- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.921
Kızlar ben balıkesir ünv. önlisans 2007-2009 mezunuyum açık öğretim 4 yıllığa geçiş hakkımı kullanmak istiyorum ben mezun olduktan sonra 5 yıl bu hakkı kullanabileceğimi duymuştum fakat başka bir kaynaktan 3 yıl diye okudum kafam karıştı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi birde hangi bölümlere geçiş yapabiliyoruz iktisat işletme haricinde? Ilçede yaşadığım için a.ö.f bürosuna gidemedim telefonda da sağ olsunlar bilgi vermekten acizlersiz yardımcı olursanız sevinirim kızlar
Arkadaşlar herkesin sorusu aynı, hepimiz aslında muallaktayız. Çok net birşey söyleyemem ama aynı örgün programdaki gibi aöfte de her dönem için ayrı kayıt yapılacağı kanaatindeyim. Yani ilk dönem yaptığımız gibi önce dersleri sistemden seçiyoruz, parayı yatırıyoruz, sonrasında da büroya gidip kitaplarımızı alıyoruz. Tabii kitabı almayıp aöf internet sayfasından da faydalanabilirsiniz. Ama hemen yüklenir mi sisteme onu bilmiyorum. :44: Bir de bir arkadaş kitap alacak mıyız diye sormuş. Her dönem ayrı ayrı dersler ekleniyor almamız gereken, bu nedenle de sorumlu olduğumuz dersin kitabını almamız gerekir doğal olarak ya da netten okunabilir.
Bu arada kayıtlar 11-22 Mart arası... Bilginize...
lütfen yardımcı olun bu sene maliye 4.sınıfım.hiç alakasız dersler var mesela bahar döneminde 9 dersten sorumluyum mahalli idareler maliyesi ve ulusal kamu maliyesi var üzerimdeki dersler arasında.ama maliye 4.sınıfın bahar dönemi derslerine baktığımda o dersler 3.sınıfın dersleri ben geçen seneyi hiç alttan ders almadan bitirmiştim bu sene 3.sınıfa ekklenen dersler ben 4.sınıffta olduğum halde banada eklenmiş lütfen bilen yazsın
Kızlar lise 2002 muhasebe bölümü mezunuyum. Bu sene ygs ye girdim ve barajı geçtim aöf okumak istiyorum ama hiçbir yerden yardım alamadım. Dershaneler kendi öğrencileri dışındakilere yardımcı olmak istemiyolar. Sistem tamamen değişmiş ne yapıcağımı bilemiyom. Puanlarım;
ygs1: 168
ygs2: 168
ygs3: 240
ygs4: 236
ygs5: 218
ygs6: 194
ben önlisans yada lisans okuyabiliyo muyum?
Hangi bölümleri tercih etmeliyim?
Birde yerleştirilememe gibi bi durumum var mı?
merhaba yasmer,
puanlarına bakılacak olursa çok rahat 4 yıllık lisans okuyabilirsin.Geçen yıl benim puanlarım daha düşüktü ve şu an 4 yıllık KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ okuyorum.ygs 3,ygs,4,ygs 5 puanların yüksek istediğin bölüme girebilirsin diye biliyorum. ben ilk tercihimi okuyorum.googleye yazabilirsin mesela ygs 3 ile girilebilecek bölümler veya ygs 4 ile girilebilecek bölümler veya ygs 5 ile girilebilecek bölümler vs. diye zaten karşına ilgili siteler çıkıyor.
Uzmana Sor - Hürriyet Eğitim | Okul, sınav ve eğitim alanında en doğru bilgi merkezi bu siteden istediğini sorup hocalardan daha doğru bilgi alabilirsin
Tebrikler .Yolun açık olsun
selamlar.Benim de bir sorum olacak.Yıllar sonra ilk defa yine sınava giridm.açıköğretimi tercih edeceğim.
tercihler ne zaman yapılacak.lys den sonramı.?
ya bu aöfde muaf varmı ben seneye işletme 3'e devam edeceğim,1 ve 2 de gördüğümüz dersler muafmı hıc anlamıyorum kredili sistemden?
buün sınava giren varmıydı allah aşkına bu soruları nasıl bi kıinle hazırlamışlar resmen dökmek için yapılmış çok moralim bozuldu gitti emeğim olmadı
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?