-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.861
***22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 bu tarihlerde kayıt yenileme cnmMerhaba arkadaşlar,
benim de 1 dersim kaldı ama geçen sene kayıt yaptırmamıştım aöf büro bir sonraki yıl devam edebilirsiniz dedi ama şimdi kayıt yenilemelere daha var ama yine de merak ediyorum acaba kaydımı ne zmana yaptırmam gerek diye... aöf büro hep meşgul ben de ilçedeyim merkeze hiç gitmiyorum acaba bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? ya da bilgisi olan?
kayıt yenileme o tarihlerde biliyorum o yüzden bekliyorum ama içimde şüphe var acaba ya önceyse diye... kaçırmış olmak da istemem bir yıl daha gider o yüzden...***22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 bu tarihlerde kayıt yenileme cnm
kayıt yenileme o tarihlerde biliyorum o yüzden bekliyorum ama içimde şüphe var acaba ya önceyse diye... kaçırmış olmak da istemem bir yıl daha gider o yüzden...
canım arıyorum kaç ay oldu 1,5 aydır arada arıyorum açan yok hep meşgul gitme imkanım yok ben ilçedeyim en az 1 saat yol sırf bir soru sormak için de çekilmez...yok cnm korkma daha var ama içim rahat etsin diyorsan illa ya aöf ara yada gidip sor cnm
bu linke inan cnm ozaman 22 ekimde hemen git aöf kaydını yenilet derdini anlatıpcanım arıyorum kaç ay oldu 1,5 aydır arada arıyorum açan yok hep meşgul gitme imkanım yok ben ilçedeyim en az 1 saat yol sırf bir soru sormak için de çekilmez...
Açıköğretim Aöf kayıt yenileme tarihleri 2012 2013 Ne Zamancanım arıyorum kaç ay oldu 1,5 aydır arada arıyorum açan yok hep meşgul gitme imkanım yok ben ilçedeyim en az 1 saat yol sırf bir soru sormak için de çekilmez...
bu linke inan cnm ozaman 22 ekimde hemen git aöf kaydını yenilet derdini anlatıpcanım arıyorum kaç ay oldu 1,5 aydır arada arıyorum açan yok hep meşgul gitme imkanım yok ben ilçedeyim en az 1 saat yol sırf bir soru sormak için de çekilmez...
mazeret genelde Allah korusun bir sağlık durumu olursa olabilr onda da rapor gerekli...kızlar bu mazeretlı kayıt nasıl oluyor bılgınız varmı?
kızlar bu mazeretlı kayıt nasıl oluyor bılgınız varmı?
Merhaba..Ders ekle-sil yöntemini nasıl yapacağım..Aöfnin sitesi de açılmıyor telefonlara cevap veren de yok...
canım arıyorum kaç ay oldu 1,5 aydır arada arıyorum açan yok hep meşgul gitme imkanım yok ben ilçedeyim en az 1 saat yol sırf bir soru sormak için de çekilmez...
Kizlar onlisanstan mezun olup acikogretime kaydoldum dort sene once.. Sonra hamilelik ve bebek derken firsat bulamadim, kaydolmadim.
Simdi kayit olucam insallah... Kayit yenileme mi yapicam. Yoksa yarin son olan ikinci universite kaydi mi olacak bilemedim ya...
arkadaşlar ben konu da açtım ama kimse cevap vermedi lütfen bana da yardımcı olun 2001-2002 döneminde açıköğretim iktisat bölümüne kayıt yaptırmıştım ama devam etmedim şimdi tekrar üni.sınavlarına girmek istiyorum ama lise diplomamı nasıl geri alabilir ne yapmam gerekli lütfen bilgisi olan cevap versin
Kızlar sorum şu e-ogrenme sisteminin kredili bölümüne girip şifre almaya çalışıyorum tc kimlik yanlış diyor .yıllık bölümüne girebiliyorum ama orda da dersler farklı o şifre ne şifresi nasıl alınır