevinirim bütün sorularıma...:26::26:
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?